Real life, no photoshop (vuonna 2014)

Koska sisarusten ikäero on tuo (9 tuntia vaille) tasan kaksi vuotta ja aloin kirjoittaa tätä blogia juuri Silvan syntymän aikaan, olen huomannut nyt usein klikkaavani itseni tasan kahden vuoden takaisiin kirjoituksiin – katsomaan, että mitä kuului meidän elämään viimeksi juuri tässä vaiheessa.

19.4.2012 meillä näytti tältä. Oh ja voi tuota Silva-murusta nenämahaletkuineen <3

19.4.2014 eli juuri nyt meillä puolestaan näyttää tältä:

Hoitopöydän lähettyville on nyt mahdutettu kahden lapsen vaatteet ja tarvikkeet.

Turvakaukalonsäilytyskolossa on nyt kissan ruokailutila – kaaoksen määrä kuitenkin vakio.

Tasan kaksi vuotta sitten tässä kohdassa parkissa olivat Bugikset, joita ei vielä oltu otettu ulkokäyttöön.

Nyt käyttövuoroaan odottelevat tuplarattaat eteisessä.

Yläkerran pyykkistudio-lookista on päästy eroon – mutta sen sijaan tuossa nyt töröttää tuo (edelleen) ylimääräinen pinnasänky.

Täältä löytyy myös yksi isi-ihminen kotijumppaamasta.

Päähenkilö (numero kaksi) itse. Täysin tietämättömänä aiheuttamastaan kaaoksesta.

Osittain samat kuvat vuodelta 2012 siis täällä <3
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/real-life-no-photoshop
 

 

You Might Also Like

 • Heikunkeikun
  19.4.2014 at 20:41

  Ihanaa nähdä, ettei kaikilla muillakaan ole kaikki aina ihan tip top järjestykjsessä. t: en mikään järjestyksen mestari minäkään

 • LauraEm.
  19.4.2014 at 21:30

  Samat pussilakanat!

  (Okei ehkä kiinnitin siihen huomioo ton aiemman postauksen hauskasta linkistä,

  ”Vauva-lehden foorumilla keskustellaan: http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1327379/mita_ajattelet_jos_pariskunnalla_on_pussilakanat_e
  …entäpä pariskunnasta, jolla on RUMAT eripariset pussilakanat?”
  :D)

  • Kristaliina
   19.4.2014 at 22:16

   Hihii melkein – itse asiassa ihan kuin ois suunniteltu :D (ei ole) Mut joo, viimeksi on näköjään ollut tyyliin samasta setistä peite, ja nyt siitä on tyyny. Ja siitä, mistä viimeksi oli peite, on nyt tyyny. Ja niin edelleen. Mutta ei vahingossakaan samaa paria yhtä aikaa näköjään :D

 • Leluteekin Emilia (Ei varmistettu)
  19.4.2014 at 22:56

  Päähenkilöt on kyllä sööttejä. &lt;3 Meillä mä olen just vauvakamoista hankkiutumassa eroon (vauvat on kuitenkin jo 3v.), enkä olisi uskonut, mutta on se haikeaa saada pinnasängyt ja rintapumput pois nurkista pyörimästä.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  20.4.2014 at 08:18

  Ei tästä jälkimmäisestä kyllä mitenkään kovin kaoottinen fiilis tuu. Tosi paljon puutalossa on ehtiny tapahtua parin vuoden aikana. Ekasta (ainakin näin jälkikäteen) huokui se, että asettuminen oli vielä vaiheessa.

  Sitä mietin, että pääseeköhän sitä enää koskaan irti vinoutuneesta mielikuvasta siitä, miltä vastasyntynyt näyttää? Silva näytti omaan silmään vielä vastasyntyneeltä, kun taas Seela näyttää paaaaaljon vanhemmalta. Vähintään parikuiselta (mikä meillä oli fakta tuon kokoisena).

  • Kristaliina
   20.4.2014 at 21:19

   Niin samat fiilikset – Seela on jotenkin heti alkuun niin ”iso”. Sama kokoinen kuin Silva just parin kuukauden iässä. Ja muutenkin jotenkin enemmän ”valmis ihminen” jo vastasyntyneenä… Välillä on ihan vaikea muistaa, että tuo tyyppi on vasta reilun parin viikon ikäinen!

   Hei mulla on ihan painanut mieltä, kun mulla on jäänyt muutama sun jättämä kommentti vastaamatta (koska tuo vauva), sori! Mutta hei miten sulla menee? Missä vaiheessa raskaus nyt onkaan, ja miten voit?

   • Miitu (Ei varmistettu)
    20.4.2014 at 23:06

    Suotta mieltäs painat. Koska vauva … ja muuta muukin kommentoija täällä :)

    Toistaiseksi tää raskaus on edenny paremmin ku edellinen. Tai no siis jos unohdan pahoinvoinnin, joka oli alkuun pahempaa kuin viimeksi, mutta hei – se on loppunut! Kä-sit-tä-mä-tön-tä. Muutenkin olo on pirteämpi ja tasaisempi, eikä supistuksia oo ollu nyt niin paljon. Tai sit ei vaan ehdi kiinnittää itteensä huomiota. Mene ja tiedä. Lähtökohtaisesti oikein hyvä näin, mutta ehkä sitä pikkuhiljaa pitäis alkaa kiinnittää enemmän huomiota itteensäkin, että tää maha pysyis tässä mahdollisimman pitkään. Sen verta tiheään vain tuo esikoinen on tässä sairastellut, että jotenkin sitä vaan automaattisesti esimerkiksi koppaa syliin ja kantaa tarvittavan matkan. Eka välietappi, eli se tehohoitorajan ylittäminen, on takana, ja seuraavat välitavoitteet rv:t 25, 28 ja 30 alkavat jo siintää edessä. Jahka nyt toivottavasti noista selvitään, niin aletaan sit miettiä 33, 35 ja 37 välitavotteita. Mut joo. Eiköhän tuokin aika paljon kerro, että vielä tavoitellaan viikkoja, eikä vain päiviä.

    Tuleva isosisko on vauvasta käsittämättömän tohkeissaan. Tätä nykyä ensimmäisenä tervehditään vauvaa eikä minua ja mahaa esitellään kaikille vastaantuleville. Hiukka hirvittää hellemekkokauteen siirtyminen, kun ihan en nyt koe olevani yhtä estoton kuin tuo lapsi, että sitä helmaa saisi määräänsä enempää nostella…

 • Kissankieli
  26.4.2014 at 09:06

  Ihana koti ja voi gää mikä käärö <3

 • AnniinaCa (Ei varmistettu)
  29.4.2014 at 19:03

  Voih aloin lukea blogiasi alusta pääsiäisen aikoihin ja nyt olen menossa isänpäivässä 2012! En malttaisi millään olla lukematta uusimpia kuulumisianne mutta päättäväisesti aion lukea kirjoituksesi alusta. Paitsi hups, luin tämän julkaisun :P Ihana blogi, hyvää luettavaa esim lasta nukuttaessa :)