Pieni muistutus: Pierre Robertin ale voimassa enää ma 15.2. asti

Hei sellaista pientä kaupallista muistutusta, että tuo Pierre Robertin -20 % alekoodihan on ollut voimassa piiiiitkään – mutta hoksasin juuri, että nyt se on pian loppumassa eikä lisäaikoja ole ainakaan vielä sovittuna…

Eli jos teillä on aikomuksissa vielä villakerrasto-ostokset tälle talvelle, niin tosiaan ma 15.2. on viimeinen päivä alekoodin voimassaololle. Kuulemma maanantaihin klo 23.59 asti koodi on voimassa, ja tuolloin illalla nappaan sitten tuon sivupalkin bannerinkin pois.

kiljuvat lowres

Me ollaan tykätty näistä ja käytetään niitä ihan päivittäin – ja kommenttienne perusteella niin ilmeisesti tekin.

Kiitos siis myös Pierre Robertille kivasta blogiyhteistyöstä  ja hyvästä alekoodista; toivotaan, että joskus taas jatketaan näissä samoissa merkeissä lisää :)

kiljuvat2

Alekoodilla PUUTALOBABY siis -20 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista vielä maanantaihin 15.2. klo 23.59 asti.

…ja muistakaa painaa ok-nappia alekoodin syöttämisen jälkeen!

 

PS. Ai niin, linkinkin vois laittaa: Pierre Robertin nettikauppa täällä (www.pierre-robert.com).

PSS. Ja ÄÄK te, jotka ootte kokoa XS, niin ostakaa ihmeessä noita mun lempparirintsikoita (täällä) – maksavat näköjään alessa vain 8,30e! Toi on ihan paras malli, muuhunkin kuin urheiluun; käytän noita omiani aina, kun ovat vaan puhtaina. Mulle itselle tuo XS on vähän piukea ja muut koot on aleosastolla loppu… (alekoodia ei valitettavasti tule alennetuista vaan pelkästään normaalihintaisista)

 

7

You Might Also Like

 • Saana
  13.2.2016 at 20:13

  Ihan mielenkiinnosta, kuinka nopeasti toimitukset ovat perille noin keskimäärin saapuneet. Itse tilasin joululahjaksi housut joulukuun alussa, ja vielä tähänkään päivään mennessä ne eivät ole perille saapuneet 😕 Asiasta toki on asiakaspalveluun oltu yhteydessä, ja asiaa aina lupaavat selvitellä mutta siihen se sitten on jäänytkin. Ehkä saadaan juhannukseksi sitten villahousut viimeistään käyttöön jos siihenkään mennessä ne ovat perille löytäneet 😂

  • krista
   13.2.2016 at 20:50

   Eiiiih! Oletko ollut uudestaan sinne yhteydessä?

   Mun tilauksista (oisinko viisi tehnyt) yksi kesti piiiiitkään, mutta se oli silloin se postin lakko ja mun muutkin paketit tuli yhtä hitaasti. Muut on tulleet noin 1,5 viikossa. Yhtä toimitusvaikeutta on selvitelty ja sekin oli kai käynnistynyt sen postin lakon aikaan. Loppu päättyi tietysti onnellisesti, mutta tilaaja joutuin odottelemaan aivan liian pitkään. Siinä ei ollut jostain syystä tullut saapumisilmoitusta postista ja paketti oli lähenyt takaisin päin…

   Ei saisi venyä noin! Kokeile hei vielä sinne asiakaspalveluun ja jos et saa vastausta päivässä niin mä voin sinne kans laittaa viestiä eteenpäin! Toivottavasti muilla ei ole ollut vastaavia ongelmia!!!!

   • krista
    13.2.2016 at 20:51

    Eiku nyt tuosta tarkemmin luenkin, että ”aina lupaavat selvitellä” eli oot siis ollut useamminkin… Ootko nyt lähiaikoina? Jos et, laita maanantaina viesti uudestaan ja laita mulle privameiliä vaikka tiistaina, jos ne eivät ole vastanneet!

   • Saana
    14.2.2016 at 13:57

    Alkuviikosta laitoin viimeksi ja huomenna sit pommitan taas uudestaan ellei vastausta ala kuulumaan. Epäilin itsekin, että se postin lakko tän alunperin sekoitti 😕

    • krista
     15.2.2016 at 13:22

     Hei pidä mua ajan tasalla, miten asia edistyy – saa laittaa vaikka meiliä tulemaan mulle päin! :)

  • SanniKaarina
   13.2.2016 at 21:10

   Tilasin tyttärelleni kaksi aluspukua ja topin tammikuun alussa ja tulivat tasan viikossa. Lupaus oli muistaakseni 7-9 päivää.

   • krista
    13.2.2016 at 21:22

    Joo tää on se, miten sen pitäisi tulla!!! Mulla kerran tuntui odottavavn aika pitkältä, kun tilasin perjantai-iltana ja siihen meni tasan 7 arkipäivää – jolloin mukana oli kaksi viikonloppua. Mutta paketin saapuessa aloin sitten laskea niitä päiviä ja totesin, että tuli se ihan luvatun toimitusajan mukaan silti…

 • Jenna
  14.2.2016 at 12:28

  Mäkin oon jo yli kuukauden odotellut pakettiani. Olen tilannut pari kertaa aiemmin ja silloin tilaukset ovat tulleet perille todella nopeasti. Nyt oon koittanut vain kärsivällisesti odotella. Kävin tosin jo postissa kyselemässä asiasta (jos olisi jostain syystä jäänyt saapumislähetys tulematta tms.) ja käskivät olla yhteydessä lähettäjään. Laitan nyt sitten viimein viestiä sinne asiakaspalveluun, että saisi asian selvitettyä!

  • krista
   15.2.2016 at 13:24

   Auts, auts – tämä nyt siis kolmas viivästys, mistä oon kuullut tän yhteistyön aikana. Tämä on tilattu tän vuoden puolella siis? Pidä säkin mua ajan tasalla, että mitä vastaavat ja koska paketti ilmestyy (ja saattehan varmasti asiaankuuluvat pahoittelut/palvelun). Mullekin on tosi tärkeää, että tuollaiset asiat toimii!

 • Surku
  14.2.2016 at 14:09

  Mun pakettini viime vuoden puolella tuli tosi nopeasti. :) Oon kyllä ollut sataan kertaan kiitollinen noista kamoista, joita en ois ilman alekoodia raaskinut tilata. Löytyy pitkähihaista, sukkahousua, pyöröhuivia ja siippakin sai alesta pari 8 euron treenipaitaa. Suurinpiirtein asuin niissä sukkahousuissa, jotka olivat tosi lämpimät, eivätkä kutittaneet yhtään. Muutin tossa tammikuun lopulla pariksi kuukaudeksi Hollantiin ja hölmönä kuvittelin, etten tarvitsisi noita mukaan, mutta todellakin ois pitänyt ottaa. Täällä kun ei rakenneta samalla tavalla kuin Suomessa, niin sisällä palelee jatkuvasti, vaikka ulkona onkin paljon Suomea lämpimämpää.

  Ai niin ja todella hyvät rintaliivitkin (tai siis ’tissarit’, kuten tapaan sanoa ;D) sieltä löytyi! http://www.pierre-robert.com/t-shirt-bra-black/p/807 <- Eli siis ihan tavalliset mustat perusliivit, mutta jokin alitajunnassa hälytti, että noi sun pitää ottaa! Ja onneksi otin, parhaat duuniliivit ikinä. Teen eläintenhoitajana fyysistä työtä, joten mukavat tissarit on elinehto. Ei mulla aiemminkaan ole juuri mukavuusongelmia liivien kanssa ollut, mutta nämä ovat kuin höyhenet iholla.

  Eli suurkiitos alekoodista, kaikki osoittautuivat loistaviksi valinnoiksi ja tulivat todellakin tarpeeseen! :)

  • krista
   15.2.2016 at 13:26

   Kiva kuulla! Tai no sitä ei, että oot nyt sukkahousutona siellä :) Nooh, jos tuut takaisin vielä joskus maalis-huhtikuussa, niin kyllä täällä Suomessakin on vielä sukkahousukelit siihen aikaan :)

   Mä kans katselin noita rintsikoita, mutta en tilannut – olin jo aiemmin tilannut niitä sportteja ja ajattelin, että en vältsii tarvi enää uusia… Mutta kiva, että nuokin on noin hyvät! Hyviltä nuo näyttävätkin :)