Parasta leivän päälle (ja taas arvotaan!)

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä, Fazer

Mulla on jo pitkään ollut ajatuksena kirjoittaa juttu just tällä otsikolla. Kyse ei ole mistään huippureseptistä eikä jostain sellaisesta salaisesta innovaatiosta, jota kukaan ei ole koskaan aikaisemmin kokeillut wohoo. Vaan ihan niinkin pienestä perusarjen asiasta kuin että Joel hoksasi jossain vaiheessa, että on jotain, mikä on leivän päällä paljon parempaa kuin tavalliset oivariinit: avokado.

Se vaan on leivän päällä (ikään kuin levitemäisesti käytettynä) niii-iii-iiin hyvää! Ja hyvää rasvaa myös. Eikä tavis-kasvisrasvavoiteita kaipaa siihen päälle enää yhtään – mikä ainakin minut itseni kovasti yllätti; olen aina kuvitellut, että leipä kuin leipä kaipaa aina ”kostuketta” noista oivariineista.

Ennen kuin sain avokadolevitejuttuni valmiiksi, tuli sattumalta viestiä Fazerilta: Olisimmekohan kiinnostuneita kehittämään jonkun kivan (ja ehkä jopa erikoisen) reseptin heidän uutuusleivälleen: Real Kaura-ruisleivälle?

No hmm:
a. ruisleipä on mulle lähes elinehto; syön sitä joka ikinen aamu ja usein myös iltaisin
b. perus-Real on ihan ehdottomasti toinen mun ikisuosikkileivistä (toinen on Reissari)
c. viime syksynä meillä hurahdettiin kauraleipään, joten Realin vastaava kuulosti kiinnostavalta
d. yllä mainittu avokadoleviteleipä

Okei!

Nojoo että myönnettäköön: puutalon resepti (heh) nyt ei todellakaan ole se kaikkein erikoisin – se kuuluu niin, että ”testaa avokadoa levitteen sijaan”. Mutku mutku mutku se on kuitekin niin hyvä ”resepti”! :) Ja ennen kaikkea aito: tuolla tavalla meillä nyt tuota leipää syödään ja kaikki muu olisi (meidän osalta) ollut vähän sellaista keksimällä keksittyä.

Eli parasta leivän päällä puutalossa hyvin arkisesti näin. Ainekset:

…ja lopputulos:

Nam. Meidän Kaura-ruisleipä nautitaan vaikkapa näin.

 

Mutta löytyisikö teiltä muilta vähän jotain erikoisempaa ideaa?

Fazerilla nimittäin haluttaisiin kuulla myös lisää erilaisia ideoita, miten Realia voisi käyttää. Perinteisetkin tavat toki käyvät, mutta jos lukijajoukosta löytyy jotain huippuresepti-innovointikykyisiä, niin kuulkaas antakaa palaa!

Kiva arvontakin tähän hommaan saatiin tarjolle: Kaikkien resepti-ideoijien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti voittajan itse valitsemaan kuntokeskusketjuun. Ja lisäksi arvotaan Fazerin tuotelahjapaketti.

Arvontaan voi osallistua kertomalla oman realinsyöntivinkkinsä tämän bloggauksen kommenttikenttään 15.3. mennessä! …ja myös kuvat hurjan-hurjan tervetulleita!

…ja vielä se, että jätä siihen kommenttilomakkeeseen myös sähköpostiosoitteesi, mikäli et ole kirjautuneena Lilyyn! Jos se kuntosalilahjakortti vaikka osuisi kohdalle… :)

 

 

PS. Tiedän, tiedän: Puutalobabylandiassa on viimeisen kuukauden aikana ollut arvontoja enemmän kuin sen koko aiemmassa historiassa… :) Joidenkin iloksi ja joidenkin toisten harmiksi täten siis kerrottakoon, että valitettavasti (?) sama meno ei ihan jatku, vaan kyse oli ajoitussattumasta – eli ihan viikoittain/kuukausittain näitä ei jatkossakaan tänne tupsahtele :)

…hih paitsi jos tulee jotain tosi-tosi kivaa eteen arvontatarjokkaksi. Niin kuin ööö vaikka vaunut. Tai satasen lahjakortti itsevalittuun kuntokeskukseen. Ajattelin, että nämä on kuitenkin sen verran hyviä palkintoja, että menköön vaikka näin vähän peräkkäin :)

1

You Might Also Like

  • Maikkilainen (Ei varmistettu)
    15.3.2014 at 17:07

    Uuniin paahtumaan ja maustetaan esim. valkosipulilla, tomaatilla ja juustolla

  • 1 2 3