Päivän hamsteri

Nyt mahtuu ensi talveksi poskeen varastoon paljon pähkinöitä:

Au au au au au au jätskiä (ja kylmää kahvia).

 

You Might Also Like

 • Hanna R.
  25.10.2014 at 12:27

  Au, au, au! Tsemppiä! Toivottavasti turvotus laskee pian. 

  Multa leikattiin opiskeluaikana viisuri ja poski turposi ihan vastaavaan hamsterikuntoon kuin sulla. Menin sitten aika pian leikkauksen jälkeen pariksi viikoksi yhteen työpaikkaan, jossa kaikilla piti olla kuvallinen henkilökortti kaulassa. Hamsteri-Hanna hei vaan siitä kortista sitten tervehti :) Onneksi se oli vaan lyhyt työkeikka. 

 • Taitai (Ei varmistettu)
  25.10.2014 at 13:38

  Hei täällä kohtalotoveri! Just ihan samanlainen peilikuva mullakin, poisto oli torstaina. Mies on sopivasti töissä huomisaamuun asti eli minä yksin lasten kanssa, mutta tää ei onneks oo kovin kipeä ainakaan kun muistaa ottaa säännöllisesti Buranat ja Panadolit. Lähinnä voin siis vaan naureskella omalle peilikuvalleni :D

  Tsemppiä sinne! Onneks jätski on hyvää (taidankin just mennä ottamaan lemppariani lakua ja sitä kylmää kahvia:)) ja tietää ettei tää nyt kauheen kauaa voi kestää. En kyllä yhtään kadehdi sitä sun muuta hammas-/leukaprojektia, tsemppiä siis hirmuisesti siihenkin, oot sankari! :)

  • Taitai (Ei varmistettu)
   25.10.2014 at 20:51

   Hei pakko vielä kommentoida kun instagramissa huomasin ”haluu lääkettä” -lauseen, että kai sä jotain lääkettä otat?! Burana 600mg ja panadol 1g x3? Näillä mulla pysyy särky aisoissa ja heti huomasin kun tänään päivällä unohtui ottaa niin illalla jo juili. Imetän siis myös koska meidän kuopus taitaa olla vaan jonkun viikon teidän Seelaa vanhempi :)

  • Kristaliina
   26.10.2014 at 10:58

   Huih ja vielä yksin lasten kanssa – onneksi et ollut ilmeisesti niin kipeä! Mulla on vaikeuksia kestää kivun kanssa (enkä edes ole mitenkään erityisen kipuherkkä), vaikka ei ole edes lastenhoitovastuuta… 

   Toi ihan sama Burana/Panadol -combo on täälläkin, ja ihan pieneksi hetkeksi ne aina vähän helpottaakin. Mutta kun niitä saa ottaa vaan sen Panadolia 8 h välein ja Buranaa 6 tunnin välein. Ei paljon naurattanut eilen, kun molempien ottoon oli vielä kolme tuntia aikaa ja tehot alkoi jo hiipua… Nyt mun on ollut aamuyöstä/aamulla pakko ottaa vähän tiheämmin, koska särky on ollut niin valtavaa.

   Aika älytöntä, että synnytyksen jälkeenkään ei tarvinnut näin paljon lääkkeitä!

   Tsemppiä sinnekin!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  25.10.2014 at 14:06

  Multa leikattiin lukioaikana kaikki neljä viisuria yhtäaikaa. Niihin poskiin vasta muutama pähkinä mahtuikin. :D Ja pikkuveli sai makoisat naurut.

 • Fredrika (Ei varmistettu)
  25.10.2014 at 14:07

  Auts! Tulee mieleen oma viisaudenhampaiden poistoleikkaus vuosien takaa… Tehtiin onneksi nukutuksessa, mutta leikattiin kaikki NELJÄ pois kerralla! Mulla tuli ton turvotuksen lisäksi vielä ihan näyttävät mustelmat leukapieliin… Onneks nyt jo naurattaa silloinen ulkonäkö :) Paranemisia!

 • eppunen
  25.10.2014 at 14:23

  14-vuotiaana leikattiin alhaalta ensin toinen ja kuukauden päästä (kerkesin sentään täyttää 15 välissä) toinen. Ensimmäinen päivä oli aina se pahin, enkä toisenakaan mennyt kouluun. Pallopää ja komeat mustelmat, voi noita muistoja… Pikaista paranemista sinulle!

 • Cpop
  26.10.2014 at 10:20

  Repesin ihan totaalisesti tolle ”Nyt mahtuu varmasti paljon poskeen pähkinöitä” kun muistin eilisen avara luonto ohjelman :DD Siinä maaoravat keräs pähkinöitä varastoon ja sitten ne kuvas sitä suoraan naamaan, posket täynnä pähkinöitä ja se liikutti suuta sillein huvittavasti! Repesin nauramaan ja huomasin että lapsi teki omalla suullaan sitä samaa liikettä ja meinasin kuolla nauruun :DDD

  Miulla ois 4 viisaudenhampaan poistot edessä kunhan saisin aikaseksi soittaa hammaslääkäriin I:< Voi olla aikamoista tuskaa jos ei oo kunnollisia kipulääkkeitä, mutta kai sie ihan perus parasetamol/ibuprofein yhdistelmää voit käyttää imetyksestä huolimatta? Yhdistelmänähän noitten pitäisi toimia parhaiten. Mies kävi visuripoistossa tossa keväällä (ja nyt uudestaan viikko sitten)ja sillon ekalla kerralla se tosiaan söi vaan normi panadolia ja buranaa vuorotellen n..4h välein ja piti sellasta kylmäjuttua posken päällä vähentämään turvotusta. Tällä toisella kertaa ne joutu ronklaamaan vähän pahemmin niin sai 600buranat ja panacodia (mitä ei kyllä käyttänyt, kun se aiheutti huimausta) ja kotona oli perus panadolia.

  Paranemisia!

 • marjukka. (Ei varmistettu)
  26.10.2014 at 14:31

  Auts. Tuollaiseen turvotukseen ei taida Activia auttaa.

  • Kristaliina
   26.10.2014 at 15:33

   Ehkä kylmää purkkia poskea vastaan pitämällä? :)

 • kao kao
  26.10.2014 at 19:30

  Jaksamista pikku hamsteri! Muista nauttia kaikista mahdollisista laatujätskeistä, oot sen arvoinen :)

 • Elmi
  27.10.2014 at 08:54

  Mulla on leikkaamalla poistettu kans kaikki viisurit, ensin toiselta puolelta kaks ja sit puolen vuoden päästä toiselta puolelta kaks. Ekalla kerralla turvotus oli ihan järkyttävää ja tosiaan turvotuksen alettua laskea seurasi tuo mustelmaisuus ja keltaisuus, josta muut täällä kirjoittavat. Seuraavalla kerralla olin fiksumpi – otin hammaslääkäriin mukaan omat kylmäpussit sellasessa pienessä kylmälaukussa (kyllä :D). Hetin kun tuolista nousin, kaivoin ekan pussin ja painoin kiinni poskeen ja alaleukaan. Kun pussi lämpeni automatkalla kotiin, vaihdoin laukusta kylmempään pussiin. Muistaakseni vielä pitkin iltaa hieroin sillä kylmällä, mut luulen että olennainen osuus oli tuo että välittömästi leikkauksen jälkeen ja aika tiiviisti sen ensimmäisen tunnin ajan painoin poskea sillä kylmällä: turvotus oli tuskin näkyvää, en saanut mustelmia ja syöminen oli miljoona kertaa helpompaa. Siihen kipuunhan tuokaan ei sitten niin auta, mulla osuttiin sillon tokalla kerralla vielä hermoon :/. Eli jos vielä on tätä ikävyyttä sulle lisää luvassa, suosittelen omia kylmäpussivarantoja mukaan. Tsemppiä!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  27.10.2014 at 12:03

  Aijaijai, ei kivaa. Toipumista! Odotas, kun hieman paranet ja hammasrivistön perälle jää kuopat, joista saa kaivella ruokia pois. Onneksi nekin ”kasvavat” pois.
  Minulta on leikattu viisaudenhampaat aina 2 kerrallaan ja toivuin tosi nopeasti. Ehkä silloin 19-vuotiaana oli kaikki toipuminen helpompaa tai olin tosi onnekas. Antibioottia ja Buranaa otin ja ne auttoivat. Heti seuraavana päivänä jo söin perunamuusia ja menin luennoille. Ainoa inhotus ensimmäisellä kerralla oli, että tikkien välistä tihkui makuuasennossa verta, jolloin aamuisin oli tyynyliina veritahroissa. Tokalla kertaa ei sitäkään.

  • Elmi
   27.10.2014 at 14:05

   Ai hitto, olin jo ehtinyt unohtaa ne kuopat! Vitsit, et oli inhat :/

 • MinEna
  27.10.2014 at 21:06

  Joko helpottaa? <3 

  Mä olen vajonnut omiin kiputiloihin täällä ja ajattelen sua lämmöllä!

  http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/maailman-kamalin-kipu

 • KiaQ (Ei varmistettu)
  30.10.2014 at 11:38

  Tommonen toispuoleinen turvotus näyttää vielä astetta huvittavammalta (sorry), kuin molempipuolinen. Mulla leikattiin kaikki viisurit kerralla, just tulossa olevan leukaleikkauksen takia. Turvotus oli mahtava, mutta kipuja en muista olleen. Tosin mulla oli yksi juurista kiertynyt hermon ympärille ja lääkityksellä yritettiin ehkäistä hermovauriota. Ei kai niillä lääkityksillä mitään tuntoa olekaan missään.

  Mä olin kuvitellut, että viisurinpoisto on vähän niinku piece of cake, oli aika yllätys, miten paljo naama turpoo, mustelmiakin tuli leuan alle. Ja sit se varsinainen leukaleikkaus vasta turvottikin. Viikon naama oli niin turpeessa, ettei kukaan olis tunnistanut. Mutta ei silloinkaan kipuja ja ohi meni sekin ajanjakso. Hieman epämukavaa, mutta tyytyväinen olen että tuli tehtyä