Päivän asu (ja jätski. ja kissa. ja saamispaita. ja OIKEA päivän asu)

Wohoo, wohoo, wohoo!

Mulla oli tänään eka kerran jalassa farkut. Siis oikeat farkut, ilman sitä äitiys-etuliitettä!

Ei nyt sentään lempparifarkut (meinasin ottaa myös niiden päällelaittoyrityksestä kuvan, mutta näytti VÄHÄN liian härskiltä), mutta nämä perus-ikisuosikki-moneenkertaanpaikatut-pissisfarkut kuitenkin!

Ja sen kunniaksi sekä ihan vaan huvittelun vuoksi laitoin päälle samat vaatteet kuin aikoinaan ensitreffeille Joelin kanssa. Mahtui! (testi-testinen: huomaako Joel mitään)

Miten saada kissa mukaan kuvaan?

No, jätskillä tietenkin!

 

”Kappas, saamispaita!”, Joel kommentoi.

Mutta eijeijei, tämä ei ollut saamispaita! Ei ollenkaan. Tämä oli ihan viaton ensitreffipaita.

TÄMÄ oli saamispaita.

Okei silloin saattoi olla myös meikkiä ja pestyt hiukset.

 

Niin kuin olen jo syksyllä Isyyspakkaus-blogin puolella kertonut (öö olen MITÄ tehnyt!? ja MIKS mä sen SIELLÄ olen kertonut?! ), sinkkuaikojen empiiristen tutkimusten pohjalta on siis todettu tämä täysin luotettava tutkimustulos: pallopaidalla saa aina.

*******

Niin joo luulitteko oikeasti, että olen sitten noissa vaatteissa koko päivän? No EN. Aika pian noiden kuvien ottamisen jälkeen vaihdoin takaisin ne pehmeänmukavanihanat kotivaatteet. En mä nyt flunssassa viitsi noissa kykkiä – ja kotona. Kiristävät, perhana vie.

Kas näin.

Lököttävät Hello Kitty -fleecepöksyt, alla tietysti ne tutut mieskalsarit.

”That’s my wife”, Joel kommentoi.

 

 

PS. Anteeksi pöllöilyposeerauskuvat. Mutta hitsi on vaan pakko vähän riemuita siitä, että oma kroppa alkaa tuntua ja näyttää omalta. Jee! Nuo vaatteet ei siis todellakaan ois mahtuneet mun päälle vielä pari kuukautta sitten!

(no okei paitsi nuo viimeisen kuvan vaatteet)

Miten muilla kiloklubbauksen (tai vastaavan) aloittaneilla menee?

3

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.3.2013 at 22:48

  On ihan pakko lisätä erään pallokokeen tulos. Marraskuussa sattuneen eron jälkeen olen käynyt kaksi kertaa baarissa, mutta pallopaidassa (valkoisia pilkkuja mustalla pohjalla) kävi heti flaksi eli sain puhelinnumeron ja treffipyynnnön :D Tapaus oli sangen hämmentävä, sillä minua ollaan neljän vuoden täysi-ikäisyyden & ravintoloissa käynnin aikana koitettu pokata baareissa kolmesti. En kyseisille treffeille ihan vielä uskaltautunut, mutta kun tästä jossain vaiheessa rohkaistun voisi pallokuosia testailla tarkemmin.

  Ensimmäinen pokauskertani taas johti kolmen vuoden suhteeseen. Tällöin minulla oli päälläni paita, joka oli täynnä pieniä kukkia, voisivatko ehkä pienet kuviot olla tuurin taustalla?

 • Tyyne
  22.3.2013 at 23:43

  Täälläkin yksi onnistunut kiloklubbailija :) Välillä vähän jumittaa, mutta pääasiassa menee hyvin! Kivaa kuulla että sullakin on toiminut ja tullut tuloksiakin, jee! :)

  Mutta siitä ei pääse mihinkään, että nuo mansikkaeskimot houkuttelee ihan yhtälailla, vaikka kiloklubin kautta tiedostaa hyvä tavat syödä ;)

 • Kristaliina
  23.3.2013 at 09:48

  Hyvältä kuulostaa, Tyyne! Ja hei herkkupallokin taitaa hyväksyä yhden mansikkaeskimon :)

  Vierailija – JEE lisää palloempiriaa, just noin se menee! Ja pallot tuntui siis meidänkin ”tutkimusaineistossa” johtavan siis ihan tuollaisiin järkeviin treffikutsuihin eikä sellaiseen pilkunaikaiseen ”meillevaiteille”-sössötykseen :)

  Hmm, joo, pienet kukat… Ehkä tuollaiset kuviot jotenkin viestittää, että olen kiva ja hauska ja leikkisä… Vois olla! Hitsi tähän tarvitaan nyt lisää empiriaa – nyt hei kaikki sinkut baariin pallopaidoissa, kukkapaidoissa, ja vaikkapa perhos- ja lintukuvioissa ja tutkimusraportit sitten tänne! :)

 • phocahispida
  21.10.2013 at 12:59

  Laitoin Vaihtovaateryhmään pallopaidan vaihtoon/myyntiin. 
  Oli pakko laittaa myyntipuheeksi tämä toteamuksesi. :DD

 • 1 2