Neljä yökkäriä

Meitä haastateltiin erääseen naistenlehteen nukkumisjärjestelyistä. Ja sitten tietysti kuvaus.

”Jos sitten voisitte olla ihan yöpaidoissa”, kuvaaja ohjeisti.
”Juu, totta kai.”

Paitsi että. Omistan yhden ainoan sellaisen… …aikuistenyöpaidan.
”Hei tää ois varmaan – kävisiköhän tällainen”, kysyin Joelilta.

Joelin totaalinaururepeäminen
”MITÄ sulla on päällä, kukaan ei usko tuota!”

”Mutku tää on mun aikuistenyöpaita”, mutisin ja menin vaihtamaan.

Okei yöpaitavalikoima oli siis siinä. Jos joku trikoomekkonen.
”No entä tämä?”

”No on toi kai sit parempi”, Joel totesi.
”Ai et tykkää?”
”Mikset laittais jotain niistä sun ihan oikeista vanhoista yökkäreistä, joissa on joku hassu piirroshahmo edessä – ne on tosi suloisia”, Joel ehdotti.

”Et oo tosissasi! Ai niitä kasaripaituleita?”

Eihän sellaisessa nyt kukaan julkisesti esiintyisi:

Ehkä ei.

”Tää on neljäs ja viimeinen yritys”, painotin tullessani seuraavan paidan kanssa alakertaan.

Uusi totaalirepeäminen.
Mitä?!? Noin sä nauroit noin silloinkin, kun mä tän kierrätysryhmästä ostin! Mitä sulla on pöllöjä vastaan?

Mutta neljäs ja viimeinen siis. Pöllö it is.

Ei me oikeasti mitään yökkäreitä käytetä.

1

You Might Also Like

 • Käpy
  23.9.2014 at 20:08

  Kasaripaidat on just parhaita yökkäreitä! 

 • Viiriäinen (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 20:47

  Siis mitä? Eikö kaikki nuku kasaripaituleissa? Siis esim. työmatkoilla kun on kahden hengen huoneessa työkaverin kanssa?

 • Jenn-
  23.9.2014 at 20:51

  ”Jos sitten voisitte olla ihan yöpaidoissa”. Jos se tarkoittikin, että jos te voisitte kerrankin olla sitten ihan yöpaidoissa :D Ei meilläkään nimittäin nukuta missään yöpaidoissa. Ei olis mihinkään lehteen kelpaavaa.

  • Kristaliina
   23.9.2014 at 20:59

   Tsihihi totta! ”Laittakaa nyt siis hyvät ihmiset pliis edes jotain päällenne” :D

  • Liisa
   23.9.2014 at 21:00

   Luulisin, että on olemassa useitakin lehtiä joihin ei-yökkäriä kelpaisi aivan mainiosti. Tosin niissä on juttuja vain aikuisten sänkyjärjestelyistä. ;D

   • Kristaliina
    23.9.2014 at 21:24

    Hehee, ja myönnettäköön, että mä olin rinta paljaana tässäkin. No hitsi – kai nyt Seelalla tuli tissi mieleen, kun siinä lähekkäin makoiltiin :) ”Hei sori mä imetän samalla – joo kuvaa vaan, katso sit ettei tuu tissi kuvaan”

 • annannanna (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 21:02

  Mä käyn kerran tai pari vuodessa isäni vanhat työ-t-paidat (miten tuo kirjotetaan oikein?! :D) läpi, joista valitsen itselle uusia yöpaitoja. Ne on vanhoja ja pesty niin monta kertaa, että ovat todella pehmeitä. Sit kulutan aina yhden kerrallaan niin puhki, että en enää kehtaa kulkea se päällä edes kotona ja otan aina seuraavan käyttöön.

 • heipsuli (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 21:37

  Mitä välii mimmonen yöpaituli, kun on tommonen tukka! Vau!

  • Kristaliina
   23.9.2014 at 21:39

   Hihii, kiitos! Kerrankin auki :)

 • vierailija (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 21:52

  Mikä lehti, mikä lehti?! :D

  • Kristaliina
   23.9.2014 at 21:58

   Kerron kun ilmestyy! :)

  • jennnnnn (Ei varmistettu)
   23.9.2014 at 22:24

   Mun muistaakseni Meidän Perhe-lehti tekee tällä hetlellä galluppia nukkumisjärjestelyistä netissä, ite vastasin siihen kyselyyn..liekö tässä sama juttu kyseessä? ;)

 • T-100
  23.9.2014 at 22:10

  Käsi sydämellä – suurin huolenaiheeni on nykyään yöpukeutuminen matkoilla. Pari vuotta sitten tajusin vihdoin ja viimen, että on ihmisiä, jotka ostavat ihan varta vasten yöpukuja, eikä minun Karvis-paitulini todellakaan ole vertailukelpoinen siinä joukossa, saati minkään standardin tai hyvän maun mukainen. Karvis-paitulini on sarkastinen lahja puolisoltani, joka päivitti yökkäri-osastoni 80-luvulle. Sitä ennen olen juminut lähinnä 50-ja 60-luvun taitteessa ISOISÄNI vanhassa, puhkipehmenneessä, 2-osaisessa flanellipyjamassa (puolisoni käytti paljon brutaalimpaa sanaa puhki-etuliitteen perässä).

  Tuttavapiirissäni on todennäköisesti salainen vertaistukiryhmä, jonka muodostavat kanssani hotellihuoneen jakaneet. Onpahan nimittän mistä jutella, jos on yhtään valoisan aikaan nähnyt minun paitulini ja vanhat XL-koon mainos-t-paidat.

  • Gina Lemone
   24.9.2014 at 00:32

   Karvispaituli! Mullakin on sellainen, maailman paras yöasu :D Karvinen sanoo ”I’m all heart!”

 • Torey
  23.9.2014 at 22:23

  Eeikä! Mulla oli joskus sellasia paituleita mis oli just tyyliin pupu jonka korvat oli ommeltu irralleen paitulista. Aahaha ne oli ihania! :D

  Multa löytyy kaks ”aikuisten hotimpaa” yömekkoa ja sitten kolmet oikeat yöhousut, joitta käytän talven iskiessä milloin minkäkin paidan kanssa. :D

 • jena (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 22:30

  Entä kun ei ole yöpaitoja? en mä kyllä alastikaan nuku, että sen puoleen..flanelliyöpukua oon himonnu jo pari vuotta että ku sais ostettua tai lahjaksi, mutta eeei, kukaan ei ällyy ostaa mulle semmosta. Entiset käytin niin hyvin puhki että viimesellä konepesureissulla ne meni aivan riekaleiksi! (suru oli tietty suuri) ja sen jälkeen ei ole niiden vertaisia ollut. Josko tänä jouluna lahjoisin itseäni flanellipyjamalla..? ;)

 • Hemmuli (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 22:31

  Kaikki aikuismaiset yöasut on tosi epämukavia, kuka semmoisissa oikeasti nukkuu?!

 • HenKin (Ei varmistettu)
  23.9.2014 at 23:26

  Miulla on yks silkkinen spagettiolkaimellinen yökkäri. Siinä a) ei pysy lakanoiden välissä b) yökkäri on usein korvissa tai c) rinnat puskee reunan yli. Aaaargh!

 • drt (Ei varmistettu)
  24.9.2014 at 07:53

  Mulla kyllä on suht paljon yöasuja, mutta en IKINÄ käytä niitä. Löytyy paituleita, flanellia, vilpoista ja väljää puuvillaa, tunikamallisia mekkoja, vanhoja isoja t-paitoja ja taitaa olla aikuisyöpukukin. Kotona heitän jonkun noista päälle EHKÄ siinä vaiheessa kun nousen sängystä ja vähän paleltaa :D Ja sitten tietty kun lähtee reissuun ja yöpyy jonkun kanssa samassa huoneessa. Mutta kun yöpuku on aina se juttu mikä unohtuu!!! Oikeestaan 95 % tapauksista mä nukun sitten yleensä jossain perus trikootopissa kun on seuraa. :D Pitäis varmaan lahjoittaa noita yöpukuja tarvitseville, tuun ihan hyvin toimeen ilmankin.

 • CougarWoman
  24.9.2014 at 09:11

  Noista ”aikuisten yöasuista”: mulla on kanssa kotona semmosia jotain ”satiinisia” jotka sitten hiostavat ja kiristävät ja kuristavat ja ovat tarkoitettu kaikkeen muuhun paitsi nukkumiseen. 

  Mutta sitten. Zalandon Hunkemöllerin yöasut. Trikoota yhdistettynä pitsiin. Venyvät, eivät kiristä. Ja ovat joskus jopa ihan semiseksikkäitäkin. Tämän tempaisin hätäisesti esimerkiksi, mulla on vissiin tuo sama grafiitinharmaana. Nämä on ihan oikeasti jopa mukavia päällä. 

  (On mulla kyllä semmoinen paitulikin, missä on Vaaleanpunainen Pantteri ja teksti: ”Sshh, still asleep” :D)

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.9.2014 at 12:50

   Näyttää kätevältä, mutta mistähän tuollaisia saisi hihoilla. Allekirjoittaneella ainakin aina olkapäät palelee, joten just ne jättikokoiset t-paidat tai Nanson matami-yöpaidat käytössä. Mies jaksaa säännöllisesti toivoa jotain seksikkäämpää, mutta pitäpä hän näkee, kun on silmät kiinni…

   • CougarWoman
    24.9.2014 at 13:02

    Jos haet ilman Hunkemölleriä jo mainituilta sivuilta, niin sieltä löytyy vaikka minkälaista hihaa. :)

 • Täti-ihminen 36 v (Ei varmistettu)
  24.9.2014 at 10:13

  Sieltä Prismasta saa ihan hyviä ja mukavia Nanson pyjamia ja yöpaitoja. Kannattaa ostaa ennen joulua, kun silloin on parhaat valikoimat. Myyjälle voitte sanoa, että ostatte äidillenne joululahjaksi…

 • Iitanen
  24.9.2014 at 10:55

  Meillä kanssa nukutaan ilman mitään yöpaitoja, ja aina reissuun lähtiessä meinaan unohtaa ottaa yökkärit mukaan, kun niitä ei normaalistikaan käytä. Mutta jos kerrankin muistan pakata yökamppeet mukaan, otan vanhan ja viruneen t-paidan sekä sellaiset trikoosortsit (tai poikaystävän bokserit..)

 • Seregi
  24.9.2014 at 13:45

  Me nukutaan alasti. tosi kiva sit kun tulee joku yllätyslähetti/vieras /ym. aamulla ja sit pitäis ettiä aamutakkia

  • Seregi
   25.9.2014 at 07:05

   Ne sexyt ei ole tarkoitettu nukkumiseen. Yirtin nukkua se päällä ja rikkihän ne olkaimet meni :(

 • riikka1234 (Ei varmistettu)
  24.9.2014 at 16:00

  Tämä on todellinen ongelma. Mäkin normaalisti nukun alasti kotona ja sitten olenkin pulassa, kun pitäisi lähteä vaikka reissuun tai esim. yöpyä jonkun kaverin luona. Omistan pari joskus lahjaksi saatua noloa ja reikäistä muumiyöpaitulia, mutta en mitään sellaisia AIKUISTEN yökkäreitä… Joskus olen meinannut ostaa ihan varta vasten jonkun yöasun, mutta tuntuu niin turhalta laittaa useampikin kymppi vaatteisiin, joita käyttää ehkä muutamana yönä vuodessa.

  • Seregi
   25.9.2014 at 07:06

   Mä yleensä nukun vieraissa paikoissa alushousut ja pitkä toppi combolla. 

 • possu
  24.9.2014 at 18:38

  Meitä onkin useampia, joilla on yöllä vähemmän päällä kuin Marilyn Monroella. Hänen yöasunsa oli Chanel 5. Viimeisin yöreissu oli onneksi vanhan kaverini kanssa, hotellilla oli käynyt joku kämmi huoneiden kanssa ja päädyimme nukkumaan 120 cm leveään sänkyyn. Siinä sitten mainitsin ettei ole yökkäriä ja vastaus oli että samoin. No problem. Mutta onhan noita paituleita laatikossa, jos vaan muistaisi pakata mukaan…

 • omps (Ei varmistettu)
  24.9.2014 at 21:30

  Minä käytän salaa miehen yöpukuja. Ne ovat paljon parempia kuin naisten; pöksyt eivät kiristä, eikä paidat nouse korviin. Naisille suunnatut on hyvännäköisiä joo mutta liian tiukkoja omassa koossa. Eikä se XL sitten istu niin hyvin M-kokoiselle. Miehillä taas M on M ja XL rehellisesti XL.

  • Sanjana (Ei varmistettu)
   25.9.2014 at 12:53

   Ainoat yöhousut joita siedän on miesten shortsimalliset, ne on tosi hyvät! :D Ne nousee mutta ku on niin väljät että noustessaankin jää vielä löysäksi. Tosin kahestaan miehen kanssa nukutaan kyllä ilkosillaan, mutta jos esimerkiksi jomman kumman porukoilla yöpyy niin on ihan kiva jotain vaatetta pitää yölläkin. :D iso t-paita ja nuo shortsit on hyvät, niissä voi hengata illallakin esmes saunan jälkeen, eikä oo liian alaston olo.