Muistutus: SnadiStadin kimppa-ale voimassa vielä pari päivää!

Hei muistatteko tämän?

Eli syksyn lukijatapahtumassa keksittiin, että mitä jos kysyttäisiin tuonne Ruoholahden SnadiStadiin jonkinlaista kimppa-alennusta – ja se onnistui! Ja se alennus kymmenen kerran sarjakorteista on nyt voimassa vielä ma 23.12. asti!

Eilisen bloggauksen kommenteissa puhuttiin vähän joululahjoista (ja niiden mahdollisesta hyödyllisyydestä/hyödyttömyydestä); ehkäpä tässä voisi olla vinkki joululahjasta, joka tuottaa rutkasti iloa koko perheelle eikä jää vuosikausiksi pölyttymään kaappien perälle…?

*******

Ne alehinnathan olivat (kopsasin tuosta aiemmasta bloggauksesta):
Puutalobabyn lukijat saavat nyt kymmenen kerran sarjaliput -10 % alennuksella, eli:

alle 3-vuotiaat: 54 e (norm. 60 e)
yli 3-vuotiaat: 90 e (norm. 100 e)

…ja alle 1-vuotiaat ja aikuiset siis menevät sinne aina ilmaiseksi.

Eli alle 3-vuotiailta 5,40 per kerta!

Normaalihinnasto täällä.

Alennuksen saa lipunmyynnistä, kun vain sanoo olevansa Puutalobabyn lukija. Ostamisen jälkeen sarjakortti on voimassa 6 kk ajan ostohetkestä.

*******

Meillä tuollainen sarjakortti on jo ostettuna, ja pari kertaa sitä on jo ehditty käyttääkin. Ja kivaa on ollut! Hih ja voimassa meidän kortti on muuten aika tarkalleen mun laskettuun aikaan asti – tirpalle on siis luvassa vielä ainakin nuo kahdeksan kertaa ”yksityistä leikkiaikaa” äidin/isin kanssa tuolla SnadiStadissa ennen kuin tulee pikkusisko ja sotkee… kaiken :)

*******

Mutta tässä siis vielä tällainen joululahja-vinkvink, jos jotakuta vielä kiinnostaa hyödyntää tuo kimppa-ale!

 

You Might Also Like