Mekko vai mekko?

Blogigaala lähestyy – ens perjantaina iik!

Keksin jo itse asiassa viime vuonna hyvän ratkaisun gaalapukukriiseilyyn. Lainaaminen. Näin kotiäitinä kun sitä sellaista bling-bling-puvun käyttöä ei niin usein (ikinä) ole, että uuden mekon ostaminen olisi järkevää. Eivätkä pre-lapsiajan juhlamekot mahdu (vieläkään) päälle.

Mutta hei! *valaistumisen ääni tähän* Vaatemerkeillä ja pr-toimistoilla on omat mallikappaleensa – sellaiset, joita lainataan vaikkapa naistenlehtien muotikuvauksiin. Ja juuri tällaisiin julkisiin gaalatilaisuuksiin! Jea!

Näpyti-näp-näp-meiliä Ivana Helsingille, josta lainasin mekon myös viime vuonna (täällä). Ja kyllä, onnistuu! Sitten vain sovittelemaan!

Ja nyt mulla on täällä kotona pukupussissa kaksi aivan yli-ihanaa Ivana Helsingin bling-bling-lainamekkoa enkä osaa millään päättää näistä ÄÄÄÄÄK! Auttakaa!

Ensimmäinen vaihtoehto – tadaa.

muumi lowres

Ivana Helsingin nettisivulla näkyy, miltä mekko näyttää mallin päällä (täällä). Malli on itse asiassa sama kuin mun viime vuoden perhosmekossa. Tykkäsin siitä silloin – mutta pitäisikö valita sit kuitenkin eri malli eikä samaa…?

Mutta tää ois niii-iiin hyvä idealtaan: muumi-bling-bling = perhebloggaajan gaala-asu! Tietysti! Idea on mun mielestä lähestulkoon nerokas. Tässä tuo muumikuvio lähempää:

muumi lähis lowres

Ja sit se toinen…

Oranssia bling-bling-sydäntä; kuulostaako yhtään multa…? Kuulostaa!

Tältä se mekko näyttää 180-senttisen mallin päällä (täällä), ja tältä 156-senttisen Kristan päällä:

kultasydän lowres

I-ha-na.

Kolmantena vaihtoehtona kokeilin myös tosi erikoista kultaista tekonahkamekkoa, kas näin:

kultainen lowres

Mekko istui täydellisesti mun olkapäihin – mutta silti kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa olivat selvästi enemmän ”minua”. Niinpä kultanahkamekko jäi toimiston rekille roikkumaan ja nämä kaksi lähtivät mukaan.

Mutta siis: mekko vai mekko?

kumpi lowres

Mielipiteitä? Kumpi sopii mulle paremmin – ja kummasta itse tykkäät enemmän?

Auttakaa!

Ihana fiilis kuitenkin, kun tietää mekkoasian olevan viimeistä valintaa vaille valmis. Sitten vaan sukkahousut (ehjät; pitänee ostaa) ja kengät ja laukku. Ääk. Täytyy yrittää joku päivä kaivella tuota vaatehuonetta. Mustat sukkikset/laukku/kengät molempiin varmaan helpoin vaihtoehto, vai mitä? Tuohon oranssisydänmekkoon kävisi kyllä ihanasti joko oranssit tai siniset kengät ja laukku… Mutta en taida sellaisia omistaa. En kyllä mustaa pikkulaukkuakaan. Äääk. Äääk. Äääk.

Meikkaajalle ja kampaajalle en kyllä lähde (vaikka tiedän, että monet pro-bloggaajat varmaan tulevat sinne ammattilaisen penkistä) – kyllä nyt hei perhebloggaajaskeneen vähän kuuluu, että on vähän tukka sekaisin ja itsesutaistut ripsarit poskilla. Enhän mä olisi edes yhtään katu-uskottava ilman silmäpusseja :D Täytyy edustaa omaa porukkaansa, kato! :D

Mut kivaa! Mun rakas ystävä lähtee mun aveciksi – meillä molemmilla lapsivapaa ilta (enkä mä edes imetä enää). Wohoo, tällaisia tilaisuuksia ei kyllä tule eteen ihan joka päivä!

Bileet!

 

PS. Lupasin antaa muuten myös yhden kivankuuloisen menovinkin, jos olette Helsingin keskustassa ensi keskiviikkona 30.9. Ivana Helsingin myymälässä Uudenmaankadulla on nimittäin tarjolla klo 11-17 lapsiperhemenoon sopivaa meininkiä: tasatunnein siellä luetaan Erikoiskoira Affe -kirjaa ja pientä herkkutarjoiluakin on. Me ajateltiin piipahtaa siellä tyttöjen tanssitunnin jälkeen joskus puoliltapäivin. Ehkä nähdään siellä?

31
Like

You Might Also Like

  • KatriElina
    30.9.2015 at 01:30

    Muumi ehdottomasti ja sitte teet sen sun lettitöttörökampauksen (Y) ja kyllä, mustat sukkikset ja asusteet. Ja tosi korkeat korot, ni a vot! :)

  • 1 2 3