Megainnovaatio arkeen

Mindblown! Tässä juuri viikonlopun kynnyksellä ajattelin jakaa tällaisen tällä viikolla tajuamani arjen täydellisen innovaation: miten valtavan paljon tämä näppärä kapine helpottakaan elämää!

Kun lähtee ulos, kaikki tarvittava on sen ansiosta kädenkäänteessä saatavilla. Siinä kulkee näppärästi mukana niin kännykkä, kotiavaimet kuin lompakkokin. Auton avaimet eivät välttämättä putoakaan auringonkukkapeltoon (kröhöm), kädet ovat vapaina ja taskut eivät pullota.

Juuri tällaiset arkiset keksinnöt parantavat elämänlaatua merkittävästi – oi kiitos ja ylistys tämän megainnovaation nerokkaalle luojalle. Toivottavasti hän saa hyvät provikat aina, kun maailmassa myydään tällainen!

Oi katsokaa, mulla on nyt ihkaoikea, aito ja alkuperäinen…

…käsilaukku!

Ahhhhaha mä en ole siis 2,5 vuoteen käyttänyt käsilaukkua!

Joskus aikoinaan vuonna 2020 Espanjasta koronapakoon Suomeen palatessamme heitin käsilaukut eteisen naulaan, ja siinä ne sitten ovatkin sen jälkeen olleet. Itse asiassa lentokoneessa käyttämäni käsilaukku on sielä edelleen, täsmälleen samassa tilassa kuin silloin, kun Espanjasta kotiin tultiin. En ole edes kurkistanut sinne sisään. Toivottavasti siellä ei ole voileipiä tai jotain.

Tämä käsilaukuttomuus ei ole ollut mitenkään tietoinen päätös; kunhan jäi vaan käyttämättä. Sen jälkeen tavarat ovat kulkeneet taskuissa tai isompi kamamäärä repussa – ja hehe okei heijastinvyötä oon käyttänyt valtavasti ja sen voisi varmaan laskea käsilaukuksi.

Mutta enpäs laske, ettei se vesitä tätä mun käsilaukuttomuushavaintoa, ha!

Mutta tuntuipa kerrassaan aikuiselta.

Onneksi kompensoin vaikutelmaa käyttämällä lasten hiuspantaa.

50

You Might Also Like

 • Beanilie
  2.9.2022 at 21:25

  Ihana toi sun neuletakki 😍 just sopivan oloinen loppukesään/alkusyksyyn!

  • krista
   7.9.2022 at 12:35

   Kiitos! <3 Tuo on kohta parin vuoden takainen (blogiyhteistyön myötä saatu Lumoanilta) ja käytössä varsinkin just tälleen syksyisin/keväisin erityisen paljon, kun menee vähän niin kuin takista!

 • A
  3.9.2022 at 09:53

  Mä elän toiveissa, että oisin joskus ees pelkän käsilaukun kanssa liikenteessä (mutta ne hyvin harvat kerrat kun oon, on olo että jotain unohtui). Lähes aina kun ”tyylikkäänä” selässä kulkee reppu (ja lisäksi vielä pieni kännykän, nenäliinat ja käsidesin käsien ulottuvilla pitävä käsilaukku). Reppu on vaan niin kätevä, kun liikkuu lähes aina pyörällä tai jalan (ja kannettavana on työläppäriä, random vesipulloja lapselle tai ruokaostoksia). Jää kivat laukut käyttämättä (mutta ehkäpä hartianseutu kiittää :D)

  • krista
   7.9.2022 at 12:42

   Joo mullakin on ollut nyt reppu silloin, kun on ollut vesipullon tyyppistä kannettavaa – ja kun ei ole ollut isompaa vaan pelkästään kännykkä-lompakko-avaimet, mulla on ollut joko taskut tai heijastinvyö. Käsilaukun ”välimalli” on jäänyt kokonaan käyttämättä! Niin hassua, kun varmaan viimeisen 25 vuoden ajan mulla on ollut AINA käsilaukku. Mutta näköjään nuokin on tottumiskysymyksiä!

 • Piipu
  4.9.2022 at 11:54

  Hetken ajattelin, että tämä mindblown innovaatio on rintaliivit 🙈

  • krista
   7.9.2022 at 12:35

   Ahhhahaha se ois ollutkin just hyvä! :D

 • Karina
  5.9.2022 at 09:36

  :D
  Mä olen niin käsilaukkuihminen että tunnen oloni alastomaksi kun lähden lenkille kun en sentään sinne ota käsilaukkua :D Ja mun käsilaukku on yleensä nimenomaan tuollainen pitkähihnainen olan yli vinosti menevä, niin jää kädet vapaaksi. Monella (nuorella) miehellähän on nykyään myös olkalaukku, mutta kyllä nauratti tyttären kanssa viime vuonna kun jonotettiin yhdessä turistikohteessa jossa piti tyhjentää taskut metalleista ja kaikesta kamasta, niin edellä olevan miehen taskuista löytyi varmaan kilo tavaraa! Se tyhjenteli niitä taskujansa vaikka kuinka kauan ja välillä jo mietittiin että nyt varmasti löyty kaikki mutta ei. reisitaskuhousuihin näköjään mahtuu :D Oli kyllä sen näköiset taskutkin että muutaman hetken on kolikoita ja puhelinta siellä säilytetty :-/ Senkin takia käsilaukku on ihan ässä!