Liian kuuma kaupunki

Siis ideahan sinänsä oli ihan hyvä: kun minulla kerran on hampaidenkiristelyaika Eiran kirurgisessa sairaalassa, niin lähdetäänpä sitten kesäkaupungille koko porukka. Leikitään jossain etelä-Helsingin leikkipuistossa, sitten lounaalle sinne Hernesaaren paljon puhuttuun Birgittaan. Ooh, kesäinen citypäivä koko perheen voimin! Helmat hulmuavat, kengät kopisevat ja silleen.

Paitsi että ei plus kolkytasteella kaupunkiin. Ei ei eijeijei.

Neitsytpolku oli polttavan kuuma, porttikongeista lehahti kitkerä kuumuudessa paahtuvan virtsan haju. Leikkipuisto oli hiekkainen pätsi. Ja lounaspaikan meren äärellä oli keksinyt meidän lisäksemme myös arviolta pari sataa muuta. Pelkästään vessaan oli kymmenien metrien jonot.

Teimme lapsiperhehätärit: suorinta tietä ilmastoituun Bulevardin Chico’siin. Tiesin, että olemme selvinneet, kun tirppa tanssi villisti varpasilteen veskin viileällä kaakelilattialla: ”Don’t break my heart, my achy breaky heart”. Kun palasimme veskistä, Joel oli tilannut minulle ja ystävälleni kuivat siiderit jäillä.

Tällaisellä säällä on vain yksi paikka, jossa olla.

Varjo.

You Might Also Like

 • Hannahi90
  23.7.2014 at 20:19

  Tää on liian kuuma city, tää ei mennyt niinkuin piti ♪

  tää on liian suuri city, pään päällä virtaa hiki ♫

 • eppunen
  23.7.2014 at 20:27

  Tulipa oma lapsuus mieleen achy breaky heartista, oli varmaankin iskän lempparibiisi ja lauloin toki mukana niin hyvin kuin pieni tyttö nyt osaa vieraalla kielellä laulaa :D

 • Miitu (Ei varmistettu)
  23.7.2014 at 20:48

  Synnäri on kans ihan kiva paikka. Täällä on oikeasti suht viileää.

  • Kristaliina
   23.7.2014 at 20:57

   Mitä!? Mitä!? Tositoimissa vai tsekkailuissa – mitämitäää? Tsemppiä, halauksia, kaikkea! ♥

   • Miitu (Ei varmistettu)
    23.7.2014 at 21:35

    Yrityksellä tositoimiin – eilen käynnistettiin, kun mun labrois näkyi heikkenemistä. Mutta rv37! En olisi vuodenvaihteessa (tai aika pitkään sen jälkeenkään) uskonu.

    Kiitos tsempeistä. Eiköhän tuu vielä tarpeeseen. Toistaiseksi oon pärjänny tosi lievillä apukeinoilla, mut saas nähdä, mitä huominen tuo tulleessaan.

    • Kristaliina
     23.7.2014 at 21:51

     Ihan mahtavat viikot tuli sinnekin, hyvähyvä! Nyt kovasti tsemppejä tulevaan! Toivottavasti saat vaikka levättyä ensi yönä ja sit huomenna hommiin :) Kerro sitten ”tulokset” :) Oot ajatuksissa!

 • murina
  24.7.2014 at 07:57

  Sitä mä vaan, että hyvää nimipäivää Krista :) 

 • nonna.e (Ei varmistettu)
  8.8.2014 at 22:29

  Hei en tiedä ootko aiemmin kirjottanut aiheesta jo. Vaipat; miksi teillä ei ympäristöä kunnioittavana (?) perheenä ole kestovaippoja käytössä. Kiinnostaisi kuulla/lukea tästä. :)

  • eppunen
   8.8.2014 at 23:16

   Nyt sait kyllä joka ikisen ei-kestovaippoja käyttävän perheen kuulostamaan joltain hirviöiltä jotka tuhoaa luonnon.

   Meillä ei käytetä, koska oksettaa ajatus pyörittää oikeasti paskaista pyykkirumbaa. Eikä kestositeitä koska yäk menkkaveri. Jos sattuu joskus yllättämään vähänkään pahennin niin heitän veriset alkkaritkin roskiin. Eikä edes kestoliivinsuojia vaikka se on vain maitoa, sille ei kyllä ole selitystä. Näin en kunnioita ympäristöä ja tuhoan luonnon.