Lasten ensiapu ja hätätilanteet – voittajat!

Yhteistyössä: Uskalla Auttaa

Tät-dät-dää, voittajia tarjolla! Voittajia tarjolla! Voittajia tarjolla!

leikkipuistossa

Sain siis arvottavaksi Uskalla Auttaa Koulutuspalveluiden järjestämiä Lasten ensipu ja hätätilanteet -kursseja! Arvoin yhden kurssipaikan kaikkien blogikommentoineiden kesken, yhden kurssipaikan FB-kommentoijien kesken ja kaksi kurssipaikkaa Instagram-kommentoineiden kesken; Instaan saatiin siis yksi ”ekstavoitto” hyvän vastausaktiivisuuden ansiosta!

Eli yhteensä mun matematiikalla neljä kurssipaikkaa!

Ja tässäpä voittajat – tät-dät-dää!

Blogiin kommentoineista…
JUNEW

Facebookiin kommentoineista…
Riika N

…sekä Instagramiin kommentoineista…
veemaemilia ja
elmaelina

Onnea onnea onnea ja ekstapalkinto-neljättä-kertaakin onnea!

…ja edelleen: menkää kurssille muutkin, suosittelen! Kurssin hinnalla (59e) saattaa pelastaa oman tai toisen lapsen hengen. Kaikki kurssipaikat täällä!

8

You Might Also Like

 • Elbe
  19.1.2017 at 17:46

  Onnea voittajille :) Onko Krista tuo kurssimaksu /hlö vai yhteensä kahdelta vanhemmalta?

  • krista
   19.1.2017 at 18:50

   Se on per nenä! Se sisältää 4 h kurssin, ja kurssimateriaalin ja kahvin (ja tietty alvin) – meidän ryhmälle oli tarjolla myös iiiisot herkkuleivät, mutta en tiedä oliko se jokakertaista (jos oli niin VAU) vai oliko vaan järjestäjäpaikan cateringeista kiinni tms. :)

   • Elbe
    21.1.2017 at 20:21

    Voih! On kyllä ihan törkykallis, kolmekymppii tunnilta.. Harmi, olis ollut varmasti hyödyllinen :/

    • krista
     21.1.2017 at 21:33

     Siis alle 15 euroa tunnilta – 59e jaettuna neljällä :) Se ei siis ole mitenkään ”parikurssi” eli ihan yksittäisiä ihmisiä siellä oli. Mutta tietysti on hyödyllistä molemmilla vanhemmilla tällaiset taidot hallussa, siksi me mentiin sinne ihan molemmat!

     • Elbe
      21.1.2017 at 23:18

      Vähän alle 30 e, 118 jaettuna neljällä ;) Koko perheen kustannus siis. Ehdottomasti pitäisi molempien vanhempien päästä osallistumaan, muuten ei oikein hyötyä. Tuntuu vaan vähän rahastukselta. Voisi ihan huvikseen vertailla paljon normaalit ensiapukurssit maksaa, että onko tässä ns. lapsilisä :)

     • krista
      22.1.2017 at 10:55

      Joo jos useamman hengen hinnan laskee, niin toki – ja isovanhemmat mukaan :) Tavalliset SPR:n hätäensiapukurssit maksavat 41-45e (näköjään Helsigissä tuon 45e), nekin siis per henki. Kurssin käyneenä ei todellakaan tuntunut rahastuksella; oli niin huippuammattilainen kouluttajanakin, päin vastoin ihmettelin (ja sanoin siinä ääneenkin), että ihme että ei ole kalliimpikin :) Lasten ensiapukursseja voi bongailla myös eri tahojen järjestäminä yksittäisinä iltoina, mutta tää on tietääkseni Suomessa ainoa taho, jolla on jatkuvaa huippuammattilaisten (kouluttajat pelastavat työkseen ihmisiä ja samat henkilöt kouluttavat myös ammattipelastajia, eli ei siis opittu vain ”paperilla” taidot) vetämää kurssitusta useilla paikkakunnilla.

 • Linda
  20.1.2017 at 12:09

  Onnea voittajille! Mie varasin kurssipaikan heti kun näin että tulevat meidän huudeille! Kiitos Krista vinkistä! :)

  • krista
   20.1.2017 at 15:13

   Mahtavaa, hyvää kurssi-iltaa teille! Ja kerro ihmeessä jälkeenpäin kokemuksianne!

 • Riika A
  20.1.2017 at 14:45

  Siis montako kaimaa tätä blogia oikein lukee!?!?

  • krista
   20.1.2017 at 15:12

   Hei TOTTA! Riika on (tietääkseni) tosi harvinainen nimi, ja itsekin ”tunnistan” teitä vakkareista jo kolme!!! Riika-keskittymä <3

   • Riika A
    20.1.2017 at 18:32

    Itse oon törmännyt live-elämässä tasan yhteen kaimaan. Sitten on kyllä tullut vastaan muutama ”kahden koon” ihminen, joita sitten kutsutaan ”yhdellä koolla”.

    Väestörekisterikeskuksen mukaan meitä on kautta aikain ollut Suomessa 507 kappaletta. :)