Kymmenen astetta ravintolarakkautta

Aste 1:
Menet lempiravintolaasi ja tarjoilijat selvästi tunnistavat sinut.

Aste 2:
Menet lempiravintolaasi ja tarjoilijat tietävät, millaisen valkoviinilasillisen valitset.

Aste 3:
Lempiravintolasi omistaja tervehtii sinua kadulla.

Aste 4:
Kävelet kohti lempiravintolaasi ja tarjoilijat juoksevat avaamaan sinulle oven.

Aste 5:
Menet lempiravintolaasi ja kokit askartelevat lapsillesi sydämenmuotoisen munakkaan nakkireunuksella.

Aste 6:
Menet lempiravintolaasi puolen vuoden jälkeen ja mietit, mustavatko tarjoilijat sinut vielä. Kun tulet sisään, huomaat heti, että kyllä muistavat – ja sen lisäksi he muistavat myös, mitä tilaat.

Aste 7:
Käyt lempiravintolassasi ja kun olet poistumassa, henkilökunta asettuu ulko-ovelle hyvästelykättelyjonoon.

Aste 8:
Menet lempiravintolaasi ja omistaja juoksee takahuoneesta sinua tervehtimään.

Aste 9:
Menet lempiravintolaasi ja sinun ei tarvitse enää tilata ruokaasi vaan tarjoilijat täyttävät tilauksen heti ovesta sisään astuessasi ja tuovat sinulle ”oman” valkoviinilasillisesi ennen kuin ehdit pöytään asettua.

Aste 10:
Menet lempiravintolaasi, ja ravintolan kokit alkavat tehdä ruokaasi heti, kun näkevät sinut ovella.

Oi Sizzler! Ikävä tulee!

47

You Might Also Like

 • Torey
  26.3.2019 at 17:55

  Ihana! Ihan huippua tollanen!

  Musta oli ihan huippua jo pelkästään se, kun Turussa asuessa lähipaikan kebabpitäjä muisti miten me annoksemme halutaan. Vaikkei edes käyty joka viikko siellä, niin silti. Siitä jo tuli erityinen olo. Kävijöitä paljon (koska on yks Turun suosituimmista) ja silti hän osasi yhdistää kasvot ja toiveet!

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/03/26/allergiaa-pukkaaa/

 • Anna
  26.3.2019 at 18:29

  Ihanan näköistä ruokaa <3 Ja minusta on tosi hyvää palvelua muistaa asiakkaita jotka käyvät usein ja huomioida heitä pienillä eleillä ihan erityisesti vähän kuin kiitoksena. Mutta ihan yhtä tärkeää toki myös hyvä palvelu jokaiselle asiakkaalle. Mutta on tuo joteain ihan spesiaalia.

 • Darzan
  26.3.2019 at 22:57

  Onhan toi ihanaa! JOS haluaa joka kerta saman annoksen ja viinilasin.. :D Mulla nimittäin kävi niin, että taisin kolme kertaa tilata saman setin, ja siitä tehtiin mun vakkari vaikka joskus olisinkin halunnut tilata muutakin! Haha, kyllä se muiden annoksen tilaaminen nykyään myös onnistuu, mutta mun pitää olla TODELLA nopea astuessani ovesta sisään. Ja jotenkin aina hieman awkward, kun he ovat niin innoissaan, kun muistavat aiemmat tilaukseni… Ei siis sama mesta kyseessä, eikä Espanjassa myöskään. Ihan hauska, mut täytyy myöntää että olen alkanut hieman välttelemään paikkaa jos haluan päästä helpolla.

 • Sara
  29.3.2019 at 16:07

  Asun Tansaniassa ja vakkariravintoloissa on sama, aina tulee eteen se tietty kalja ennen kun kerkeän mitään tilata. Välillä koittaa mennä vaan kokikselle tai kahville mutta eihän siitä mitään tuu kun bisse kannetaan pöytään saman tien kun astun ovesta sisään :D