Krokotiilifanin synttärilahjavinkit tervetulleita!

Hysssh, ei kerrota meidän lapsille!

Meidän isompi synttärisankari saa 7-vuotislahjaksi meiltä vanhemmilta rullaluistimet – tilauksessa jo on, superiso kiitos vinkeistä!!! Tilattiin yhdet noista rullaluistin-tietäjä Ninnerin antamista vinkeistä, jee!

Mutta entäs mitä sitten lahjaksi viisiMÄ OONNELJÄvuotiaalle…?

Hän toivoo jotain krokotiilia. Ja kun tarkemmin kyselee, hän pohti, että vaikka jonkun krokotiilikynän.

Voi <3 <3 <3 <3 <3 <3 sentään!

Tosi hassua katsoa näin aikuisen kannalta tätä; tuntuu tietysti aikuisen mittakaavalla epäreilulta, jos toinen saa yhteensä sadan euron rullaluistimet ja suojat. Ja toinen saisi krokotiilikynän. Mutta toisaalta: eivät lapset (ainakaan meidän lapset) ajattele, että ”se on hienoa, mikä maksaa paljon.” Että ehkä pitäisi päästä nyt yli tästä ”kynä on liian halpa” -ajatuksesta ja lähteä vaan krokotiilikyniä googlailemaan.

Mutta ennen kuin käynnistin googlen, tulin ajatelleeksi, että minäpä huikkaan tänne: onko kukaan nähnyt viime aikoina jotain tosi hienoa krokotiilihommaa, joka olisi sellainen ”JEE JEE TÄÄ ON IHAN PARAS!”-lahja meidän krokotiilifanille?

Tämä mahtavauuslahja saatiin lasten ystävältä.

Lahjan pitäisi olla sellainen, että sen saa vajaassa viikossa kotiin, mielellään netistä ostettuna. Mielellään ei myöskään vaate, vaan kivempi olisi näin lapsen lahjatarkoituksessa vaikka lelu tai jokin harrastusjuttu – tai no vaikka se kynä. Kunhan tuntuisi lapsen mielestä (ainakin) yhtä hienolta kuin ne siskon rullaluistimet!

Pehmokrokotiileja on jo kaksi, samoin kovia krokotiilieläinleluja on jo laumallinen.

Ja mielellään ei oikea krokotiili, ei edes poikanen.

Krokotiiliset lahjavinkit viisiMÄOONNELJÄvuotiaalle tervetulleita! Itsekin yritän just googlailla ja miettiä…

 

PS. Ai niin, yksi toive oli krokotiilisabluuna, eli sellainen piirtolevy, jolla voisi piirtää krokotiileja! Onko kukaan bongannut missään…? Tai jotain muuta krokotiilien piirtämiseen liittyvää!

14

You Might Also Like

  • Titia
    7.4.2019 at 22:54

    Meinasin myös ehdottaa nauravaa krokotiiliä, vähän lempeämpi peli! Ja sitten tietysti ehkä jokaisen pikkuihmisen suosikki kesäksi ihan kotipihaan: https://www.lastenmesta.fi/Intex-krokotiili-uima-allas/vesiliukumaki . Ainakin meidän duo ois rakastaneet tuon ikäisinä :)

  • 1 2