Krääsälelu-awards

Tajusin pari päivää sitten, että meillehän on kertynyt (toistaiseksi) oikeastaan vaan ihan hurjan kivoja ja sympaattisia leluja. Tajusin sen sillä hetkellä, kun tirppa näytti minulle innoissaan Burger Kingin lastenaterian mukana tulleen… …mikähemmettitääoikeinon?!?

En ymmärrä. Mikä tämä oikeasti on? Ihan h*vetin (anteeksi) ruma pallo, jonka voi laittaa tuollaiseen ihan h*vetin (anteeksi) omituiseen telineeseen. Eikä se kunnolla edes pysy siinä telineessä.

Tässä ei oikeasti ole edes yritystä. Tämä on mun silmään ainoastaan ruma ja hyödytön.

Tirppa nimesi tämän ”Liisa-palloksi”. Todennäköisesti Liisa-pallo ”eksyy” viimeistään lentokoneessa matkalla kotiin. Roskikseen.

Heitin tämän jutun otsikkoon summassa ”krääsälelu-awards”, eli ilmeisesti alitajuntani oli keksinyt tällaisen spontaanin hölmön idean: löytyykö teiltä muilta joitain vastaavia karseita leluja? Pahimmillaan vaikka sellaisia, jotka vieläpä ovat lapsen suosikkeja. Tai sitten ihan täysin-täysin hyödyttömiä hampurilaisaterialeluja. 

Äänestetään karseinta tykkäysnapilla – ja eniten sydäntykkäyksiä saanut karsein lelu tietysti palkitaan! Saa tietty äänestää useampiakin. Hmm en vielä edes tiedä, että millä… (keksin siis tän just) ehkä voisin pyytää jostain palkinnoksi jonkun pienen lelun, joka oikeasti on kiva. Heh tai jos en saa mistään, niin ostan itse – en kyllä sit mitään kovin kallista, sori :D

Kuva ois kiva, mutta myös tarkka kuvailu lelusta ja sen käyttötarkoituksettomuudesta tietysti käy :)

Tästä se siis käynnistyy: krääsälelu-awards! Hehee antaa tulla kuvia/kuvauksia ja tykkäyksiä!

 

You Might Also Like

 • Torey
  24.2.2015 at 14:55

  Veikkaisin tuon olevan Paavo Pesusieni-elokuvan takia myyntiin tullut ”etana”? :D

  • Kristaliina
   24.2.2015 at 14:59

   Eikä?! Toi on joku ihan ”oikea” hahmo?! Karsea. Yhh.

   • Torey
    24.2.2015 at 15:03

    En täysin varma ole, mutta kun sen elokuvan mainoksen nyt olen parisen kertaa nähnyt, niin tuosta otuksesta nyt tuli sellanen mahdollisuus mieleen. :D

    • Kristaliina
     24.2.2015 at 15:08

     Mä löysin sen googlen kuvahaulla – ton kuuluis olla etana! :D En ois kyllä ikinä osannut arvata :D

     (täällä)

   • Torey
    24.2.2015 at 15:06

    Etana, Paavo Pesusienestä :D

    Jep, sehän se! :D Kiitos Google!

    • eppunen
     24.2.2015 at 15:09

     Toi etanahan on söpö! Toisin kuin palloversio.

    • Kristaliina
     24.2.2015 at 15:10

     Haha, just samaan aikaan googlasin :D Ei ole kyllä vähänvähää saman näköinen :D

  • Anskuliini
   24.2.2015 at 15:08

   Jep, kyseessä on Paavo Pesusienen lemmikkietanakissa Kari (Gary): 

    

   • Torey
    24.2.2015 at 15:10

    LemmikkietanaKISSA? Aahaha! :D

    • kata_eric
     24.2.2015 at 19:59

     Kari on paras, se tosiaan maukuu kuin kissa :D

   • Kristaliina
    24.2.2015 at 15:11

    Hihi toihan on ihan symppis tossa. Täytyy sanoa, että aika karusti epäonnistunut leluksituotteistus :D

 • eppunen
  24.2.2015 at 15:00

  Ilmoitan kisaan verkkokauppaukon.

   

  Iha krääsää se ei ole, mutta niin ruma että unileluna aiheuttaisi varmasti painajaisia. 

  • Kristaliina
   24.2.2015 at 15:03

   Apua mikä tyyppi :D :D :D

  • vierailija h (Ei varmistettu)
   24.2.2015 at 16:08

   Älähän nyt, tuo NIIN uppoaisi meidän 2,5-vuotiaalle rakennusmiesfanille. Kypärä! Työkaluvyö! Suojalasit! Mutta joo, kauneus on katsojan silmissä :)

 • Puu (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 15:58

  Tein tutkimustyötä :D Tuo Gary-etana kuuluu Nickelodeonin Slime Cup-turnaussarjaan. Ei ihan selvinnyt, että miten se turnaus tapahtuu.. Mutta noiden lelujen on siis tarkoitus muistuttaa jalkapalloa, siksi se ei ole sen oikean etanan näköinen. Niitä voi kerätä ilmeisesti koko sarjan ja sitten pallotella muiden kanssa.. Tuo juttu mihin se laitetaan on kiinni toimii telineenä, ja niitä palloja voi sitten vaihdella eri telineisiin niin niistä tulee hullunkurisia ;) Tämä selitys ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että se on melko ruma ja varmasti ihan peruspallo ajaisi saman asian :D

  • Kristaliina
   24.2.2015 at 16:11

   Hahaha Slime Cup!!! :D Ehkä tossa ois pitänyt olla käyttöohje mukana, eipä ois Liisa-pallosta heti tätä kaikkea arvattu :D :D :D

   Kiitti!

   …ja sit herää kysymys, että rakennetaanko tätä lasten oheiskrääsämaailmaa just tälleen pik-ka-sen liian pitkälle: ruma pallo, joka onkin uutuusleffaetana, joka onkin jalkapallokeräilyvaihtisslimecup-whatever. Omg :D

 • Jokunen (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 16:03

  Kun poikamme oli vastasyntynyt, eräs sukulainen tuli ensimmäistä kertaa vauvaa katsomaan omien lastensa kanssa. Heillä tuomisina oli ilmeisesti lasten omia vanhoja leluja. Oletan, että lapset olivat saaneet itse valita, mistä leluistaan luopuvat, joten poikamme sai heiltä ”lahjaksi” pienen ruman nallen, joka tosiaan näyttää siltä, että se on saatu ilmaiseksi jostain mäkkäristä/tivolista tms. Nalle taisi vielä olla rikkikin jostain käsivarresta. Minusta oli ihan käsittämätöntä, että miten kukaan kehtaa antaa sellaista krääsää lahjaksi. Teki mieli sanoa heille, että viettekö sitten poistuessanne samantien tuon nallen roskikseen, mutta en kehdannut. :D

  • Jokunen (Ei varmistettu)
   24.2.2015 at 16:07

   Niin ja unohdin lisätä, että en siis tarkoita, että vauvalle olisi pitänyt tuoda mitään kallista hienoa lelua. Vaan että mielummin olisivat tulleet tyhjin käsin tai sitten vaikka tuoneet itse leivottua pullaa tms, jos rahasta on tiukkaa. Tuollainen rikkinäinen ilmaiskrääsä kun ei ilahduta ketään.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.2.2015 at 22:24

   Mulla on erittäin antamishaluiset lapset ja näin tuossa heti myös sen vaihtoehdon, että lapset ovat itse keksineet että haluavat antaa jonkun omansa, joka on ollut joskus heille tärkeä. Ja siinähän se kauneus usein on katsojan silmässä. Tuolloin on vanhemman aika paha mennä sanomaan että ”et kyllä tuota kamalaa räkäistä nalleasi anna”, jos lapsi on vapaasta tahdostaan luopumassa itselleen arvokkaasta esineestä. Sillähän ei ole mitään väliä vaikka heittäisitkin moisen ”lahjan” menemään kun antajat poistuvat. Lelun tuominen vastasyntyneelle on mielestäni ihan tyhjänpäiväistä joka tapauksessa. Vastasyntynyt kun ei tarvitse yhtäkään uuttakaan pikkupehmoa.

 • Anna-Reetta
  24.2.2015 at 18:17

  Ei ole kuvaa, mutta host-muksulla on muovinen kulho jonne laitetaan vettä ja elektroninen kala uimaan. Ei se erityisen ruma ole, mutta totaalisen hyödytön. Kerran se kulho ollaan täytetty ja sitä 5min lapset jaksoi katsoa, jonka jälkeen ei olla kuohoa täytettu ja kala on eksynyt jonnekin muiden mini-krääsä-lelujen joukkoon.

  • Kristaliina
   24.2.2015 at 18:29

   Maailman mielenkiintoisinta: katsele uivaa feikkikalaa :D

   • bluuberry
    24.2.2015 at 20:22

    Itseasias täällä on tytöllä sellane valoa vilkuttava uiva lelukala kylpyleluna :D onnessaan tuo lapsi on siitä aina, kun menee vaahtokylpyyn ja heittää sen kalan sinne uimaan nii alkaa onnessaan kikattaan ja etsimään sitä kalaa :D voiton puolella ollaan tähän mennessä, kun tuo lapsi pelkää kylpyankkoja, pieniä tanssivia tipuleluja ja vaaleanpunaista possulelua joka röhkäisee kun painaa vatsasta :D

    • Anna-Reetta
     25.2.2015 at 21:03

     Oispa toi ees semmonen, mut ku on vaan pieni (ehkä max 5cm pitkä ja 2-3cm korkea) ja ei vilku, ja se muuten hyytyykin ehkä 15sek uiskentelun jälkeen, et siitä pitää painaa semmoista nappia et jatkaa uimista. :DD ja kalalelun omistaja on siis 5-v herra. Toki kyllä tääki kala on kylvyssä päässyt uimaan, mutta se vaan lillu siellä 500 muun kylpylelun seassa 3 muksun kanssa.

   • __Laura__ (Ei varmistettu)
    25.2.2015 at 12:20

    Mä en oo oikein ymmärtänyt noille leluosaston robottikaloille ja -ötököille (hexbug) muuta järkevää tarkoitusta kuin olla kissan leluna. Ne on sellaisia tyyppejä, että jaksaa kyllä katsoa ja jahdata tuollaisia roboöttiäisiä. :) Meillä on kissoilla hexbug ja sillä saavat leikkiä satunnaisesti ja valvotusti.

 • Sumonen (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 18:21

  Krääsäleluista heti ensimmäisenä tuli mieleen mummon Espanjan tuliainen…punainen kilpa-auto, joka soittaa musiikkia (kovalla, liian kovalla, korviasärkevän kovalla), tanssii ja vilkuttaa valoja. Huh, huh ja huh. Oon antanu lapsien sitä lumihangessa tanssittaa, mut piru vie ku se ei hengettömäksi heittäydy. Sisätiloissa tuo musiikki soi sietämättömän kovalla ja krääsäleluksi sen voi nimetä mielestäni kepoisasti, sillä sillä ei ole minkäänlaista leikkiarvoa. Se laitetaan soimaan korvia särkien ja sit sitä vaan katsellaan. Sanoinko jo et huh.

  • Kristaliina
   24.2.2015 at 18:28

   Lumihangessa :D :D :D

   …eli kestäväkin vielä, perhana :D

   • Sumonen (Ei varmistettu)
    24.2.2015 at 20:05

    Niin ja muistinko mainita et se korvia särkevä ränkytys on semmosta pahimman puoleista discojytää: dididididiidi-dididididiidi…tyyppisesti ja välillä tietty jarrutus tai siis varmaan kaasutusääniä.
    Ens kesänä annan lapsien ottaa ne uimarannalle, josko eivät uimisesta selviis ;)

    • jermia
     24.2.2015 at 20:43

     Off topic: Itselläni on isäni espanjantuliainen… Joululauluja TÄYSILLÄ tiluttava joulupukki, joka samanaikaisesti kiipeää helminauhaa ylös ja alas. Onneksi pukilla on HANURISSA housujen sisällä nappi, josta soiton saa taukoamaan. :D Mahdollisen tulevan jälkikasvun hittilelu varmasti…

   • canadian drugs online (Ei varmistettu)
    7.4.2015 at 17:44

    What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace,
    when i read this post i thought i could also make comment due to this good post.

   • amoxicillin side effects (Ei varmistettu)
    3.6.2015 at 08:20

    Very good blog! Do you have aany suggestions for aspiring writers?
    I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.

    Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go
    for a paid option? There are soo many optons out there that I’m totally confused ..
    Any tips? Kudos!

  • Miitu (Ei varmistettu)
   24.2.2015 at 22:29

   Okei. Tämän otannan perusteella: Älkää ostako sieltä ainakaan mitään MUSIIKKIlelua. Meiltä löytyy Espanjan tuliaisina saatu musiikkimatto vauvoille, joka karjuu Piippolanvaaria (ja erinäisiä eläinten ääniä) volyyminapista huolimatta niin lujaa, että reippaampikin vauva herkeää itkemään siihen osuessaan. Sen sijaan 3-v huudattaa tuota enemmän kuin mielellään…

  • Amma
   25.2.2015 at 09:36

   Meillä on varmaan sama auto!! Sellanen vähän Salama McQueenin näköinen. Ainakin se on Espanjasta tuotu ja hemmetin pahaääninen.

   Voin kertoa, että se on ollut käytössä ehkä kaksi kertaa, koska uusi ja äänekäs auto.. Sen jälkeen se on pölyttynyt jossain korkealla hyllyn päällä kersan silmien ulottumattomissa..

  • jep (Ei varmistettu)
   26.2.2015 at 19:11

   Meillekin on mummi tämmöisen kiikuttanut espanjasta! Onneks vaan yhden ettei kaikille kolmelle omaa.. Aina välillä oon sen ”hukannut” silloin kun laittaa osan leluista hetkeksi pois mutta jotenkin noi ipanat sen aina taas löytää :D

 • plsk (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 18:41

  Kuvaa ei ole, tapahtumat sijoittuvat kahdenkymmenen vuoden taakse itäsuomalaisen pikkukaupunkiin. Syyskarnevaalissa oli kirpputori, mistä isäni osti kankaisen nuken. Nuken saaja (minä) oli sitä mieltä, että nukke on sysiruma ja alkoi itkeä. Nukke vietin takaisin. :(

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 19:50

  Mitäs tapahtuikaan lapselle valehtelulle.. Eksyy matkalla lentokoneeseen ;) Krääsäyhtiöitten salajuoni – vie mukanaan kaikki periaatteet :)) Ja se vanhemmille sallittakoon!

  • eppunen
   24.2.2015 at 21:07

   Eikö tämä nyt ole kuitenkin ihan eri asia, kuin joku joulupukki tai jeesus?

   • Huuuuu (Ei varmistettu)
    10.4.2015 at 20:49

    Öööö, ei ole? :) Mutta musta on silti ihan ok tehdä kaikissa näissä valinta huijata tai olla huijaamatta. Sellastahan se on.

 • Nellis (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 21:26

  Nyt mää eksyn niin totaalisesti aiheesta, mutta!!!
  Meillä lähinnä miehen vaatteet eksyy matkalla pesukoneeseen tai sieltä takaisin kappiin. Se pitäis vaikka kuinka kauan jotain rikkinäisiä t-paitoja tai sukkia. Juu, ne t-paidat on hyviä sellasina rönttäremppapaitoina, mutta kun niitä remppapaitoja on helkkari monta kymmentä! Eikä mies huomaa mitään, jos olen ihan hissunkissun. Sitten jos asiasta mainitsee, niin kauhee marmatus, että hävitän hänen vaatteitaan. :D

  Mutta juu, on kyllä omituinen lelu! Lapsilla jostain kumman syystä on tapana kiintyä niihin kaikkein omituisimpiin. Mutta mun ääneni menee ehdottomasti tuolle verkkokauppaukolle. Toi virnistys tuo mieleen sen chucky (vaimikäseoli) kauhuelokuvanuken. :D

 • lilla16 (Ei varmistettu)
  24.2.2015 at 22:04

  Mulle ei oo auennu ollenkaan ne the trash pack(?)- nimiset lelut. Ällöttäviä limalöllöjä joissain wc-purkeissa??! Poikani sai synttärilahjaksi kaveriltaan paketillisen niitä, ja meni kyllä suoraan roskiin.. meillä on parivuotias tyttö joka edelleen syö kaiken tielleen osuvan, ja nuo kumilöllöt oli kaiken rumuutensa lisäksi myös tosi vaarallisia!

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   24.2.2015 at 22:31

   Mäkään en ole tajunnut noita, mutta tyttö(!) niitä kinui eskarivuonna kun ”kaikilla muillakin on lelupäivänä niitä mukana eikä leikkiin pääse mukaan ilman”. Niinpä hän sitten ilmeisesti kavereilta toivoi niitä tai sitten pojat halusivat hänet leikkeihin mukaan kun parikin tyyppiä toi noita synttärilahjaksi. Olen tytölle ääneen useasti ihmetellyt mitä niillä tekee mutta viimeksi tänään hän jotain niillä itsekseen leikki. (Ja minäkin muistuttelin niiden huolellisesta siivouksesta jottei 1v vedä niitä kitusiinsa.)

 • Nekku
  24.2.2015 at 22:24

  Mä oon hulluna Paavo Pesusieneen ja olin onnessani 2007 kielikurssilla Maltalla, kun Mäkkäristä sai Paavo Pesusieni taskupelejä. Ne oli siis semmosia pieniä about tamagotchin kokoisia pelejä. Grafiikkakin samaa luokkaa. :D Mut joo, tuo on siis aivan karsea. Eikä tee yhtään oikeutta hahmolle. Mitä ihmettä. Ei tuolle vaan keksi mitään käyttötarkoitusta.

 • Hallitun hysterian Anu (Ei varmistettu)
  25.2.2015 at 06:03

  Minä taidan olla sitten se erilainen nuori, koska olen aika krääsäliberaali. Siis vihaan kyllä kaikkea kertakäyttöleluja ja sitä miten huonolaatuisia hyvin monet lelut nykyään ovat, mutta ymmärrän kyllä miksi lapset tykkäävät kaikesta vanhemman silmään käsittämättömästä. Meiltä esimerkiksi löytyy tuon saman pallosarjan Paavo Pesusieni ja se on kyllä ollut ihan toimiva lelu leikeissä omituisesta ulkonäöstään huolimatta. Samoin yllämainitut Trash Packit ovat lapsella aktiivisesti leikeissä mukana ja varsinkin tarinallisissa nukkeleikeissä nuo krääsät näyttelevät hyvin usein isoa roolia. Toki lapselle voisi iskeä kouraan myös käpylehmiä, mutta ei nuo ainakaan meidän tapauksessa ole onnistuneet estämään lapsen mielikuvitusleikkejä vaan pikemminkin ruokkimaan sitä vielä monipuolisempiin tarinoihin. Juuri viime viikonloppuna nelivuotiaalla oli Trash Packeja, Angry Birdsejä ja vauvojen sottorasianalle, joiden kanssa se oli kehittänyt jonkun uskomattoman avaruusseikkailun, jossa soittorasianalle oli Kaikien Nukkumattien kuningas joka pyrki nukuttamaan kaikki soitollaan ja Trash Packit olivat sen alamaisia ja linnut tulivat pelastamaan niitä.

  Minun mielestäni on myös tavallaan surullista että vanhemmat määrittelevät herkästi sen minkä pitäisi olla lapselle mielekästä ja järkevää. Kun kyllähän siinä aika hyvin tulee antaneeksi viestin, että lapsen omalla maulla ja valinnalla ei merkitystä. Myöskin koen, että vanhemman pitäisi pystyä perustelemaan lapselle jotenkin muuten tiettyjen lelujen kielto kuin, että ne ovat vanhempien mielestä tyhmiä tai turhia, koska siinä varsinkin vähättelee lapsen omaa mielipidettä. Toki meilläkin ongelmaksi on tullut se, että on leluja joita meille ei tule ja ne ovat aidon näköiset aseet, mutta sekin on lapselle pitänyt lelukaupassa selittää niin, ettei lapselle tule käsitystä, että taisteluleikit ovat väärin vaan, että ne tietyt aselelut ovat poissa laskuista siitä syystä, että ovat liian aidon näköisiä emmekä halua että lapsi vahingossakaan koskaan luulisi aitoa asetta leluksi, jota voi tutkia.

 • Tindeka
  25.2.2015 at 07:02

  Miten olisi ”lelu”, jolla ei voi edes leikkiä. Joka lapsen käsissä hajoaisi todennäköisesti välittömästi hengenvaarallisiksi osiksi. Meidän pieni 3kk vanha vaavi sai mummultaan joululahjaksi ”muistoksi” pienen peltisen karusellin, joka on tarkoitettu ainoastaan aikuisille keräilijöille (teksti on englanniksi, jota äitini ei toki osaa lukea. Mutta kai jotain vinkkiä käyttötarkoituksesta on saatu siitä miljööstä mistä toi on ostettu…):

  Kovin ruma tämä ei ole, mutta pahin turhake=krääsä ikinä.

  MITÄ tuolle pitäisi tehdä? Laittaa lapsen huoneessa ylähyllylle ja toivoa, että kukaan ei koskaan näytä, miten kivasti noi jutskat tuossa pyörii. Ettei lapsi vain ala toivoa tätä leikkeihinsä. Koska sanoinko jo, että lapsen käsissä tämä on potentiaalisesti hengenvaarallinen.

  Gaah, mitä iloa on muistoesineestä, joka ei mitenkään liity antajaansa tai lahjan saajaan. Mitä muistoja tässä syntyy, kun tätä ei voi edes antaa pienen käteen. Huoh. Toivottavasti tällaisia ei tule lisää tai joudun ottamaan nämä muistoesineiden antajat puhutteluun. Meidän säilytystilat ei riitä tällaisten ”muistojen” säilömiseen. Sama mummo on muuten neulonut pienelle merinovillanutun, joka on jokaisella ulkoreissulla käytössä. Siinä on hyvä muistoesine.

  Kiitos, että pääsin avautumaan tästä :). Omassa blogissani en ole uskaltanut, jos äitini vaikka joskus saa siitä vihiä ja menee lukemaan.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   25.2.2015 at 19:56

   Eihän sitä tarvii vauvalle käteen antaa. Ehkä tykkäisi kuitenkin katsella sitä. Musta tuollainen olisi just kiva muisto ja ilahduttaa monen ikäistä lasta.

   • Tindeka
    25.2.2015 at 21:49

    Mä en oikein tykkää tuohon liittyvästä ”katsoa saa mutta ei koskea” -mentaliteetista. Ku lapsen elämässä on muutenkin niin paljon mielenkiintosia juttuja jotka on kiellettyjä ja joihin ei saa koskea niin en tietoisesti haluis niitä lisätä näyttämäl jotai tollasta mielenkiintosen näköstä vekotinta jota pieni TAATUSTI haluis näprätä ja sit kieltää et eieiei, katso vaan tästä äidin kädestä, äiti vaan saa leikkii tällä. En vaa nää järkee moises.

  • Salallaa (Ei varmistettu)
   25.2.2015 at 23:20

   Oih voih, jaan harmituksesi.

   Meillä on lapsen huoneen hyllyllä Japanista tuliaisena tuotu muovinen koottava taistelunalle rusettiselässään (?), jonka tuliaisen tuoja ystävällisesti kokosi ennen veljenpojalleen antamistaan, mutta kun ei toi 3 vee voi sitä vielä pitää edes kädessään hajottamatta, leikkifunktiota en myöskään osaa oikein ainakaan vielä ymmärtää.

   Toivon ettei vastaavia kertyisi nurkkiin kovin montaa, kun se hävittäminen lahjan antajaa loukkaamatta ei ole mahdollista.

 • stev
  25.2.2015 at 11:12

  Joo,meillä on muuten kans yksi tosi turhake..nimittäin joskus kun esikoinen oli pieni, saatiin lahjaksi vetolelua muistuttava koristeellinen puinen hevonen, jolla on siis pyörät alla. Pyörät on kiinni sellaisilla irtoavilla terävillä tikuilla..Öh joo, kiitoos tästä ”vauvalahjasta”, joka pitää laittaa jonnekkin tositosi talteen ettei lapsi saa tätä käsiinsä..öö ainakaan seuraavaan seitsemään vuoteen??

  En tahdo vaikuttaa kiittämättömältä, mutta tuokin oli siis joku koristejuttu,mitä ei missään nimessä saa antaa lapsille. No joo, olisi sitten tuonut vaikka jonkin kivan kortin, siitäkin olisi ollut lapselle enemmän iloa.  :)

 • Geraldinho (Ei varmistettu)
  25.2.2015 at 12:10

  Lapsi osti kirpputorilta omilla rahoillaan kymmensenttisen muovilelun joka koostui pystyssä seisovasta pyöreäpäisestä muoviputkilosta ja sen alaosassa kiinni olevista kahdesta pallurasta. Läpinäkyvässä putkilossa oli keltaista nestettä ja siellä uiskenteli joko minipetshop-tyyppinen muoviotus. Jep, välitön mielikuva aikuisella oli pissaa sisältävä miehen sukupuolielin, jossa pissassa uiskenteli jokin ötökkä. Sittemmin lelu ”katosi”, ei kuva-aineistoa.

  • Geraldinho (Ei varmistettu)
   25.2.2015 at 12:16

   ”Katoamiset” tapahtuvat kyllä siis vain leluille, joilla ei enää leikeissä ole kysyntää, oli se sitten vanhempien sisustussilmää miellyttävää tai ei. Jos tuolla pissaputelilla olisi leikitty, niin varmaan vieläkin löytyisi meiltä :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  25.2.2015 at 15:16

  Täältä löytyy fiksumpia leluja :)

  http://www.leikkien.fi