Kiitos, kunnallinen terveydenhuolto

Lämmin kiitos sille terveyskeskuslääkärille, joka tänä aamuna yllättäen peruutti  lääkärinaikani. Muuten me oltais tällä hetkellä talvirenkaattomien Bugiksiemme kanssa jumissa jossain tuolla:

Hrr.

…ja kun sanon ”lämmin”, en oikeasti tarkoita sitä.

Talvi on tullut puutaloon. Sisälle.

 

You Might Also Like

 • Mamma
  30.11.2012 at 21:19

  :D ehkä saat pukinkin :D

 • M-M
  30.11.2012 at 21:33

  Meillä on hamax merkkinen vauvapulkka. Mun mielestä on hyvä. Mahtuu makuupussikin.
  Hih, ja vauvakeinu tuli hyötykäyttöön näin talveksi. Kiinnitin sen potkukelkkaan. Neiti istuu siinä selkämeno suuntaan, niin se viima käy naamaan. Ja makuupussi mahtui hyvin kans.
  Lakkais vain nämä pakkaset, niin viittis ulkona olla. Monta päivää jo ollut yli -20astetta.

 • Kippuralla
  30.11.2012 at 22:03

  Niitä perus selkänojallisia pulkkia missä on vyöt, saa marketeista. Täällä maksaa jokapaikassa 19.9e.

 • Elkku
  2.12.2012 at 17:05

  Lastenturvasta ei kyllä kannata ostaa mitään. Saatiin meinaan niin luokattoman huonoa palvelua, kun oltiin syöttötuoliostoksilla. Valitettavasti tehtiin kaupat, kun oltiin sinne asti ajettu. 

  Pyöräkärry härdelli on täälläkin mietinnässä. Isoista pyöristä ois varmasti hyötyä talvella vaikkei lisäsuksia hommaiskaan. Noi ahkiot on niin sikakalliita yhdenasian välineitä, että omilla hiihtokilmoetreillä ei sellaiseen kyllä tuu mielenkään sijoittaa. Olen kyllä kuullut, että ovat tosi hyvät ja toimivat siihen yhteenasiaan.

 • Kristaliina
  3.12.2012 at 11:36

  Palvelu on kyllä nii-iin tärkeää. Itse asiassa meilläkin oli tuolla Lastenturvassa vähän nuiva käynti: meidän edellä oli pariskunta ostamassa kamaa lahjakortilla, ja jotenkin myyjillä oli siinä päällä ihan älytön sekaannus ja sähläys. Seistiin siinä talvivaatteissa hikisinä varmaan 15 minuuttia. Noh, meillä oli sylintäydeltä mukana kaikkia ex-tempore ”oi miten ihana pehmokettu” -ostoksia ja siinä seistessä, kun oli aikaa, alkoi järjen ääni huhuilla. Ensin vein muistaakseni ketun pois, seuraavaksi kalliin leikkikaaren, sitten aurinkolasit… Lopulta kassalle päästyämme oltiin viety kaikki ylimääräinen pois ja ostettiin vain se, mitä oltiin lähdetty ostamaan. No, säästettiinpä.

  Vauvanpulkka menee varmaan hankintaan meilläkin!

  M-M: Oi, mä haaveillen muistelen noita potkukelkkoja! Täällä ei porukat oikein meinaa edes uskoa, että pohjoisessa potkukelkka oli ihan varteenotettava talvikulkuneuvo! Mä menin vielä yläasteella useimmiten talvella potkukelkalla kouluun – oi, mitkä vauhdit sillä sai. Jalkakäytävätkin hiekotettiin niin, että potkukelkalle jäi tilaa!

  Täällä ei potkukelkkoja näe. Eikä niillä tosiaan pääsisi liikkumaankaan, kun kadut tosiaan täyshiekotetaan tai suolataan. Oi, potkukelkkaikävä <3

 • 1 2