Kesämekossa

Oih miten helpotti loppuraskausajan pukeutumista, kun koitti kesä! Kun ensimmäistä kertaa tänä kesänä pujautin itseni kesämekkoon, iski heti ihan erilainen fiilis. Jotenkin tuli silmänräpäyksessä kevyempi askel ja olo!

Ja puoliso huokailee (kuten aina kesän alkaessa), että oi miten ihana on nähdä sut kesämekossa. Kesällä me aikoinaan (oho kohta 14 vuotta sitten) tavattiin, ehkäpä sillä on osuutta asiaan.

Tähän asti loppuraskautta olen oleskellut pitkälti raskausleggareilla tai geimihousuilla yhdistettynä johonkin paitaan. Kotioloissa yleensä napapaidaksi lyhentyneeseen paitaan. Vähänkin vatsan kohdalta kinnaava vaatekappale tuntuu tosi ikävältä herkkää venyvää vatsanahkaa vasten. Niinpä olen kirjaimellisesti ollut kotona napa paljaana.

Kodin ulkopuolella ähistänyt itseni sitten joihinkin tunikoihin.

Mutta sitten tosiaan tajusin, että mullahan on just tällaisia ihania ilmavia loppuraskauteen sopivia kesämekkosia mekkolaatikko pullollaan!

Tuo ensimmäisen kuvan kesämekko on näköjään vuodelta 2014 täältä. Silloin vielä näköjään kävin vaatekaupoissa, oho. Mutta selvästi hyvät valinnat tuolloin tein, sillä noista silloin ostamistani kaikki ovat käytössä vielä näin 8 vuotta myöhemminkin. Ja mun ajatuksissa ne on vielä ihan uusia, haha.

Oranssi ja keltainen mekko ovat muistaakseni Espanjasta markkinaostoksia, oranssi ehkä vuodelta 2018 (täällä) ja keltaisen ostin siltä viimeiseltä Espanjan-talvelta ennen korona-aikoja. Siinä on pieni reikä edessä aika näkyvällä paikalla (paikkasin sen) ja siksi hinnaksi taisi jäädä joku huikea euro.

Oranssissa eniten käyttämässäni alkaa olla jo rispaantumaa, sitäkin pitäisi vähän paikkailla.

Lyhyt ruskeakuvioinen on (muistaakseni) kirppikseltä ajalla ennen lapsia ja tuo viimeinen ruskeasävyinen (jossa keltavoittoinen kuvio rinnan ja mahan päällä) taitaa olla äitini vaatekaapin kautta kulkenut. Sieltä teen nykyään parhaat ”shoppailuni”!

Ja siis just tän takia mun ei tarvitse tehdä enää nykyisin vaateostoksia: ne kaikki ihanimmat on jo mun omassa kaapissa!

(paitsi imetysvaatteita)

33

You Might Also Like

 • Ida
  13.6.2022 at 18:33

  Aikoinaan esikoista odottaessani (la oli elokuussa) olin kanssa onnellinen kesästä! Menin tavallisissa mekoissa ja tunikoissa usein. Omistin myös ihanat shortsit, mutta loppuaikana kaikki housut tuntui epämukavilta.

  Kuopusta odotinkin sitten talvipakkasilla ja olin maaliskuussa valtava. Pikkasen oli toi pukeutuminen hankalampaa! 😅

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/06/13/endometrioosi-ja-tuplahormonit/

 • Nadja
  13.6.2022 at 18:45

  Oonko jo kirjoittanut tämä(?): ootte ihania <3

 • Anne
  14.6.2022 at 18:44

  2v sitten oli aivan samat fiilikset ja laskettu vasta elokuussa puolivälissä. Tää kesä on nyt jotenkin erilaisen ihana kun viime kesänä ei tyttö vielä kävellyt, mutta nyt kirmataan lapsen innolla tutkien kaikki paikat.
  Unikoulun uusintaa pitäisi järjestellä kun meillä ei olla nukuttu vielä yhtäkään täyttä yötä ja parhaimmillaan herätyksiä vieläkin 5 yössä. Huhuh, mitenhän tän sais nukkumaan kun mikään ei tunnu auttavan 😵
  Meidän esikoinen oli niin hyvä nukkuja ja on vielä 8 vuotiaanakin.

 • Karina
  14.6.2022 at 22:43

  Ihanat mekot! Mulla molemmat lapset on syntyneet heinäkuussa ja molempina vuosina oli kuuma kesä niin elin myös mekoissa. Mulla kyllä kävi niin, että assosioin ne menot niin voimakkaasti raskauteen, että vaikka muutama oli ihan normaali Indiskasta ostettu mekko, niin en osannut enää normielämässä niitä käyttää – onneksi meni helposti eteenpäin seuraaville käyttäjille. Nyt on muuten muutenkin joku mekkobuumi – joka kauppa ja nettimainokset ihania mekkoja täynnä! Mustakin on tullut sellanen supermekkokäyttäjä nyt vasta vanhemmalla iällä, nuorena en kai edes omistanut kuin juhlamekkoja. Mutta on ne vaan niin helppoja ja nättejä! Onneksi tuli muotiin :D