Kesä alkaa! (lukijatreffeistä)

Me tuolla Marsikan kanssa jo sovittiin, että viikonloppuna alkaa KESÄ.

…eikä Ilmatieteen laitos ja Forecakaan tätä ajatusta vielä ihan kamalasti vastusta. Pari astetta tuohon vois ottaa vielä lisää, kiitos:

Kolme yötä lukijatapaamiseen on!

Olen eilen illalla lähettänyt sähköpostia teille tulijoille – jos et ole meiliä minulta saanut, niin hihkaise!

Samoin hei nyt on aika ilmoittaa, jos olet tulossa tai ehkä-olet tulossa päiväkävijäksi! Lukijatreffiläisille (kröhöm) saattaa ehkä olla jotain pientä yllärikamaa tulossa (apua jos meidän sardiinipurkkiautoon mahtuu) ja haluan tietty laskea määrän oikein niin, ettei kukaan vaan jää ilman! Eli jos oot tulossa päiväsiltään käymään, heitä ihmeessä meiliä kristaliina@hotmail.com

Kohta nähdään! Kivaa!

PS. Vielä ehtii mukaan ihan viikonloppulomallekin! Eli jos vielä innostut mukaan, niin joo jooo jooooo, kyllä se vielä onnistuu – varausohjeet & infopläjäys täällä.

 

You Might Also Like

 • Asikaine
  19.5.2015 at 10:25

  Voihan harmi, kun me mennään ristiin. Oli tarkoitus tulla päiväkäynnille, mutta kävi kutsu kummitytön synttäreille Helsinkiin (mikä on tietysti ihanaa:)..

  Hauskaa nalleviikonloppua! Humpatkaa meidänkin puolesta!

  • Kristaliina
   19.5.2015 at 20:34

   No höh ja harmi! Noooh, moikkaillaan siinä motarilla sitten, kun tullaan vastaan – meillä on sellainen äärimmilleen lastattu minipurkki, jonka pitäisi olla joku hemmetin ice blue, mutta suomeksi se on vaan ANKEAN HARMAA. Että joo varmasti tunnistatte meidät siinä satasen vauhdissa :D

 • MillaR (Ei varmistettu)
  19.5.2015 at 12:13

  Aiheesta ohimennen mutta oletko tehnyt kodistanne postausta? Minua kiinnostaisi miltä asuntonne näyttää, jos löytäisin inspistä omaan kotiin vaikka vuokra-asunto onkin. Olen aina miettinyt tuota teidän portaikkoa ja minkälainen asunnon pohjapiirros on. :)

  Olisi kiva päästä joskus treffailemaan, mutta poika täyttää vasta 3kk ja kunhan joskus pääsen työelämään niin olisi varaakin reissailla. Aukasen tässä varmaan blogia jossain vaiheessa tänne.

  • Kristaliina
   19.5.2015 at 20:39

   Varsinaista pohjapiirustusta ei ole ollut (heh nää on näitä kummallisuuksia – sellaisen laittaminen on tuntunut jotenkin liian intiimiltä, vaikka kuvia on oikeasti joka kulmalta :D ) Mutta tuosta sivupalkin käsistäriistäytyneestä sanapilvestä kannattaa tsekata sanat sisustaminen (ehkä sisustus?) ja ehkä sana puutalo – sieltä todennäköisesti löytyy enin osa tänaiheisia bloggauksia. Joskus oli myös sellainen juttusarja kuin ”operaation huone kerrallaan”. Siinä käytiin läpi alakerran huoneita – mutta sitten se jäi kesken. Kun siihen ois kuulunut, että ne huoneet siivotaan myös :)

   Hei ja joo, ihmeessä bloggaamaan! Tää Lily on helppo ja kiva alusta aloittaa (kaikki oikeastaan valmiina, ei tarvitse kuin kirjoittaa). Joo, 3 kk ikäiselle ei taida vielä nallet upota :) Vaikka meidän Seela oli kyllä nallekonsertissa reilu puolivuotiaana ja oli aivan innoissaan :D Lähinnä se oli kai se musiikki, joka osui ja upposi :)