Kalsaritanssi

Oletko koskaan nähnyt bloggaajan tanssivan miesten kalsareissa?

Kohta olet:

Koreografia: Ilona Kolachana
Musiikki: Saawariya/Chabeela
Kalsarit: Black Horse
Taustatanssija: oma

Tsekkaa (äänillä) erityisesti tirpan touhut kohdassa 0:17-0:25.

Bloggaajan suoritus luonnollisesti aivan yhtä hyvä kuin alkuperäinen video:

Tirpan sanoin: ättsäbeela.

 

You Might Also Like

 • Natis
  17.12.2014 at 15:04

  Kyllä se kaunis nainen on kaunis vaikka miesten kalsareissa.

  • Kristaliina
   17.12.2014 at 15:07

   :D :D :D

 • Cpop
  17.12.2014 at 17:56

  Miks mulle tuli ekana mieleen ”sulonen” kun katoin tätä :D Ihana!

  Ja toisena mietin että vitsi tällästäkö tää bollywood tanssi oliki! Jotenki menny ohi kun olen kattonu vaan kuvia enkä viedoita :D

  • Kristaliina
   17.12.2014 at 19:50

   Tää ei ole välttämättä ihan paras kuvaus siitä, mitä Bollywood on – tanssin tuossa nimittäin silleen vähän varovasti, kun tirppa pyörii jaloissa jne. Ja tavallisesti ei olla kalsareissa :D

   Tuosta meidän esityksen vauhdikkaamman osuuden (tää oli siis sellainen ”sikermä”, missä oli kaksi erilaista biisiä; videolla rauhallisempi) musiikkivideosta saa ehkä kans jotain käsitystä:

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.12.2014 at 19:05

  Mikä tää kaikki-mitä-kristaliina-tekee-on-ihanaa -kultti mahtaa olla? Sisällöstä viis, mutta kuoro ylistää kommenteissa ihanuutta maasta taivaisiin. Joo, ihan hauskaa että ihmiset tanssii kalsareissa kotonaan, mutta mikä on motiivi julkaista sellainen video (muu kuin järjetön huomionkipeys)? Kalsareissa ja tanssissa ei ollut mitään vikaa, eikä kirjoittajassakaan useimmiten mutta joku raja tälle huomiokerjuulle voisi olla ihan jees.

  • Aamuruuhka (Ei varmistettu)
   17.12.2014 at 19:22

   Ja mikähän ihme on sun ongelmasi?! Eivätkös ihmiset omissa blogeissaan kerro omista elämistään, ja tuo tanssi nyt on Kristan harrastus. Inhottavaa, että täällä blogissa on alkanut viime aikoina näkyä näin negatiivisia kommentteja, joskus vuosi sitten kun aloin tätä lukea, niin tää kommenttiboksi oli aina niin ihana. Toki nykyäänkin suurin osa kommenteista on positiivisia, mutta näitä ikäviäkin mahtuu sekaan paljon aiempaa enemmän…

   Ja etkö siis ole itse ikinä julkaissut esim. omaa kuvaasi netissä? Eikös nyt ihan kaikessa mitä me nettiin laiteta ole kyse ”huomionkipeydestä”, eihän niitä juttuja muuten julkastaisi :D Siis omat kuvat, Facebook-päivitykset, kaikki. Ihminen nyt on sosiaalinen eläin, muutenhan ihan kaiken voisi jättää julkaisematta. Mitä oma kommenttisi on, jos ei huomion kerjäämistä?

  • Kristaliina
   17.12.2014 at 19:46

   No tuota… …kun tää on tällainen blogi.

  • Vierailija (Ei varmistettu)
   17.12.2014 at 21:11

   Maybe it just me…. mutta mä ainenkin luen vaan sellasia blogeja joiden sisältö on vähintään 90% mua kiinnostavaa, jos joku postaus joskus aiheesta, joka ei pätkääkään kiinnosta, niin jätän sen sitten lukematta. Että en mä kyllä käsitä, että miksi pitää lukea (saati kommentoida) jos joku asia herättää noin suurta närkästystä? Enkä todellakaan tarkoita, että älä kommentoi jos aiot kirjoittaa muutakin kun ylistyslauluja, mutta on se vähän eriasia antaa (rakentavaa!!) palautetta asiatekstiin, kuin huumoripostaukseen :)

   • Kristaliina
    17.12.2014 at 21:46

    Joillekin ilmeisesti vaan tuottaa eniten nautintoa anonyymisti v*uilla toisille ihmisille :)

    • Outsider (Ei varmistettu)
     17.12.2014 at 22:38

     Munkin on nyt pakko kommentoida. Oon seurannu blogia pitkään ja itselleni on tullut kovin ulkopuolinen olo. En ole edes kommentoinut mielestäni mitään negatiivista(useimmiten päinvastoin), mutta tuntuu ettei ”pääse porukkaan sisään”. Jännä, miten sellainen olo voi tulla jonkun blogin sisällä… Mutta toisaalta joku tossa mainitsikin, että ollaan sosiaalisia olentoja, joten halutaan hyväksyntää. Ymmärrän, että Krista ei ehdi vastaamaan kaikkiin kommentteihin, mut itsestä tuntuu vaan kurjalta:( siksi ei tee mieli osallistua enää keskusteluun. Tuo eka kommentti oli kyllä inhottava, mutta tuo kohta uppos: tuntuu et pitäis ylistää ihanuutta yms.

     • Kristaliina
      18.12.2014 at 07:43

      Eijeijei, älä pliis tunne itseäsi ulkopuoliseksi! Vastaamiseen ei ole mitään”strategiaa” vaan kaikki on… …aika satunnaista :) Joskus oon koneella ja vastailen silloin heti – useimmiten kännykässä, jolloin nopea vastaus on helppo näytellä, mutta pidempi mahdotonta, koska kaksi pientä huutaa huomiota :) Silloin klikkaan sydämen ikään kuin merkiksi, että oon lukenut. Usein ajattelin vastaavani sitten, kun pääsen koneelle – mutta siinä vaiheessa on tullut jo tyyliin 50 vastattavaa ja saatan unohtaa… Kommentteja kun tulee koko ajan vanhoihinkin… Etenkin pidemmän vastaukset (tai sellaisiksi aiotut) siksi usein vaan unohtuu… Esimerkiksi arvaa, millaista on ollut näpyttää just tätä kommenttia kännykästä aamutoimien ohella. :D

      Anteeksi, jos mulla on jäänyt just sulle vastaamatta! Ei ole tarkoituksellista, oikeasti. Yritän ratketa näihin kommentointeihin niin paljon kuin vain aina arjessa kykenen, se on tärkeää mun mielestä blogille!

     • Kristaliina
      18.12.2014 at 07:45

      Näytellä = näpytellä ja muut kännykkäkirjoitusvirheer :)

     • Aamuruuhka (Ei varmistettu)
      18.12.2014 at 10:24

      Ääh, kirjotin pitkän kommentin joka katosi, mutta nyt vähän lyhyemmin:

      Tässä blogissa ei aika poikkeuksellisesti ole edes kommenttien tarkistusta, eikä kommentteja poisteta juuri koskaan, joten täällä kyllä voi esittää eriävän mielipiteen. Sillä tavalla ja paikalla vaan on vähän väliä… Useinhan täällä keskustellaan, ja itsekin olen kyllä monesti esittänyt eriävän mielipiteen, ja aina se on otettu hyvin vastaan. Krista myös vastailee kommentteihin todella hyvin verrattuna moniin muihin blogeihin, eikä munkaan mielessä tähän vastaamiseen ole mitään kaavaa.

      Tuo ihkutusilmiö kuuluu blogimaailmaan aika olennaisesti: jos menen esim. joskus vilkasemaan jotain isompaa tyyliblogia, niin kyllä muakin ihmetyttää ne kymmenet ”oot niin ihana ja kaunis <3” kommentit johonkin ihan peruspostaukseen, mutta eihän täällä nyt ole ollut sellasta. Ja en mä myöskään menisi johonkin toiseen blogiin kommentoimaan tyylillä ”miksi kehutte tota bloggaajaa?”. Ennen tuota negatiivista kommenttia tähän postaukseen oli ilmestynyt kaksi peruspositiivista kommenttia, että en mä sitä miksikään ylistämiseksi ihan kutsuisi…

     • Kristaliina
      18.12.2014 at 11:10

      Kiitos!

      Hei ja mä haluan nyt tässä tälleen sivulauseessa vähän ihkuttaa sua :) Sun nimimerkki on nimittäin hyvä esimerkki siitä, että voi olla eri mieltä (eikä sitä tarvitse edes verhota kukkasiin vaan voi sanoa suoraan), mutta silti sun kommenteista ei ole ikinä tullut ikävä fiilis. Eli että mulle on välittynyt tunne, että sä sanot kyllä, jos olet eri mieltä – mutta sanot myös yhtä suoraan, jos olet samaa mieltä. Uskallat olla kriittinen, mutta et missään nimessä silleen kategorisesti ole eri mieltä kaikesta, että aina pitäis keksiä jotain negatiivista :) Jää ikään kuin sellainen fiilis, että hei me ollaan molemmat ihan hyviä tyyppejä, vaikka oltaiskin välillä eri mieltä :)

      Vähän niin kuin live-elämän ystävien kanssa, ainakin mulla; ei aina tarvitse olla samaa mieltä ollakseen silti ystävä. Mutta just vrt. live-ystävä; jos on eri mieltä, niin väitelläkin voi, mutta silti pysytään sillä tasolla, että ensi kerrallakin on kiva tavata :) 

      …ja aina kun mä näen, että aamuruuhka on kommentoinut, alan kiinnostuksella lukemaan, että mikäköhän sun näkemys tähän on :)

      PS. Nyt tuli taas vähän pidempi vastaus, kun nukutan samalla Seelaa päikkäreille Manducassa koneen äärellä; näin nää menee vähän randomilla :)

     • Aamuruuhka (Ei varmistettu)
      18.12.2014 at 22:20

      Voi kiitos, olipa ihana kuulla, kun olen oikeastaan aika sattumalta päätynyt käyttämään tuota yhtä nimimerkkiä, enkä ole mitenkään ajatellut, että se tai mun kommentit olisivat jääneet mieleen :D

      Tuli tuosta keskusteluasiasta mieleen, että yks ongelma blogimaailmassa on mun mielestä se, että kun blogit näyttävät niin pienen osan elämää ja vain ruudun välityksellä, niin ihmiset jotenkin välillä unohtavat, että siellä blogin takana on ihan oikea ihminen, joka kirjoittaa omasta elämästään (johon kuuluu aika paljon muutakin, kuin se, mitä blogissa näkyy). Tähän törmää todella monesti palstoilla, siis ihmiset keskustelevat bloggaajista ja kirjojen päähenkilöistä aivan samalla tavalla. Jos bloggaaja kirjoittaa vaikka pari viikkoa vain kotijuttuja, aletaan ajatella, että hän ei ikinä käy missään, jne. Tätä fiktiivinen hahmo -illuusiota hälventää aika tehokkaasti se, että bloggaajat vastailevat lukijoiden kommentteihin, ja blogeista tulee keskustelukanava molempiin suuntiin – ja just tää on musta parasta tässä blogissa. Sun vastaukset on sellasta aitoa keskustelua, kun monissa blogeissa tuntuu esiintyvän ne ääripäät – joko vastaillaan tosi kärkkäästi tai poistetaan lähes kaikki kommentit, joissa esitetään eriävä mielipide, tai sitten ei jotenkin oikeen uskalleta ilmaista omaa mielipidettä ja vastaillaan lukijoille jotenkin yliasiallisesti. Tietysti vastaustyyli riippuu aika paljon blogin tyylistä, ja tää sun blogi onkin tosi avoin ja tosielämässä kiinni.

      Keskustelu ja väittelykin on musta ihan parhaita asioita elämässä. Olen kyllä aina valmis sanomaan, jos olen eri mieltä, mutta ehkä vähän useamminkin voisi sanoa, kun olen samaa mieltä – mä nimittäin useimmiten olen. Mun kaveripiirissä on myös tapana keskustella paljon, ja parhaita keskusteluja ovat just ne, joissa osapuolet ovat erimielisiä, sillä vaan sillä tavalla tapahtuu kehitystä. Tärkeintä olisi kuitenkin toimia blogeissa niin kuin oikeassakin elämässä: pitäisi olla valmis sanomaan kaikki, mitä jollekulle netissä kirjoittaa, tälle henkilölle myös kasvotusten ja omalla nimellään :) Eiköhän siihenkin ole kuitenkin joku syy, että nämä tietynlaiset kommentit päätetään lähettää nimettöminä.

      PS. luin just tuon joulupukki-postauksen (en tosin vielä kommentteja… innolla odottelen :D), ja esim. siitä olen ihan samaa mieltä. Tuli heti sellainen olo, että näin meilläkin kyllä ehdottomasti tullaan tää asia hoitamaan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa :)

     • Kristaliina
      18.12.2014 at 11:35

      Ai niin ja vinkki Outsiderille; kantsii ottaa joku vakinimimerkki! (jos et ole jo ottanut) Mä väitän, että mä aika pian alan tunnistaa – vaikka jos käytät tuota Outsider-nimimerkkiä jatkossakin :)

     • Outsider (Ei varmistettu)
      18.12.2014 at 22:32

      Kiitos mukavasta vastauksesta :) ehkä muotoilin väärin, sillä en tarkoittanut, että sinä oisit tahalleen jättänyt vastaamatta yms… Yleisesti vaan kommenttikentässä on tavallaan havaittavissa ihanaa yhteisöllisyyttä, mutta siihen on vaikeaa päästä mukaan. Yhteisöllisyydellä on kääntöpuolensa, kuten tiedetään.

     • kao kao
      20.12.2014 at 12:37

      hii, pitää kuule vain punkea mukaan (niin mä tein) :) tervetuloa yhteisöön!

      Sit tohon ketjun aloittaneeseen kommenttiin:

      Oikeastaan tuon yhteisöllisyyden takia mä en varsinkaan halua jättää ilkeää kommenttia. Asioista voi keskustella, mut ilkeillä ei tarvi. Oon pari kertaa kirjoittanut jonku ivallisen kommentin valmiiksi, miettinyt hetken ennen lähetä painikkeen painamista ja lopulta poistanut kommentin.

      Koska, ei se tee mun olosta parempaa et saan sanottua jostain. En ole sen ylempänä enkä todellakaan fiksumpi ihminen koska keksi jäätävän kommentin.

      Ja mä itkisin ja pitkään jos saisin tuollaisia kommentteja omalle palstalleni. Tässä kuitenkin laittaa ittensä likoon (oli lukijamäärä mikä tahansa) joten ilkeily satuttaa.

      Jännä kuitenkin tuo valitusbuumi, alkuvuodesta se oli Eevan palstalla, sit siirtyi cougar womanille ja nyt täällä. Onko nämä eri ilkeilijöitä vai onko jollakulla aina oltava joku hampaissa?

      Mä reagoin tähän joo herkästi, mut kun mun työpaikalla on tällai ilkeilykulttuuri, niin sanon siihen kyllä mielipiteeni..

 • -jonsku (Ei varmistettu)
  17.12.2014 at 19:28

  Kiitos! Hih hih hii, taas piristit päivääni! :D

 • Papyli
  17.12.2014 at 20:44

  Jee :D Pisteet sulle kun julkaisit videon ja niin suloinen tuo teidän Silva ♥

  Tämä piristi muuten harmaata päivää :)

  • Kristaliina
   17.12.2014 at 20:57

   Hehee, mukava että höllyvät kalsarit voi auttaa :D

   • Papyli
    17.12.2014 at 22:31

    Pitää varmaan mennä nukkumaan kun luin ensin jostain syystä et ” hölsyvät kalsarikännit” :D :D

    • Kristaliina
     18.12.2014 at 14:04

     Se ois kyllä tervetullutta tänne! Hih siis se hölsyvä kalsarikänni. Kyllä nukkuminenkin! :D

 • Nellis (Ei varmistettu)
  17.12.2014 at 21:23

  Byää, mää en nää! Onkohan syynä meikäläisen pätkivä netti, vai mikä? ”tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.” :(

  • Kristaliina
   17.12.2014 at 21:24

   Oijoijoi – jotta et jää laatukamasta (heko heko) paitsi, niin koklaa suoraan YouTubesta: 

   • Kristaliina
    17.12.2014 at 21:25

    Äääh se tekee näköjään automaattisesti tuollaisen kuvaruudun. No kokeillaan linkillä näin – täällä.

    • Nellis (Ei varmistettu)
     18.12.2014 at 13:31

     Huh, tulin näin toisena päivänä uudestaan ja nyt näky ihan tuo bloginkin video! Luojan kiitos, kyllä olisi harmittanut muuten. :D ;)

     Tuo bollywood-tanssi on kyllä huikean hauskan näköistä! Harmi, ettei täällä meidän tuppukylällä ole mahkuja aloittaa kyseistä harrastusta.

     • Kristaliina
      18.12.2014 at 14:03

      Huh no hyvä ettei jäänyt tanssitaidepläjäys kokematta :D :D :D

 • Paprika (Ei varmistettu)
  17.12.2014 at 21:34

  Voi apua.. Voisinkohan harrastaa vain kaikkea? Tässä olisi tätä tankotanssia, sirkusta, muita akrobatiahommia, telinevoimistelua, kuntosalia.. ja jos vielä vähän Bollywoodia? Plus sit tietty ne kaikki muut kun liikuntaharrastukset. Öh. Mistähän löytyis aikaa.

  • Kristaliina
   18.12.2014 at 11:33

   No kyllä tonne vielä yks Bollywood mahtuu sekaan! :)

   Mulla itselläni on harmillisesti tullut sirkustelutauko (liian pitkä), kun kunto ei ole to-del-lakaan riittänyt. Yritän nyt kevään aikana palautua vihdoinkin vähän enemmän kuntoon; josko syyskaudella sit jo uskaltais jo tunnille!

   • Paprika (Ei varmistettu)
    19.12.2014 at 23:28

    Sirkuksessahan se kunto kasvaa ;) Ja jooo noh.. Mistähän sais lapsenvahdin? :D

 • elinamanda (Ei varmistettu)
  17.12.2014 at 22:45

  Yhyy, en saa selvää mitä Tirppa sanoo tossa! Onko siinä jotain kovinkin syvällistä pohdintaa menossa? :)

  • Kristaliina
   18.12.2014 at 07:23

   ”Silva vähän kopsahti” :)

 • TiaB (Ei varmistettu)
  19.12.2014 at 12:47

  mieleton paivan piristys! black horse – blast from the past. ;-) ja mita ihmeen vikaa siina on etta kaikki mita Krsita tekee on hienoo ja ihmiset tykkaa? maailma on taynna blogeja ja niista loytyy yksi jokaiselle. eikohan blogin lukemine pitais olla miellyttava ja vapaaehtoinen puuha? maailmassa on kuitenkin niin pajon arsytaavaa jota ei voi valtella? hyvat joulut ja uddet vuodet

 • Devika Rani (Ei varmistettu)
  20.12.2014 at 03:15

  Reps! Ihana treenivideo :D
  Mun tanssiminen kotona jäi (hetkeksi) siihen kun tyttö oli niin onnellinen äidin tanssimisesta että hyökkäsi jalkaan halaamaan. Totesin ettei ole mitään saumaa harkata. Pitäis kokeilla taas uudelleen miten tanssiminen onnistuu tytön läsnäollessa. :P