Fanfaarit ja arvonnan kolme onnellista myssyvoittajaa!

yhteistyössä: Myssyfarmi

Tsät-dät-dää!
(tuo oli se fanfaari)

.

.

.

Ne kolme onnellista Myssyfarmin erikoismalliston eli (mun itse suunnitteleman!) Puutalo-myssyn voittajaa ovat…

.

.

.

Tsät-dät-dää!
(tuli toinenkin fanfaari jännityksen lisäämiseksi)

.

.

.

Nii (joka ihastui Silva-myssyn raitoihin)

ja…

.

.

.

T2 (joka tykkäsi eniten Krista-myssystä)

ja…

.

.

.

Ninmaister (joka hihkaisi SILVA)

 

Onnittelut kaikille voittajille! Laitan teille pian meiliä tulemaan!

…tai jos en löydä meiliosoitteitanne, niin huhuilen teidän peräänne kohta lisää.

Oli tosi kiva huomata, että kaikilla myssyillä oli tykkääjänsä! Värikäs Silva-myssy sai eniten ääniä (82 kpl), ja sitten tasaisesti Krista 39 kpl ja Joel 38 kpl. Hih ääniä laskiessa alkoi jo jännittää, että iik voittaako Joel mut – piti ihan muistuttaa itseäni, että hei nämä oli kuitenkin kaikki mun suunnittelemia. Ihmeellinen juttu tämä ihmisessä piilevä kilpailuvietti :)

*******

…ja sitten vielä mainostusosuus myssyjen designeriltä:

Jos arpaonni ei osunut kohdalle, niin muistakaa ihmeessä tuo -15 % alennus

Eli alekoodilla ”PUUMYSSYT” saa nyt -15 % alennuksen kaikkiin Myssyfarmin verkkokaupan tuotteisiin. Eikä siis pelkästään Puutalo-myssyihin vaan ihan kaikkiin muihinkin Myssyfarmin myssyihin.

…mutta hei tuo Puutalo-mallisto on kuitenkin ihan spessumallisto ja vain rajoitetun ajan myynnissä – eli sattuneista syistä kröhöm eräs tietty myssyjen suunnittelija innolla seurailee, että ostaako just noita myssyjä joku. Jännää!

*******

Myssyistä vielä siis muistutuksena sen verran, että ne ovat peräisin Myssyfarmilta, joka on 1800-luvun alusta asti Rauhansuun suvulle kuulunut luomutila Pöytyän Vistolan kylällä, Varisinais-Suomessa. Nykyisin luomutilaa asuttavat emäntä Anna ja isäntä Janne lapsineen – sekä suomenlampaat Susi-lammas, Bambi-neiti, Paali-Onni, Mä-lammas ja Pikku-Karhu.

Kaikki nuo Myssyfarmin myssyt ovat 100 % suomalaista villaa ja suomalaista käsityötä. 

Tuota lankaa ei siis rahalla kaupasta saa – ja sen tuntu ja tuoksukin on ihan erilainen kuin normaaleissa kaupan langoissa. Ja lämpö! Jokaisessa pipossa on mukana lappu, joka kertoo villojen alkuperän sekä myssyn neuloneen Myssymummon nimen. Kerrankin siis tuote, jonka alkuperän (ja hih myös suunnittelijan!) voi ihan sataprosenttisen tarkasti tietää!

Kuvissa esiintyvät Puutalon mallimyssyt neuloi Myssymummo Terttu.

You Might Also Like

 • Kristaliina
  28.1.2014 at 19:07

  Nii, sinun meiliosoitettasi en onnistunut löytämään, vaikka rekisteröitynyt käyttäjä olitkin :) Eli laita siis mulle päin meiliä (osoite tuossa sivupalkissa) tulemaan! :)

  T2:n ja Ninmaisterin meilit löytyivät – laitan pian viestiä tulemaan!

  • Nii
   28.1.2014 at 19:40

   Laitoin! :)

 • Jonnaa
  28.1.2014 at 22:01

  Kauan tuo ale systeemi on voimassa? Korvat jääty niin kivasti taas kun koiran kanssa lenkillä kävi äsken että pakko saada lämmintä päähän.

  • Kristaliina
   28.1.2014 at 22:06

   En saanut vielä tarkkaa päättymispäivää tälle – mutta voin kysellä! :) Tuo villa kyllä tuntuu mun päähän ainakin tosi lämpöiseltä (ja toi malli on helposti korvillevedettävä); ja etenkin hupun kanssa niin sitten ei pääse tuulikaan tuivertamaan! Täällä ainakin viime päivinä tuo tuuli onkin ollut se isoin ongelma, vaikka mittari mukamas näyttääkin parempia lukemia – mutta hrrr tuota puhallusta!

   • Tilliliina (Ei varmistettu)
    29.1.2014 at 08:48

    Ovatko nuo pipot siis todella lämpimiä? Kun näyttäisi näin kuvista, että aika ”isoilla silmukoilla” – heh, en osaa käsityötermejä – mutta siis että ei olisi kamalan tiivistä tuo pinta, vaan suht isoja ”kolosia” niiden silmukoiden välissä. Niin pitääkö tuulta yhtään? Tai onko se mahdollista taittaa tuosta alaosastaan kaksinkerroin, jolloin olisi tuplakangas sitten korvien suojana?

    • Kristaliina
     29.1.2014 at 11:18

     Joo, ovat tuollaista ”harvaa”, eli tosi-tosi paksua lankaa ja varmaan isoilla puikoillakin sen takia – mutta sitten tosiaan kun se on täyttä luomuvillaa (eikä kemiallisesti käsitelty), niin lämmön tuntuma on kyllä jotenkin ihan eri kuin meidän talon muissa pipoissa. Ovat siis ihan ehdottomasti ainakin meidän lämpimimmät pipot noin niin kuin ”lämmittävyyden” kannalta, mutta on tämä Helsingin tuuli ainakin niin karu, että kyllä siinä tekee mieli huppukin laittaa päähän. Eli mitä oon nyt tässä viikon ajan tuota käyttänyt, niin pipo & huppu = pefect. Mulla on siis ulkoilutakissa ihan sellainen vuoreton ”kevyt” huppu, mutta kunhan tosiaan pitää tuulen tuiverruksen poissa. ”Kaupunkitakkina” käytän tuota keltaista ja se on huputon, ja silloin merituuli kyllä puhaltaa läpi, jos sattuu sellaiseen kohtaan katua. En ole mitenkään silloinkaan jäätynyt, mutta kyllä sen tuulen silloin selvästi tuntee.

     Joel heti taitteli tuon oman piponsa just korvien kohdalta kaksin kerroin, se aikoi pitää niin. Se ei osaa olla noin, että tuolla on tuollainen ”hiippalakki” niskassa :) Mutta kuvaan pyysin laittamaan noin, niin tulee koko kuvio paremmin näkyviin :)

 • Torey
  29.1.2014 at 09:38

  Mitä mä sanoin! Mä en taaskaan voittanu! :D

  • Kristaliina
   29.1.2014 at 11:18

   No hitsi! Yritin kyllä antaa henkiset onnentoivotukset sulle arvontaan, mutta excelin satunnaislukuautomaatti päätti toisin…

 • Sele (Ei varmistettu)
  29.1.2014 at 18:43

  Ihania pipoja! Olisiko mahdollista saada kuvamateriaalia siitä miltä se Joelin pipo näyttää päässä taitettuna reuna kaksinkerroin? Nimittäin minuakin alkoi kiinnostaa nämä pipot, mutten itsekään tykkää tuosta ylimääräisestä hiipasta!

  • Kristaliina
   29.1.2014 at 18:53

   Hihi, no mäpäs kokeilen kuvata huomenna päivänvalolla ja laitan kuvan tähän perään sitten :)

   Myssyä saa muuten myös pyynnöstä lyhyemmän mallisena, jos se taittosysteemi sitten ei nappaa. Ja (hysssh, älä kerro kenellekään) Joelillahan muuten on poikkeuksellisen pieni pää, paljon pienempi kuin esim. mulla :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  30.1.2014 at 09:18

  Näyttääkö Joel vähän sellaiselta pikkuvauvan imetyshuumoripipolta? Väreiltään se on ’paras’ mutta mahdollinen nännimäisyys arveluttaa. Ehkä lisäkuva olisi tarpeen kuten yllä ehdotettiin.

  • Kristaliina
   30.1.2014 at 09:48

   Tsihihihi mahtava kuvaus, mutta ei mun mielestä! Tai voi päättää itse, lisäkuvia tulossa kohta :)

 • Kristaliina
  30.1.2014 at 10:25

  Tässäpä lisäkuvaa Joel-myssystä :)

  Joelilla siis on pieni pää (hih, oikeasti on) ja se pitää tuota myssyä tuolleen reuna kaksinkerroin käännettynä… Vaikka mä oon yrittänyt houkutella sitä pitämään sitä suorana, mutta Joel vaan sanoo, että se ei ole ”hiippalakkityyppiä” :)

  Ja tuossa se on mun päässä (käsittääkseni mulla on aika normaalikokoinen pää) suorana :) Mun ja Joelin noita ”myssy suorana” -kuvia verratessa ehkä huomaa sen eron; mulla raitakuvio näyttäis alkavan ”alempaa” kuin Joelilla.

  Myssyä tilatessa voi myös ilmoittaa, jos haluaa mallin pari riviä lyhyempänä :)

   

   

   

  • riistahurjastelijamamma (jo edellä) (Ei varmistettu)
   31.1.2014 at 09:54

   Istuupa tosi kivasti päähän tuo nyt kun reuna on taitettu. Näistä uusista kuvista näkyy lakin luonne paremmin, ei enää yhtään nännimäinen vaikutelma!