Aamumyrsky, joka ei v*uta.

Tänä aamuna kuvasin minipätkää Insta Storiesiin. Olin juuri vienyt lapset hoitoon ja palasin kohti kotia.

”Ajatelkaa! Ei yhtään edes v*uta,”, hihkuin iloisesti.

Aamulla oltiin siis herätty hurjaan myrskyyn ja salamointiin. Vettä tulee, välähtelee ja jytisee. Aivan akuutisti sellainen tila, jossa olisin voinut manata ja ähistä ja sadatella säätilaa. Tuonne sit vaan kastumaan ja ylämäkiin ähkimään. Joel jo sanoi, että ehkä lapset jää kotiin videoita katsomaan, mutta minä totesin, että minä kuule vien. Oi minä arjen sankari.

”Ja nyt mulla on vaan tällainen olo, että mikäs tässä! On tää niin ihmeellistä! Ei v*uta yhtään! Sadekin loppui! Nyt kohti päivän töitä!”, iloitsin kävellessä kännykälleni.

Niin joo. Yks pikku tarkennus.

Mä vein siis lapset taksilla hoitoon.

Ja TODELLAKIN teen niin useamminkin, jos sattuu sade mun vientivuorolle. Kuusi euroa maksoi. Oli niii-iiiin sen arvoista.

Voin viedä toistekin! Arjen sankari!

(taksilla)

53

You Might Also Like

 • Simppu
  29.11.2017 at 19:21

  Oot paras! Ihan paras ikinä! 😍😂

  • krista
   29.11.2017 at 22:19

   Hihi!

 • Venla
  1.12.2017 at 11:02

  Hyvä asenne!
  Pitäkää hauskaa siellä. Täällä tulee räntää vaakasuorassa ja kengät on mutavellissä 😂. Plussana joulunodotus. Hyvä tekosyy jouluvaloille, joita on vuosi vuodelta enemmän ja aina vaan pidemmän kauden. Jos ei jolulunaikaa rakastaisi, niin tää ilmasto ois aika iso haaste kyllä.
  Yritin tuonne Pierre Robert -ketjuun kommentoida tilauksestani, mutta se ei jostain syystä onnistu. Onkohan se jotenkin lukossa?

  • krista
   1.12.2017 at 14:40

   Aaa joo hei avaan! Mulle tulee roskapostihyökkäyksiä, joiden takia suljen välillä tyyliin kolme päivää vanhemmat keskustelut – ja sitten availen, kun tuntuu että postittajat on jättäneet hetkeksi rauhaan. Tuohon ”lapsifilosofiaa”-postaukseen jostain syystä tulvi roskaa vähän aikaa sitten, mutta kokeilen nyt avata 14 päivän keskustelut ja katsotaan, mitä käy :D

   • krista
    1.12.2017 at 14:56

    Eäääääh, parissa minuutissa kymmeniä spämmiviestiä siihen filosofiajuttuun :( Oli pakko sulkea taas, laitoin 7 päivää auki ja sen jälkeen kiinni. Yritän selvittää jostain, miten saisin yhden yksittäisen postauksen kommentit suljettua, niin voisin täsmäsulkea aina vaan sen spämmimagneetin. Toistaiseksi en ole sellaista toimintoa onnistunut löytämään, vaikka oon yrittänyt etsiskellä…

    Mutta laita vaikka tähän!