Eka päiviä

Olemme olleet nyt aika lailla tasan kaksi vuorokautta Fuengirolassa ja elämme täysillä uutta kuherruskuukautta tämän paikan kanssa.

”Oooh!” ”Iiiih!” ”Ihanaa!” ”Aattele!” ”Aaaah!”

Toista minuutin välein vuorokausien ajan.

Kolmen vuoden Fuge-tauko teki jotain sellaista, joita oikeastaan toivottiinkin. Kaikki tuntuu tauon jälkeen taas… no, meinasin kirjoittaa, että uudelta ja tuoreelta, mutta ei ehei. Ei ollenkaan! Kaikki siis tuntuu ihan tutulta ja kotoisalta! Mutta sen kaiken tutun ja kotoisan näkee taas uuttahekumoivin silmin.

Ehkä me sitten ihan vähän oltiin totuttu ja turruttu niihin aiempiin Fuge-talviin. Ei enää sydän heittänyt akuutisti onnellisuuskärrynpyörää, vaan kaikki tuntui sellaiselta ihan tavalliselta. Onnekkaalta, mutta tavalliselta.

Kun taas nyt tauon jälkeen on neljä viidestä perheenjäsenestä ihan huumassa.

Ja vauvelikin tavallaan. Hieman hämmentynyt hän on ollut kaikesta uudesta, mutta ai että, kun hän upotti ensimmäistä kertaa vauvanvarpaansa hiekkaan! Oi sitä kikatusta!

Nämä ensimmäiset kaksi vuorokautta ovat olleet myös aika… hektisiä. Kaikilla perheenjäsenillä on ollut niin valtavasti sellaisia ”sit mä kyllä haluan…” -toiveita, että niiden kaikkien toteuttaminen on ollut hieman kimuranttia. Tai ainakin kun on yritetty ymmärtää ja toteuttaa jokaisen perheenjäsenen unelmia (samalla vauva kainalossa kotiopetusta vetäen ja yksi aikuinen normaalia työpäivää tehden), on jäänyt sellaiset pienenpienet asiat kuin vaikkapa lattioiden peseminen (ne on ihan mustat) kokonaan tekemättä.

Manjana, manjana, toki. Joo joo manjana. Mutta hitto kun haluaisin myös asettua tähän tämän kuukauden kotiin, haha. Eilen sain tilapäisen zenin, kun sain sentään vaatteet kaappiin. Vielä haluaisin saada lattiat puhtaiksi ja matot lattiaan, lääkkeet ja kosmetiikat kaappeihin ja eteisakalusteet käyttöön. Ja loput varastotavaroiden laatikot avattua ja tavarat paikoilleen.

Ahhhaha. Joku haaveilee jätskistä rannalla ja simpukoiden keräämisestä. Joku toinen eteisen naulakon kokoamisesta.

Ja kaikissa väleissä hoetaan:
”Oooh!” ”Iiiih!” ”Ihanaa!” ”Aattele!” ”Aaaah!”

Kuukausi tätä. Ja mikä fiilis: kaikki edessä.

”Oooh!” ”Iiiih!” ”Ihanaa!” ”Aattele!” ”Aaaah!”

62

You Might Also Like

 • Oliver
  3.3.2023 at 20:11

  Nyt kyllä iski pieni kateus, tänään räntäsateessa ulkoilleena. :D Tosi kivaa oli meilläkin, mutta noh… Nauttikaa!

 • A
  3.3.2023 at 20:39

  Ihanaa Espanjan kuukautta <3 Kyllä tuollainen rantamaisema palmuineen aina sykähdyttää. Tänään just aamulla auringonpaisteessa suljin silmät ja kuvittelin palmut ja meren (innolla laulavat talitintit vaan vähän haittasi kuvitelmaa, ois pitänyt olla kirkuvia papukaijoja :D), kun oma auringontankkausviikko on just takana. Teki hyvää, jaksaa taas odotella kevättä.

 • Jasmin
  3.3.2023 at 20:47

  Nauttikaa! Kateellinen täällä huutelee, pääsispä itekkin!♥

  https://ajatuksiakalenterissa.blogspot.com/