Elämäsi (uusi) tilaisuus: vuokralle blogikotiin!

Mietitkö ehkä kaksi vuotta sitten, että oh, mikä mahdollisuus…? No, nyt sait juuri uuden tilaisuuden!

Muuta siis blogikotiin! Meille!

Puutalo etsii siis luotettavia, ihania ja puutaloelämästä nauttivia talvivuokralaisia!

Sellaisia huipputyyppejä, jotka rakastavat tätä kotia niin kuin me, lämmittelevät kakluunia, hipsuttelevat villasukissa – ja joo, on se ilmalämpöpumppukin.

Jos siis tarvitset ensi talvena kalustettua tilapäisasuntoa vaikka putkirempan, Helsinkiin tilapäismuoton tai minkä vaan takia, niin laita viestiä!

Meidän satavuotias puutalokoti sijaitsee kaupungin parhaalla (meidän mielestä) sijainnilla puutaloalueella, silti ratikkamatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Lapsille ihana, turvallinen ympäristö leikkiä! Ihan vieressä pulkkamäet, kirjastot, postit ja kylätalot muskareineen, jumppineen ja asukastaloineen. Bussit kulkevat muutaman minuutin välein, ja autoilijalle lämmitetty paikka löytyy parkkikselta.

Vuokra-ajankohdasta voidaan neuvotella, mutta aikaisintaan se alkaisi 1.11.2018. Esimerkiksi ajankohta 1.11.-31.3. olisi oikein hyvä, mutta hei me joustetaan tarpeen mukaan, kunhan vain Se Oikea Puutaloasukas löydetään!

Meidän kodissa on alakerrassa iso keittiö ja kaksi huonetta – tällä hetkellä olohuone/työhuone ja leikkihuone; huoneiden järjestystä voi toki muuttaa. Ja yläkerrassa on yhteinäistä tilaa makuuhuone neljälle (parisänky ja kerrossänky) sekä kylppäri/kodinhoitohuone. Neliöitä on noin sata.

Voin luvata, että tässä talossa on helppo olla onnellinen! Täällä on ihmisen (ja perheen) hyvä olla – koti, jossa on hyvä fiilis ja joka hehkuu hyvää mieltä.

On tämä kyllä aina jännittävää! Ettäkö joku muu tulisi asumaan tänne meidän rakkaista rakkaimpaan kotiin!

Mutta täytyy luottaa kohtaloon. Että juuri nyt juuri oikea ihminen ajattelee, että ”hei tämähän on meidän ensi talveen se juuri oikea ratkaisu”. Ei tarvita kuin se yksi. Se Oikea!

Juuri se yksi, sinä! Odotan viestiäsi! <3

45

You Might Also Like

 • Karoliinan
  6.8.2018 at 21:49

  Kaunis koti. :)

  • krista
   6.8.2018 at 21:49

   Kiitos! <3 Muuttakaa talveksi Helsinkiin? :)

 • vannikkila
  6.8.2018 at 22:06

  Ensimmäinen ajatus oli ”minneköhän lähtevät tällä kertaa?” :D (ja yhä, jos tarvitsette asuntokuvaajaa, pikkusisko on pks kesätöissä moisessa hommassa ;)

  • krista
   6.8.2018 at 22:22

   Hihi, minneköHÄN :D Ei varmaan iso ylläri kenellekään, veikkaisin :D

 • HelKaMa
  8.8.2018 at 18:00

  Eikös Silva mene eskariin? Miten tämä onnistuu kun eikös eskarikin ole pakollinen nykyään?

  • krista
   8.8.2018 at 19:27

   Silva menee suomalaiseen eskariin Fuengirolassakin :) Siellä on itse asiassa useampiakin suomalaisia eskarivaihtoehtoja!

   • HelKaMa
    9.8.2018 at 06:57

    No huippua!