Huippuhetket eläintarhassa

Kävimme paikallisessa Bioparc-eläintarhassa – ostimme sinne itse asiassa kausikortitkin. Vaikka eläintarhat aiheuttavat minussa aina ristiriitaisia fiiliksiä, tämä Bioparc on kuitenkin käsittääkseni ihan sieltä parhaasta päästä. Aiempaa pohdintaa aiheesta täällä.


Mutta hitsi että tämä Bioparc on kyllä tosi viihtyisä; etenkin näin ei-sesonkiaikaan rauhallinen, vehreä ja kuumalla sopivan varjoisa. Keidas. Joo, se on oikea sana. Jäimme sinne tyttöjen päiväuniajaksikin, kuten viimeksi; lasten nukkuessa vaunuissa siellä oli aikuistenkin kiva vaan kävellä ympäriinsä ja olla rauhassa.

Ja tietysti näimme taas aivan huuuuurjasti eläimiä. Tiikereitä, simpansseja, krokotiileja, flamingoja, kissamakeja (mun lempparit!) ja vaikkasunmitä.

oranki simpanssit tiikeri-makaa tiikeri

Lapset olivat asiaankuuluvasti innoissaan:

”Me näimme JOPA ANKKOJA!!!!”, Silva muisteli jälkikäteen silmät innosta loistaen.

ankka
Seela tykkäsi kaikkien eläinten lisäksi erityisesti meidän terveellisestä, monipuolisesta ja täydellisen blogiuskottavasta ravintolaelämyksestä:

juhla-ateria

”Meillä on aivan kuin JUHLA-ATERIA!!!”

Mä sain kuivan omenasiiderin, joten oli pakko olla ihan samaa mieltä.

22

You Might Also Like

 • rimma
  4.12.2016 at 16:00

  ihana! nää lasten suusta -jutut on parhaita!

  • krista
   5.12.2016 at 12:12

   :)

 • Marre
  4.12.2016 at 16:27

  Täysin söpöön postaukseen liittymätön kysymys: mikä sen Joelin blogin nimi oli? En kai sentään muista väärin, että postasit joskus linkin tänne? Lupasin game masteroinnissa kiinnostuneelle poikaystävälle etsiä sen käsiini, mutta nyt en löydäkään sitä mistään – halp? :)

  • krista
   4.12.2016 at 19:13

   Se ei kuulemma ole kirjoittanut sitä pitkään aikaan :) Mutta diceandlives.wordpress.com :)

 • sari
  5.12.2016 at 05:45

  Benalmadenassa vuorilla on perhospuisto Butterfly park http://www.mariposariodebenalmadena.com/en/ ja https://www.espanja-loma.fi/Benalmadena-Pueblo/artikkelit/benalmadenan-perhospuisto Tykkäisitte varmasti siitä kovasti. Se ei ole iso, joten tytökin jaksaisivat varmasti innokkaasti katsella perhosia. Sieltä ylhäältä on myös hienot näköalat ja puiston vieressä on Benalmadenan buddhalainen stupa. Benalmadenan juna-asemalta pääsee sinne bussilla. Benalmadenassa on myös Parque Paloma https://www.espanja-loma.fi/Benalmadena-Costa/artikkelit/benalmadenan-nahtavyydet-paloma-park, ilmainen puisto, jossa on paljon pupuja, erilaisia lintuja esim. papukaijat pesivät siellä ja muita eläimiä sekä lasten leikkipaikkoja. Suosittelen näitä kohteita ja ovat ihan lähellä Fugea.

  • krista
   5.12.2016 at 12:15

   Oi, kuulostaa kivalta! Mä oon tainnut nähdäkin sen buddhalaisen jutun siltä isolta tieltä ohimennessä! Joo, Benalmadenaan vois tutustua päiväretkillä kyllä! Viimeksi ei sinne ”ehditty”, kun Fugessakin oli niin paljon tekemistä ja kuukausi hurahti nopeasti (silloinkin oltiin osa ajasta kipeänä). Nyt on vielä neljä kuukautta jäljellä, joten luulisi, että ehditään Benalmadenaan asti! :)

 • Hanna
  6.12.2016 at 13:02

  Itselläkin ollut hieman negatiivinen suhtautuminen eläintarhoihin. Ne oli lapsena mun lemppareita mutta esimerkiksi aikuisena Ähtärissä käydessä tuli niin ahdistunut olo, kun yksikin tunturipöllö oli tunkenut päänsä verkon läpi(näytti siltä että haluaa hirttäytyä) ja kärppä tai vastaava juoksi aitauksensa reunoja pitkin ihan hätääntyneenä…Nyt kävimme Lanzarotella Texas Rancho Parkissa ja pakko sanoa että oli kyllä myös hieno paikka. Näimme mm tiikerit ja kilpikonnat niin läheltä että olin itsekin ihan innoissani. Se oli myös ihanan varjoisa ja kaikki eläimet oli näkyvillä. Lisäksi oli papukaija show, kotka show, jossa kotkat lensi ihan läheltä katsojia, muakin pelotti :) Jäi pitkästä aikaa hyvä mieli eläintarhasta