Asettuminen

Kolme päivää. Sen verran olin varautunut, että kestää ennen kuin sopeudumme taas reissutunnelmaan. Kuumuuteen ja rytmiin ja… …kaikkeen. Että päästä häviävät ne ”ai hemmetti miks me lähdettiin” -tuntemukset, jotka uhkaavat iskeä ryydyttävän matkan jälkeen väsymysepätoivossa. Heh no mähän oon saanut niitä tuntemuksia joskus aikoinaan kesämökille mennessäkin – ja sinne kuitenkin ajaa Helsingistä sen huikeat 20 minuuttia.

Mutta kappas. Eihän me ehditty olla perillä täällä Koh Lantalla kuin ensimmäinen vuorokausi (ja Thaimaan maaperällä sellaiset 30 tuntia) ennen kuin ”hei tästä selvitään” -tuntemukset olivat jo eka kertaa päässeet muotoon ”täähän on aika kivaa”.

Ja onhan se. Nimittäin kivaa.

Ekoja pieniä juttujakin on tehty. Eilen ajettiin tuk-tukilla kylälle kauppaan – ostettiin vaippoja, vettä ja vessapaperia. Tytöt rakastivat ajelua, molemmat hihkuivat riemusta.

Ja tähään treffattiin kavereita, jotka tulivat saaren toiseen päähän muutamaa päivää meitä ennen. Seura teki hyvää, niin lapsille kuin meille aikuisillekin. Käytiin biitsillä. Uitiin meressä. Kieriskeltiin hiekassa.

Joo. Kyllä tästä taas matkahipeiksi muututaan. Pari päivää, niin näitä takkutukkia ei kesytä enää mikään <3

PS. Kuvia etupäässä Instassa, koska wifi p-ä-t-k-i-i.

34

You Might Also Like

 • Kao Kao
  5.12.2015 at 09:58

  Rannalla kieriskely kuulostaa niin hyvältä! Mä keskityn berliinissä glüweinin juomiseen, kun siellä satoi lunta..

 • Karoliinan
  5.12.2015 at 11:28

  Vau! Kuullostaa ihanalta. Matkat mihin tahansa pienen kaa tuntuu kovalta mutta perillä on aina mukavaa.. ehkä mekin joskus uskalletaan! Ensin kyllä vois lähtee mökille :D..

 • Marika
  5.1.2016 at 13:02

  Heippa! Me ollaan lähdössä kahden poitsun (vajaa 2v 10kk ja 6v) kanssa reissuun kuukauden sisällä, ja mua kiinnostaisi lukea, miten teidän lennot meni :D. Se on jotenkin se jäätävin osuus, ja jännitän sitä ihan hulluna.. On ollut mielenkiintoista lukea teidän reissukertomusta, vaikka me mennään ihan pakettimatkalle (eka kerta Aasiassa..)

  Marika

  • Marika
   5.1.2016 at 13:13

   Ja huomasinkin, että paluulennosta olikin jo juttua tuolla :D (olisi pitänyt lukea kaikki tekstit..)

   Marika