Aprillipila, jolle nauroin

Pidän itseäni ihan suht huumorintajuisena – heh kukapa tietysti ei itseään pitäisi, en ole ainakaan koskaan kuullut esimerkiksi deitti-ilmoituksesta, jossa lukisi, että ”oon tällainen mukava ja täysin huumorintajuton tyyppi”.

Mutta vaikka nauran paljon, minua naurattaa eniten sellainen arkinen hölmö läpänheitto. Sellainen, kun joku keksii jotain nasevaa. Toinen jatkaa, ja lopulta sanaillaan jossain ihan sellaisissa sfääreissä, että ulkopuolinen paikalletulija katsoisi, että anteeks mitä että.

Tekemällä tehdyt vitsit sen sijaan harvemmin saavat minua nauramaan. Tai sketsit (poikkeuksia on). Tai aprillipilat.

Mutta tälle seuraavalle nauroin tänään – ehkä se oli riittävän arkinen mun naurunhermoille.

*******

Joelin ystävä oli lähdössä aamukiireessä töihin. Huikkasi jo ovella ollessaan ohimennen vaimolleen:

”Moikka! Ja hei muista sit se päivähoidon vuorovaikutuskeskustelu tänään klo 13!”

??!?!?!?!?!?!?!

Ahhhahahahahaha. Läpi oli mennyt. Aprillia!

34

You Might Also Like

 • Reetta
  1.4.2016 at 16:14

  Eiii! Vaikka kuinka noloa :D Mutta just tällainen uppoaa myös muhun! Yritän just keksimällä keksiä pilaa miehelle, mut voi olla että menee ihan överiksi eikä uppoa ;)

  • krista
   2.4.2016 at 09:18

   Mä muuten menin täyshalpaan heti tän postauksen kirjoittamisen jälkeen. Paikallisessa kierrätysryhmässä oli innostunut viesti, että hei Arabian tehtaiden takana on iso läjä poistoastioita, hän kävi just kaivamassa ja paljon jäi vielä – ilmeisesti tehtaan lopettamispäätökseen liittyen. Joskus kymmeniä vuosia sitten näin siis olikin; mullakin moni kaveri on ensimmäiset opiskeluaika-astiastonsa dyykanneet Arabian tehtaiden takaa :)

   Olin jo suunnilleen viestittämässä mun ystävälle, että ”nähdään tehtailla” (meidän piti nähdä muutenkin) , mutta onneksi luin kommentit, joissa pila paljastui :D Upposi täysillä – ja jo toinen pila, jolle tänä vuonna nauroin :D

 • Karoliinan
  1.4.2016 at 16:18

  En tajunnu :( :D

  • krista
   2.4.2016 at 09:14

   Ei siis ole olemassa edes mitään ”vuorovaikutuskeskustelua”; ei ainakaan heillä. Mutta sehän kuulostaa JUST siltä, mikä päivähoidossa vois olla – ja jonka vois uhohtaa :)

 • Leluteekin Emilia
  1.4.2016 at 18:51

  En tiedä, jaksaisko mulla huumori venyä – ihan oikeasti unohdan koko ajan kaiken. Muhun uppoaa hyvin noi ranskalaiset aprillipilat mitä meillä harrastetaan, tarpeeksi simppeleitä mulle.

  • krista
   2.4.2016 at 09:15

   Oi, hauska ja mulle ihan uusi tapa!

 • Mammalily
  1.4.2016 at 20:04

  Mä menin tänään ”naimisiin.” se oli se pila, mutta pilkka sartukin omaaan nilkkaan kun en tajunnut, että seuraavaat 60päivää ewiinnyn facessa mun avopuolidon sukunimellä :D aprillipila kääntyi mua vastaan. :D

  • krista
   2.4.2016 at 09:12

   Hahaa, mun ystävälle kävi joskus sama! Omaan nilkkaan – tavallaan aika hauskaa, Facebook vasta-aprillasi sua! :)

 • Piipo79
  1.4.2016 at 20:18

  Meidän pikkuneiti sai tänään extempore ekan aprillipilansa (tosi surkean sellaisen!) kun satuin aamulla muistamaan ylipäänsä koko päivän. Huikkasin hänelle et tule katsomaan ikkunassa on ihan oikea prinsessa… Sitten onkin pikkutyttö hokenut aprillia syö silliä juo kuravettä päälle-lorua koko päivän. Muistui siitä mieleeni jotenkin oma lapsuus kun sai sen lorun sitten sanoa jollekin hyväuskoiselle!

 • Heidi
  2.4.2016 at 17:47

  Itse diggaan enemmän fyysisestä huumorista. Kyllä, edelleen sen liukastuminen banaaniin tai vahingollinen turpaansaaminen naurattaa :D

  Mä olen aprillipäivänä niin paranoid, etten usko mihinkään koko päivänä. Tunnen vissiin ystäväni liian hyvin kun tiedän missä vaiheessa huijataan :P

 • anneb
  2.4.2016 at 18:42

  https://www.villalagoontile.com/patchwork-tile-europe.html

  hei tässä muuten niitä laattoja, mitä joskus kyselit, jossai postauksessa (:

  (mä oon ihan himona jo nyt, mutta tuolla taitaa olla minimitilaus 35neliömetriä eurooppaan:D, )<– pakko oli silti linkkaa, kun kuvat tuollla näyttää niin teiltä(: