Äidit keväthuumassa

Tänään en jäänytkään päikkäriaikaan bloggaamaan, vaan lähetin muutaman ”hei mitä teette just nyt” -tekstiviestin. Ja pian olinkin kärryttelemässä tuolla keväisessä Kumpulassa suu pepsodent-hymyllä kaikkien muiden keväthuumaantuneiden kärryäitien joukossa.

Kevät!

Aurinko!

Elämä!

Jee!

Olipa pitkä talvi. Nyt se on ohi. Jo riittää täällä sisällä puutalobabylandiassa kököttäminen – ulos! ulos! ulos! Täytyy varmaan harkita jonkun mobiilin bloggausvempaimen hankintaa, ettei tule ihan radiohiljaisuus tälle kanavalle, kun äippä tuolla vaan painaa Bugisten kanssa pitkin aurinkoisia (ja pölyisiä) katuja.

*******

Kevät on tullut myös puutalon pihalle. Tuntuu, että vasta viikko sitten tuossa oli ainakin metrin kinos. Mutta nyt:

Oooh!

Oooh!

Ooooh!

Äääääh!

 

 

 

You Might Also Like

 • Piipo79
  22.4.2013 at 17:55

  Aah, just tuota on tilattu ensi viikoksikin että päästään ensi kertaa lähipuistoonkin!

 • Silkkitassu
  22.4.2013 at 17:57

  Lilyyn on vaikea (mahdoton?) laittaa kuvia mobiililaitteella, mut voithan sä sit päivitellä niitä myöhemmin.. Laitat sellaset tagit aina siihen kohtaan mihin tulee kuva et [tähän kuva leskenlehdistä] yms.
  :) Käytiin näädän kanssa kahden tunnin lenkillä sunnuntaina kun oli niin hyvä keli! Toivottavasti hyvät kelit jatkuu pitkälle syksyyn et kerkee sit oman käärön kanssa ulkoilla ennen lunta. 

 • Kristaliina
  22.4.2013 at 18:05

  Hei joo muten: suosituksia hyvästä mobiilibloggauslaitteesta otetaan ilolla vastaan!

  (hmm joo ja ihan niin kuin mä sit kuitenkaan raaskisin sellaista ostaa – paremmasta kamerastakin oon haaveillut pitkään, mutta edelleen räpsin vaan tuolla mun vaaleanpunaisella romupokkarilla :D )

 • Silkkitassu
  22.4.2013 at 18:42

  Tabletti sopii lukemiseen kivasti, mut ehkä kuitenkin joku miniläppäri, jos tekstiä haluaa oikeasti saada ilman hirveätä määrä kirjoitusvirheitä. Kirjottaminen nakkisormilla ja kosketusnäytöllä on itsestä ainakin kovin työlästä.. 

 • Kippuralla
  22.4.2013 at 19:29

  Meiltä löytyy tabletti, miniläppäri ja älypuhelimet. Ehdottomasti mukavinta on bloggailla kännykällä, koska tänne ei tosiaan mobiililaitteella saa kuvaa laitettua niin oikealla koneella sitten viimeistely. Tabilla on tosiaan inhottava kirjoittaa pitkästi, minusta kirjoittelu sujuu kännykällä helpommin.
  En ainakaan jaksaisi kahvilaan tms miniläppäriä raahata, just eile mietin että myyn sen kai pois.

 • Lumikettu
  22.4.2013 at 19:57

  Ainakin kommenttien kirjoittelu iPhonella on ihan tuskaa, en tiedä tosta juttueditorista sitten.

  Mutta: mitä noi valkoiset kukat on? (Kysymys on osoitettu ehkä jollekin blogin lukijoista… :D) Näin niitä meidän talon takana, enkä tunnistanut. Mutta samanlaisen kuvan kyllä otin, koska KEVÄT <3

 • Jenn-
  22.4.2013 at 20:02

  Ne on mun mielestä lumikelloja. Tuli ainakin meidän omakotitalon seinustalle heti kun lumet suli seinän vierestä.

 • Liisa
  22.4.2013 at 21:30

  Mulla pitkä (siis huimat 2 viikkoa) odotus päättyi tänään ja uusi polkupyöräni saapui! Toki se on nytkin vielä autotallissa kahdessa pahvilaatikossa noin kymmenessä osassa, mutta toivon mukaan yöllä pitkästä aikaa hetkeksi kotiutuva mies ehtii koota palapelin ennen kuin lähtee taas. Ilon polkupyöräilyvarustukseen kuuluu sekä peräkärry että tarakkaistuin. Enää pitää hankkia pieneen päähän sopiva kypärä ja sitten me viiletetään keväisillä ja kesäisillä kaduilla tukat hulmuten! :)

   

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.4.2013 at 13:02

  Eksyin tänne sattumalta ja jäin koukkuun! Pidän jutuistasi ja kirjoitustyylistäsi todella paljon. Asiaan saattaa toki vaikuttaa se, että olen 10-viikkoisen tytön ylpeä ja onnellinen mummi. :)

 • Kristaliina
  23.4.2013 at 21:08

  Hmm miniläppäri mulla itse asiassa omana koneena onkin, se tällainen. En ole itsekään sitä tullut juuri mukana roudanneeksi, ehkä voisi kokeilla sellaista ensin… Mä oon niii-iin urpo näissä, pitäis varmaan selvittää että miten siihen saa toimivan netin ulkosalla :)

  Lumikettu: Tsihihi alat tuntea mut – mulla ei ollut mitään käsitystä noista kukista :D Sen huomaa esim. kuvan nimestä (en tiedä, näkyykö se muille), kirjoitin siihen että ”valkoinen kevätkukka” :) Mutta joo lumikello kuulostaa hyvältä, kiitos Jenn tiedosta! :) Kröhöm viitsiikö tätä nyt kysyäkään: onko tuo toinen sitten krookus…? :)

  Liisa, ooo te ootte pääsemässä fillarimoodiin. Me ollaan kans mietitty, pitäisköhän hankkia jotain naperofillarointivälineitä (lue: turvaistuin), mutta päätettiin että katsotaan sitten tilanteen mukaan – kun esim. viime kesänä meillä ei tullut sitten ollenkaan edes pyöräiltyä. Mut oi tuota tukanhulmuamisfiilistä – kesä tulee!

  Vierailija: Kivaa, tervetuloa – ja isot onnittelut pikkuisen tytön mummille!

 • Jenn-
  23.4.2013 at 21:51

  Krookuksiahan ne :)