5 + 1 tunnelmakuvaa eiliseltä

Ei alkanut Live Aid mun osalta kovin vahvasti. Chisu ehti laulaa ”Karhunpoika sairastaa” -biisistä tasan sanat ”Kaaar-huunpoika sairaaastaa…”, niin minä aloin itkeä.

Siinäpä sitä oli sitten seuraavat viisi tuntia itkun pidättelyä ohjelmassa. Jea.

Jos joskus vielä pääsen osallistumaan vastaavaan, muistan vedenpitävän ripsivärin. Tai edes peilin.

…vaikka oli siellä mukana vähän iloisempiakin hetkiä, kuten nämä 5+1:

Ja se plus yksi? Se oli teiniseuralaiseni mielestä varmasti vähän noloa. Mutta se oli tietysti:

Pakko myöntää, että vaikka en itse ole oikein tällaisen suomi-poprockmitätäänytonkin:n ystävä, niin hitsi että oli kiva ilta. Seuralaiseni lauloi kaikki sanat ulkoa ja innostus tarttui.

Kyllä, kyllä – ihan mahtava ilta. Ja konsertin tuotto Uudelle Lastensairaalalle yli kaksi miljoonaa euroa. Aika paljon.

 

You Might Also Like

 • Torey
  7.6.2015 at 20:14

  Harmillisen vähän vaan näytti katsojia olevan. Mutta telkkarista seurasi meistä varmasti moni ja olihan se ihan mahtava konsertti!

  Chisu, Jenni Vartiainen ja Siltsu on kyllä <3

  • Kristaliina
   7.6.2015 at 20:28

   Mäkin huomasin, että jossain nettiuutisen kommenteissa puhuttiin, että oli vähän katsojia… Se oli mulle ihan yllätys, koska sieltä paikalta päin katsottuna katsojia tuntui olevan ihan valtavasti :D

 • eibeigeä
  7.6.2015 at 23:36

  Mie nyyhkäisin vasta kun Mira Luoti kertoi Urho-pojastaan ja näytettiin videota ja kuvia kun poika oli putkissa ja johdoissa kiinni :(

 • GoneWithTheFairies
  8.6.2015 at 00:10

  Meilläkään ei alkanut konsertti vahvasti, kun ensimmäisenä kävi ilmi, että Lippupalvelu oli myynyt yhden paikoistamme kahteen kertaan. Ihan alkuun ei hoksattu asiasta valittaakaan ja hyppäsin vapaalta paikalta toiselle ensimmäisten biisien aikana. Lopulta keksimme valittaa asiasta järjestyksenvalvojille ja heidän selvittäessä asiaa meni useampikin biisi ohi. Lopulta reilun tunnin jälkeen saimme uudet liput toiseen katsomoon. Sanomattakin selvää siis, että konsertti meni osin ihan kokonaan ohi, mutta ainakin ehdin katsoa Juha Tapion ja Lauri Tähkän huippuvedon! :)