3+1 kotipäivän pelastajaa

Tämä viikko on ollut jo niii-iiiin paljon helpompi kuin viime viikko. Vauvavälineurheilun lisäksi arjen pelastajia ovat olleet nämä tekemiset, joita voi puuhastella naperon kanssa sohvalta imeys- ja vauvansylittelyhommista käsin.

1. Uudet kirjat

Vanhat kirjat oli jo tuhanteen kertaan luettu – Joel totesi, että nyt tarvitaan uusia. Prismaan. Näillä kolmella uudella ollaankin sitten hyvin vedetty koko viikko. 

2. Tarra-askartelukirja

Tämä on ollut aivan valtava menestys! Kirjassa on neljä sivullista tarroja sekä pieniä tehtäviä – eli paikkoja, mihin tarrat on tarkoitus kiinnittää: 

Tirppa on askarteluun ihan hulluna – tämän parissa on vietetty jo tuntikaupalla aikaa. Ihan jo jännittää, että mitä sitten tehdään, kun kaikki tarrat on kiinnitetty. Saakohan tällaisia samantyyppisiä kirjoja jostain lisää? 

3. Eläinpeli

Ai miten niin soveltuu yli 3-vuotiaille? Ostin jo viime kesänä lähistön lasten kadulle tekemästä pikkukirppiksestä eurolla nostalgisen eläinpelin. Säännöistä viis – me pelataan sitä niin, että etsitään yhdessä oikeita paikkoja yhdelle kortille kerrallaan.

…ja se plus yks: tarviiko edes selittää?

Toimii aina.

 

PS. Hupsis, olin ihan unohtanut, että olin tehnyt treffit kantoliinavalmentaja-Anun kanssa tälle iltapäivälle. Ja luonnollisesti tänään meillä oli vielä tavallistakin isompi kaaos – Joel oli viettänyt eilisen illan yksin lasten kanssa, kun minä lähdin (45 minuutin varoitusajalla; hupsis, melkein unohdin senkin) työpaikan kesäjuhliin. Anu siis tupsahti meille saippuakuplakuvan taustalla näkyvään kaaokseen.

Hupsis. Anteeksi.

 

You Might Also Like

  • Mary-Jane
    8.6.2014 at 12:42

    Mä rakastin lapsena tuollaisia tarra- ja puuhakirjoja! :)  Kerran puuhailin ystäväni lapsen kanssa tuollaisen kirjan parissa ja taisin olla siitä itse innostuneempi kuin muksu. :D

  • 1 2