Vauvani on vaaleanpunainen jänis

Myönnettäköön, mielestäni eläinpuku-lastenvaatteet ovat AIVAN hurmaavia. Mutta onhan siinä ajatuksessa tietysti jotain kummallista: puen lapseni eläimeksi, jotta hän olisi vieläkin suloisempi?

Toisaalta ennen Silvaa olin kyllä enemmän kissaihminen kuin vauvaihminen, joten ehkä tässä saattaa piileskellä jonkinlainen logiikka…

Vauvani on vaaleanpunainen jänis; Kumpulan-mummi toi pupupuvun.

Jokin näissä valkoisissa korvahatuissa vaan lumoaa… Näköjään näitä kirpparilöytöjä on jo kolme syksyä ja talvea odottamassa.

ps. Joelin kaveri kävi tänään kyläilemässä. Hän totesi, että koska hän ei ymmärrä vauvoista mitään, hän toi tuomisensa Tikrulle. Ihan mahtavaa! Vauva-lehdessä (muistaakseni) suositeltiinkin, että kateuden välttämiseksi vauvatuomiset kannatta tuoda perheen vanhemmille lapsille :)

Tikru sai maisteltavaksi mm. kengurua.

(hmm saisikohan muuten jostain kengurupukuja…?)

3
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  14.5.2012 at 16:59

  Hei onko teillä tatamia? Mitä kissa tykkää tatamista, yrittääkö kynsiä? Kertoisitko tatamin hankinnasta muutenkin!

 • Kristaliina
  14.5.2012 at 21:21

  Hienosti bongattu! :)

  Joo, nuo tatamit Joel hankki jo edelliseen asuntoonsa, kuulemma netin kautta ja jostain Tampereelta – oli ihan googlailemalla löytänyt. Ja jotain 90e/kpl oli maksanut. Joelin luona ne olivat olkkarin lattialla, täällä puutalossa ne vielä etsivät lopullista paikkaansa, tällä hetkellä ovat makuuhuoneessa.

  Joo, Tikru on kyllä tatmeista välillä vähän liiankin kiinnostunut… Mutta jollain ihmeen tavalla (huutamalla) ollaan onnistuttu pitämään se suunnilleen erossa niistä – mutta aijai miten hyvin niihin kissan kynnet uppoavatkaan… Aika helposti niihin tulee harmi kyllä naarmuja. Esimerkiksi kun joskus niiden päällä oli ollut pieniä jakkaroita, niin jalat jättivät kyllä selvät jäljet.

  Mutta hienot ne ovat, ihanat jalan alla ja huippuhyvät loikoilemiseen. Lattiatyynyjen kanssa ihan huippuhyvä leffakatsomo!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  15.5.2012 at 19:24

  kiitos vastauksesta! Tottelemattomat kissat ja tatami lieneekin toivoton yhdistelmä, taidan jäädä ilman tatamia siis.