Tervetuloa treffeille nalletalolle!

No nyt!

Toukokuun (22.-24.5.) lukijatapaamisen suunnittelu on edennyt jo sen verran pitkälle, että meille räätälöidyt majoituspaketit Ikaalisten kylpylässä ovat nyt varattavissa! Meille on nyt alustavasti varattu Terme-hotellista 20 perhehuonetta (omilla keittiösyvennyksillä), joten etenkin sellaista havittelevan kannattaa toimia nopeasti!

Täällä siis tapahtumasta intoilinkin, jos jollain on mennyt ohi :)

Suunnittelua on siis jatkettu, ja jee miten kiva viikonloppu siitä tulekaan!

Pääaction sijoittuu siis lauantaille (23.5.), mutta yöpyjät (kuten me) saavat kyllä ihan ehdottomasti koko viikonlopunkin kulumaan. Tämä ohjelma on siis ihan vaan alustavaa, mutta lukijatapamisviikonloppu sujuu ”paperilla” jokseenkin näin:

PERJANTAINA porukka voi jo saapua Ikaalisiin, alkaen klo 15. Matkan pölyjä voi lilluttaa heti alkuun kylpylässä; kylpylätreffit siis siellä johonkin aikaan, sovitaan tarkemmin lähempänä. Ja ensimmäinen nalle tulee meitä moikkaamaan kahvilan puolelle ”tervetulotilaisuuteen” klo 19, siinä vähän tietysti myös moikkaillaan toisiamme ja vapaamuotoisesti tutustutaan. Huom. vapaamuotoisesti – en aio pitää puhetta :D Katsotaan, keksitäänkö perjantaille muuta vai onko tässä jo riittävästi… :)

LAUANTAINA on siis se keskeisin päivä. Aamupalan jälkeen meillä on oma yksityistilaisuus klo 10 Titi-nallen talon kahvilan puolella. Nalleja on paikalla, ja synttäreitä vietetään :) Klo 12 aukeaa nalletalo ja mekin sitten tietysti suunnataan sinne – talo on auki klo 17 asti. Siinä samaan aikaan klo 12-17 on muuten mahdollista käydä myös heppa-ajelulla (tirpan erityistoive :) ), ajelu maksaa erillismaksuna 5 e.

Liikuntaa viikonloppuunsa haluaville on tarjolla vesijumppaa klo 15 ja 18.15 ja/tai Body Pumpia tanssillisempana klo 16 ja rankempana klo 17. (ajat alustavia) Nämä kuuluvat hintaan yöpyjille. Kylpylähoitoja on saatavilla myös la klo 10-16 ja pe klo 18 asti. Ne pitäisi varata ennakkoon erillismaksusta, ja niistä meidän porukka saa -10 % alen.

Sitten nallejen jälkeen (tai ennenkin) useimmat varmaan syövät, joko omatoimisesti (perhehuoneissa siis keittiö!) tai ravintoloissa. Buffet-pöytään (klo 12-18.30) meillä on oma alennus.

Ja päivän päätteeksi klo 18-20 meillä on vielä toinen oma yksityistilaisuus eli Titi-nalledisko, todennäköisesti siellä nalletalon kahvilassa! Nallet tulevat tanssimaan meidän kanssa :)

…ja kylpyläalue on tietysti vapaassa käytössä koko päivän ajan myös.

Ai joo ja se lastenvahtipalvelu (erillismaksusta toki) myös ajateltiin järkätä sinne leikkihuoneelle. Niin joo ja leikkihuoneellakin kannattaa käydä ihan-muuten-vaan-leikkimässä, se on kiva paikka!

Koko lauantaiksi saadaan todennäköisesti nalletalon kahvila meille niin, että se voisi olla meille silleen ”oma tukikohta”, johon voidaan tulla ja mennä omalla porukalla vapaasti. Tsekkasin etukäteen, että siinä edessä on hyvä nukuttaa ulkonanukkuvia lapsia – eli itkarit päälle vaan. Keitellään kahvia siellä sitten keskenämme :) Nalletalon kahvilassa oli myös jotain leikkipaikkaakin, eli lapsetkin siellä kyllä viihtyvät ihan hereilläkin :)

SUNNUNTAINA tietysti taas aamiaista voi käydä syömässä klo 8-11. Psssst ja Titi-nalle käy taas meitä moikkaamassa aamupalalla johonkin aikaan. Aamupalan jälkeen kylpylätreffit eli hengaillaan vapaamuotoisesti altailla. Aamuvirkuille on muuten saunajoogaa tarjolla myös klo 8.30.

Sunnuntaina sitten iltapäivällä alkavat matkat kotia kohti, siellä voi toki vielä esim. lounastaa. Ehkä vielä viimeiseksi yhteinen kimppalounas buffetissa? Tai ennen lähtöä yhteiset leikkitreffit leikkihuoneella? Katsotaan :) 

Että silleen – hehe veikkaan, että eipä käy tylsäksi! :D Mitään osallistumisvelvollisuutta joka ikiseen juttuun ei tietenkään ole, vaan jokainen voi valita ihan itselleen mieleisintä tekemistä! Ja lasten ehdoilla tietysti mennään, päikkärit plus ruoka-ajat sun muut perhekohtaiset aikataulupuitteet huomioonottaen :)

Ikaalisten kylpylä on myös tehnyt meidän porukalle tarjolle ”majoituspaketteja”, joiden yleisenä ohjenuorana on ollut, että ”kaikki vähän halvemmalla kuin muille” :) Ja meidän omasta yksityistilaisuus-ekstraohjelmasta ei tule mitään lisäkuluja vaan kylpylä antaa meille ilmaiseksi käyttöön tilansa ja nalletalo nallensa – kiitos kaunis!

Jos siis haluaa yöpyä, tarjolla on tällaisia meidän omia paketteja:

Koko viikonloppu eli pe – su:
118,50 EUR / henkilö / kahden hengen huoneessa
28,50 EUR / lapsi (4-14 v) / aikuisten kanssa lisävuoteella
8,50 EUR / lapsi 2 – 4 v / Ti-Ti Nallen talokäynti lauantaina
172,50 EUR / henkilö ainoana aikuisena, lapset kuten yllä

eli: alle 4-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi, mutta koska nalletalon ranneke (tavallisesti 13 e) on maksullinen 2-vuotiaasta alkaen, niin siksi 2-4 vuotiaille tulee vielä ranneke alehinnalla 8,50 e. Alle 2-vuotiailta niin majoittuminen kuin talolla käyminenkin on ilmaista.

Yksi yö eli la-su:
73,50 EUR / henkilö / kahden hengen huoneessa
18,50 EUR / lapsi (4-14 v) / aikuisten kanssa lisävuoteella
8,50 EUR / lapsi 2 – 4 v / Ti-Ti Nallen talokäynti lauantaina
100,50 EUR / henkilö ainoana aikuisena, lapset kuten yllä

Yksi korkeareunainen lasten sänky (pinnis) sisältyy majoitushintaan, toisesta veloitus 7,00 EUR / oleskeluaika.

Ja siis näihin hintoihin sisältyy yöpyminen, aamupala, kylpyläosaston vapaa käyttö ja jumpat, nalletalolla käynti (rannekkeet) sekä meidän yksityistilaisuusohjelmat.

Ja toki jos asutte lähistöllä tai yövytte muualla, niin myös päiväkäynti lauantaina on mahdollista! Tällöin tietysti maksaa vain nalletalosta ja kylpylästä, ja niihinkin ale”paketti”hinnat:
28,50 EUR / aikuinen
18,50 EUR / lapsi 4-14 v
8,50 EUR / lapsi 2-4 v
Päiväkävijät lunastavat pakettinsa saapuessaan hotellin vastaanotosta. Päiväkävijöille jumpat ovat erillismaksullisia 8 e/hlö.

Majoitusta varatessaan voi varata etukäteen meidän omalla alella buffetin lauantaille:
18,50 EUR / aikuinen /
8,00 EUR lapsi (4-14 v)
(normaalisti, erikseen ostettuna 24,00 EUR / 10,00 EUR)
Tämä testattu – ainakin viimeksi löytyi myös kasvissyöjälle ruokaa!

…ja kylpylähoidoista saa etukäteen varatessaan -10 % alennuksen.

Omakustanteista siis on (aamupalaa lukuunottamatta) ruokailut ja mahdolliset osallistumiset heppa-ajelulle ja kylpylähoitoihin.

Niin kuin tuolla alussakin jo mainitsin, meille on siis varattu alustavasti Terme-hotellista 20 perhehuonetta ja nämä yllä olevat hinnat on annettu sillä ajatuksella, että ainakin sen kokoinen porukka tulee… Eli jos ei tulisikaan (no hei varmasti tulee!), niin sitten… ….ööh… mietitään uudestaan :) Terme-hotelli sijaitsee pienen kävelymatkan päästä kylpylä/ravintolatalosta (alueella siis useampia erillisia hotellitaloja), mutta toisaalta lähinnä Titi-nallen taloa. JA siellä on siis parhaat keittiölliset perhehuoneet :) Mutta halutessaan voi tietysti yöpyä kylpylätalossakin! Eli kannustan katsomaan ihan itselleen sopivimman kokonaisuuden – nää tässä on vaan tarjouksia ja vaihtoehtoja :)

Hehe osasinkohan selittää tuon kaiken riittävän selkeästi…? Kysykää, jos jäi epäselvää!

Apua ja tää jatkuu vielä – VARAUKSISTA siis:

Majoitusvaraukset e-maililla: myyntipalvelu.ikaalistenkylpyla@restel.fi tai puh 03 451 2100. Varausta tehtäessä mainittava PUUTALOBABY. Vain majoitusvarauksen yhteydessä sovitut lauantain buffet-pöydän ruokailut saa yllämainittuun edullisempaan hintaan. Paikan päällä ostettaessa sovelletaan yllä olevia korkeampia hintoja.

Päiväkävijät puolestaan ilmoittelevat tulostaan minulle: kristaliina@hotmail.com

Tämä järjestely siksi, että saan teille meiliä sitten lähetettyä vähän ennen tapahtumaa :)

JA HUOM. VIELÄ: Kannattaa varata pian etenkin jos halajaa perhehuonetta! Hotellissa on tietysti muutakin yöpyjää ihan normaalisti silloin, ja jos meidän määrä tulee täyteen, niin aletaan haalia sitten lisämajoitustilaa jostain… 

Peruutusehdot: Varauksen viimeinen veloitukseton peruutuspäivä on 24.4.2015, jonka jälkeen astuvat voimaan oheiset kokous- ja ravintolatilausten yleiset toimitusehdot.

Huh mua hengästyttää – aikamoinen faktapläjäys :)

Mutta siis jee! Tulkaa tulkaa tulkaa paikalle, itsellenne parhaiten sopivalla tavalla!

Tästä tulee niiii-iiiiin kivaa!!!

 

You Might Also Like

 • Emmi Nuorgam
  31.3.2015 at 14:45

  Information overload, mutta: me ollaan varattu! Jee! :)

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 14:47

   Jee!!!!

   Hehe mä katselen itsekin tuota bloggausta ja ajattelen, että ei hemmetti miten paljon asiaa. Mun omakin äitipää hyytyy jo puolivälissä… JA mä oon sentään tuon itse kirjoittanut :D Mutta pakko nuo varaustiedot oli laittaa, joten…. yrittäkää kestää!Voi lukea vaikka pätkissä :D

 • paulahelena
  31.3.2015 at 14:52

  Ihanaa kun järkkäät tällasen, toivottavasti teille tulee kiva viikonloppu!

  Itsessä titinallet herättää lähinnä inhoa (liian voimakas sana mut jotain antipatioita kuitenkin) ja noi kuvien jättinallet on suorastaan kammottavia, joten me skipataan tää (muuten taatusti hyvästä seurasta huolimatta). Ehkä sit jos lapsi joskus jotenkin onnistuu nalleihin ihastumaan, niin pitää tulla katsastamaan paikat :)

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 14:57

   Hehe tää nalleinnostus iski meihinkin vähän puun takaa – mä olin alkuun, että ”eiiii noita” (kun mun äiti oli antanut Silvan katsella nalle-DVD:tä mun ollessa synnyttämässä), mutta vähitellen lämpenin, kun näin, miten paljon lapsi noita rakastaa <3 Noissa on jotakin niin sellaista ihanan viattoman herttaista :) Sitä aikaa, kun ei yritetty miellyttää liikaa vanhempia (mulla välillä tökkii ne Ipanapat) vaan tehtiin lastenviihdettä yksinkertaisesti ja suoraan lapsille ja lapsentasoisesti – just nää ja Fröbelin palikat. Niin yksinkertaista ja niin toimivaa :)

   Oho, tuossa ois muuten juttuaihe ihan erikseen!

   • Sarba (Ei varmistettu)
    31.3.2015 at 15:37

    Niin just. Fröbelin palikoissa taitaa olla ihan pedagogista osaamista mukana. Just olin ipanapa-keikalla tavastialla ja vähän jäi mun mielestä uupumaan siitä sellasta lasten näkökulmaa. Toisaalta miellyttää entistä tavastianotkujaa ja entistä muissakin baareissa notkujaa se, että lastenmusiikki suosii myös omaa suht kriittistä musakorvaa, mutta kyllä vähän häiritsi se kun lapset pyörii kuivuneen kaljan ja lasinsirpaleiden keskellä lattialla ja vanhemmat jättää kuumat kahvikupit pöydille ja lapsille mehua vaan lasipulloissa, hoitopöydät puuttuu, ja musa niin täysillä ettei lasta pysty yhtään kontrolloimaan kun se hyppii sohvalla, ja piirustuskyninä tussit ja ja ja… Nyt kuulostan kyllä niin nipottajalta vaikka yleensä aika rento äiti oon, mutta olis siis kiva että ois turvallista lapsille ja jotain pedagogistakin saisi olla myös. Mutta ei liian nössöö:) Eli siis yksinkertaistettuna mun ajatus on että tavastian lastenkeikkojen suunnitteluryhmä mukaan yks lastentarhanopettaja ja titinalletaloon vähän rokkia.

    • Kristaliina
     31.3.2015 at 15:48

     Joo ja samoin muuten ”Riitta-täti” on lastentarhanopettaja ja musiikkileikkikoulunopettaja. Mun mielestä kans tää ”pedagoginen tausta” näkyy kivasti niin Fröbeleissä kuin nalleissakin!

     • Sama (Ei varmistettu)
      31.3.2015 at 17:02

      Ja ”rokkiakin” löytyy kun disko ja siiderihetki;) Varaus on nyt tehty, mutta varmistan vielä että onhan sinne muuten sitten varmasti tulossa muitakin taviksia, eikä vaan äitibloggareita, ei äitibloggareita mitään vastaan, mutta että ois muitakin vihreitä joilla ei niin kynä ja sana hallussa ja bloggaritapaamiset hallussa?!

     • Kristaliina
      31.3.2015 at 18:56

      Jee, tervetuloa!!!

      Ja siis ihan-ihan ehdottomasti: tää on kaikkien lukijoiden treffi! Esimerkiksi siellä SnadiStadissa taisi olla muutama itsekin bloggaava ja loput ei-bloggaajia. Eli ihan varmasti tulee :) Ja ihan yhtä ”live-tuntemattomia” ollaan toisillemme eli tilanne on ihan yhtä jännä kaikille :) Hehe paitsi te ”tunnette” mua paremmin kuin mä teitä, eli oon se urpoin, joka ei tiedä mistään mitään :D

      Kivaa, toukokuussa siis tavataan!!!

     • Miitu (Ei varmistettu)
      31.3.2015 at 22:32

      On :) Tai no ainakin varauskysely on tehty. Aika ehdoton meille on toi perhehuone. Muuten menee suht toivottomaksi vauvanruokakuvioiden kanssa. Vähän nyt tosin jännittää tuo ajankohta, kun vuosi sitten sama viikonloppu vietettiin lastenosastolla happiviiksissä. Pitää siis toivoa, et ennustukset pitää paikkansa, ja siitepölyä on tänä vuonna vähemmän ja että lääkitys on nyt myös kohdillaan.

     • Kristaliina
      31.3.2015 at 22:37

      Jee!!!! Mä uskon, että vielä riitti perhehuoneita hyvin! (oisko nyt about puolet meidän kiintiöstä varattu, tai vähän allekin)

      Mut jeeeeeee!!!!!

     • Kristaliina
      31.3.2015 at 22:39

      …ja HUI tuota happiviiksihommaa! Nyt on siis lääkitys?

     • Miitu (Ei varmistettu)
      31.3.2015 at 23:42

      On joo. Testeissäki on käyty, mut niiden perusteella allergiaa/astmaa ei olisi, mutta koska oireet oli suht voimakkaat ja sukurasitetta on, niin onneks noi nyt on toistaiseksi käytössä.

 • LauraEm.
  31.3.2015 at 18:11

  Siis jos mä tuun la-päiväks lapsen kanssa niin maksan 28,50e+8,50+aikuisen buffet 24,00e? Parempi olla hyvä nalletalo jos maksan pelkästään siitä omasta käynnistä melkein 30e :D

  Mutta, missä vaiheessa sulle pitäis ilmottautua ja kuinka sitovasti? Mulla kun tosiaan sillon se rv38, niin en uskalla tehdä kovin kauaskantosia lupauksia… :)

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 19:06

   Hihi :) Eli siinähän on se kylpylämaksu kans, siitä se hinta johtuu – eli normihinnat on nalletalo 13 e + kylpylä 18 e = 31 e ja meille alena se 28,50e. Ja lapsen nalleranneke normaalisti 13e, mutta meille 8,50e. Olitko siis ajatellut, että et uiskentele?

   Jos menette pelkästään nalletaloon sen normaalina aukioloaikana (ja buffaan) ettekä mihinkään muuhun ohjelmaan osallistu, niin sitten tietysti kannattaa ajatella niin, että maksaa vaan siitä nalletaloon pääsystä täydet hinnat 13+13. Se on siis ihan normaalisti auki yleisöllekin sen 12-17. Eli kantsii laskea ihan omiin tarkoituksiin sopivin setti :)

   Mä voin erikseen tsekkaa, että saisko buffan halvemmalla, jos ostaa ”päivärannekeen” lauantailta!

   Raskaussyistä päiväkävijän ilmoittautuminen voi tietty olla ihan alustavaa laatua – sitten vaan voinnin mukaan, että pääsettekö… Toivottavasti pääsette, ois kiva tavata! Hitsi mekään ei olla livenä koskaan nähty!

   • Kristaliina
    31.3.2015 at 19:22

    Niin joo, ja siellä on muitakin ravintoloita, tuo buffa ei ole ainoa vaihtoehto! Me syötiin viimeksi siellä käydessä toisena päivänä buffassa ja toisena päivänä ravintola Rondossa (pitsaa ja parilaruokia; lista täällä), sitä mainostettiin lapsiystävälliseksi. Sit oli vielä sellainen kolmaskin ruokaravintola, josta sanottiin ”tunnelmallinen ja tasokas” – sinne ei uskallettu lasten kanssa mennä kokeilemaan :D

   • LauraEm.
    2.4.2015 at 09:51

    Okei no hyvä! Mä siis aattelin kun tossa oli lauantaille ”pakettihinta”, että se setti maksaa saman verran kuitenkin riippumatta mihin kaikkeen osallistuu :) kun en mä kyllä siinä vaiheessa taida enää uimaan, varsinkaan mistään kahluualtaasta en varmaan pääse edes könyään ylös enää :D

 • murina
  31.3.2015 at 18:35

  Mua kun ei noi nallet tosiaan niin kiinnosta, mutta sellaista ihan vakavissani mietin, että jos ihan vaan kylpylässä tulis käymään… Koska kaikkea veteen liittyvää meidän lapset kyllä rakastaa! 

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 19:07

   Tulkaa! Siihenhän kuuluu kylpylän rajaton käyttö eli lilluttelette sitten vaan siellä koko rahalla :) Plus leikkihuonetta ja heppa-ajelua sun muuta – puhumattakaan hyvästä seurasta, siellä meidän privatiloissahan voi hengailla ilman nallejakin :) Tulkaa!

   • murina
    1.4.2015 at 08:44

    Kyllä mun selkeesti tosi paljon tekee mieli tulla, kun oon tätä pohtinu ja pohtinu ensimmäisestä postauksesta asti :D Sitovampaa ilmottautumista laitan s-postiin lähempänä, kun tiedän sen viikonlopun muut kuviot (tai sen onko edes muita kuvioita), mutta 90% varmuudella sanoisin, että tullaan esim. sunnuntai aamupäiväks kylpylään polskimaan ja sitten ehkä syömään :) Vaikka en ikinä ikinä oo ketään blogituttavuuksia nähny livenä aikasemmin, HUI! 

    • Kristaliina
     1.4.2015 at 15:12

     Jesh, tosi kiva ois tavata! ”Päiväkäynnin” suhteen riittää tosiaan ilmoittautuminen lähempänä – heitä meiliä vaan! :)

 • Kahvittelija
  31.3.2015 at 20:01

  Varattu! Tai siis ainakin lähetetty sähköpostia…tullaan koko viikonlopuksi, tosin en tiedä, milloin saavutaan perjantaina paikalle, koska en tiedä vielä, pääsenkö lähtemään töistä aikaisemmin (tuntuupas oudolta kirjoittaa noin!). 

  Jee, ihana viikonloppu tulossa! :)

   

   

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 20:04

   Jesh, jesh, jesh – kiva nähdä!!! Hihi sä ootkin uraäiti jo sitten, vau! :)

 • vierailija (Ei varmistettu)
  31.3.2015 at 20:58

  Voi ei kuulostaa ihanalta mutta meidän tyttönen on vasta 10kk tuolloin. Ei paljon taida nallet kiinnostaa muita kuin äitiä :)

  • Kristaliina
   31.3.2015 at 21:10

   Meidän Seela (silloin 11 kk) muuten viihtyi nalletalossa tosi hyvin – soitinhuoneessa :) Siellä se tutkiskeli soittimia ja paukutteli, oli niin rauhallista silloin. Mutta ei tietysti ihan samanlainen nallekokemus kuin näillä isommilla :)

 • Marsikka
  1.4.2015 at 06:42

  Varausta laitettu täältä myös menemään, JEE! Oon tosi innoissani! :) Eiköhän tuo meidänkin napero löydä touhuamista, vaikka nallet ei olekaan tuttuja. On silloin vuoden, joten ainakin ikäistänsä seuraa löytyy. :)

  • Kristaliina
   1.4.2015 at 15:13

   Mahtavaa, tervetuloa!!! Samanikäinen siis kuin meidän Seeluskainen – löytyy seuraa! Kiva tavata sut livenä!

 • Riika V.
  1.4.2015 at 21:17

  Ihan mielettömän setin oot järkännyt! Hienoo, kiitos!! Me tullaan ainakin lauantaina, mietittiin jopa, että pitäiskö jäädä yöksikin, mutta mietitään vielä. Mut siis lauantaina ainakin tullaan! Sofia odottaa jo kovasti. :) Kertoo kaikille, että sit kun Aleksanteri on täyttänyt yks, me mennään Ti-Ti Nalle -taloon kattoon sitä vauvaa, joka meinas syntyä liian aikasin ja sen siskoo! :D Sit ollaan tietty katteltu ja lueskeltu blogista teiän Ti-Ti Nalle -talo seikkailuja. Sano tänään mun siskolle ja sen tytölle, että ”jos luette Puutalobabyä niin voitte tulla mukaan”! :D

  • Kristaliina
   4.4.2015 at 14:18

   (hups sun viesti oli mennyt ihan ohi; sori)

   Mut jee! Siis nähdään silloin!!! Ihan mahtavaa! Ja joo hei pähkäilkää vaan rauhassa tuota yöhommaa; sit ei ois ainakaan mihinkään kiire – JA pääsis valmiiseen aamupalapöytäänkin….? :)

  • Kristaliina
   12.5.2015 at 16:41

   Nyt Riika mä aion nyt sitten ihan virallisesti alkaa houkutella sua ja teidän porukkaa jäämään yöksi, niin saadaan enemmän hengailuaikaa :)

   • Riika V.
    21.5.2015 at 22:25

    Täältähän tämä löyty! :D Mut joo, Nalledisko olis melko houkutteleva. Meiän on vaan pakko mennä kotiin yöks kun Sofian balettikoulun kevätnäytös on sillon sunnuntaina ja neiti tietty esiintyy! :) Mut mä laitan sulle mailia siitä lauantaista.

 • Marsikka
  11.5.2015 at 23:27

  Mites Krista ootko miettinyt tuota ohjelmaa vai mennäänkö tällä? (Vai oonko missannu jotain, sekin on niin mahdollista…)

  Ensi viikolla jo treffataan! :)

  • Kristaliina
   12.5.2015 at 14:42

   Mahtava ajoitus tällä sun kysymyksellä :) Olin kaavaillut eiliselle tästä aiheesta bloggausta (heh nyt kaavailen tälle päivälle tai huomiselle), mutta haluan kuulla tuoreen varaustilanteen vielä – eli että kuulutanko, että perhehuoneita löytyy vielä :)

   Aika pitkälle mennään tällä ohjelmalla, mutta lähetän sitten vielä kaikille osallistujille meiliä ennen tapahtumaa, viimeistään ens viikon alussa.

   Ensi viikolla nähdään, hitsi miten kivaa ja jännää!

   • Marsikka
    12.5.2015 at 16:38

    Noni, arvelinkin että ois tästä vielä bloggaus tulossa! :)

    • Kristaliina
     12.5.2015 at 16:40

     Tsek tsek – just äsken julkaisin! :)