Synttäriarvonnan voittajat (ja se gaala illalla, IIK)

Onnetar hieman hidasteli tämän Puutalobabyn synttäriarvonnan kanssa, anteeksi… Tai no mitä mä oikein selittelen, kyllä te tiedätte, mitä tämä ”vauva tuli taloon” -alkukaaos on.

Mutta nyt on excel arponut kolme voittajaa, jotka saavat itselleen tällaiset Kukamuu-Riikan ompelemat Hupputippuu-lippikset – haluamallaan kuosilla ja mallilla tietysti!
(nämä arvotut hatut olen siis itse pyytänyt & saanut Kukamuulta tähän arvontaan)

 

…ja voittajat ovat…

1. nimimerkki Emmanna – onneksi olkoon!

2. Uuden elämän arvoitus – jee ja onnea!

3. Katie (Aika kypsä äidiksi) – Suomi-designia Lontooseen, onnea!

 

Kiitos kaikille osallistuneille!

Hei mä laitan teille kaikille kolmelle voittajalle viikonlopun aikana meiliä, ja voitte sitten Riikan kanssa suoraan viestitellä ja sopia oman mallinne yksityiskohdista :) Hienot hatut varmasti saatte, onnittelut!

*******

Mä voisin kyllä sitten vielä ihan vilpittömästi mainostaa noita lippiksiä: tuollainen oli aivan huippu Silvalle siellä Thaimaan kuumuudessa – ja Seelallekin on muuten jo oma hattu odottamassa, täytyypä jossain vaiheessa ottaa siitäkin kuva :) Nämä molemmat meidän hatut siis sain Riikalta ennen sitä meidän matkaa; kiitos!

Niille, joita arpaonni ei kohdannut: lippiksiä voi siis tilata Riikalta joko Facebookista tai meilitse riikka@kukamuu.com, ja ne maksavat 30 € (paitsi rastapipo, joka suuremman kuluvan kangasmäärän vuoksi maksaa 35 €). Hatut Riikka ompelee siis ”tilaustyönä”, eli kankaan, koon ja mallin saa itse valita. ”Nappihuippuiset” hatut ovat käännettäviä: päällyskankaan saa valita itse, ja sisäpuoli tulee Riikan valitsemana yllärinä. Toinen malli on tupsuhattu, ja kolmantena vaihtoehtona on vielä rastahattu ”isotukkaiselle”.

Koko S käy vastasyntyneestä 2-3 vuotiaalle. M-koko on leikki-ikäisten, mutta mahtuu jopa pienipäiselle aikuiselle. Aikuisille on koko L, ja sitten tuo rastakoko siis pitkähiuksiselle/rastatukkaiselle. Kaikissa hatuissa on myös sellainen nappikuminauha mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat kankaat näkee Kukamuun FB-sivulta täältä. TAI jos kaapistasi löytyy jokin tunnearvoltaan tärkeä vanha lempipaita/housut/verhot/muu kangaskappale, Riikka mielellään ompelee kangasmuistostasi lippiksen hyötykäyttöön!

Bling blong mainoskatko loppui :)

*******

Arvonta-asiasta blogigaalaan – iik!

Mä aion nyt olla hullu ja lähteä sinne tänä iltana. Huh huh. Saa nähdä, miten käy korkkareilla kävely norsuvaippa pöksyissä (anteeksi – oli pakko sanoa).

Nojoo, teen siis sinne sellaisen parin tunnin ”täsmäiskun” palkintojenjaon ajaksi – niin, että ehdin vielä takaisin kotiin Silvan nukkumaanmenoon mennessä, eikä Seelallekaan (toivottavasti) tarvitsisi antaa pullomaitoa. Onneksi se paikka on tuossa aika lähellä, taksilla pääsee 5-10 minuutissa.

Mutta yhden lasillisen skumppaa aion kuitenkin hörpsäistä! Ehkä jopa kaksi, jos voitto tulee!

Puutalobaby siis ehdolla Aussome & Unique -kategoriassa sekä lukijaäänestyksessä (Reader’s Choice). Otan kameran mukaan – illan tunnelmia siis tulossa Instagrammiin ”livenä” :)

Pitäkää peukkuja! Jännittää…

1

You Might Also Like

 • raks (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 12:19

  Onnea teille onnellisille! Kerrotko nyt vai myöhemmin kumman Instagram mekon valitsit? :)

  • Kristaliina
   11.4.2014 at 12:25

   Tuo musta perhosmekko se on! :) Sain sen lainaan Ivana Helsingiltä, niillä on toimisto tuossa ihan meidän naapurissa ja kävin siellä kurkkimassa – heh mun omista mekoista yksikään ei sopinut päälle :D Eikä kunto to-del-la-kaan ois riittänyt mekko-ostoksille… (ei kyllä budjettikaan)

   Sit pitää vielä jännittää sitäkin, että en vaan jotenkin sottaa sitä mekkoa… :)

 • Rosanna
  11.4.2014 at 12:29

  Toivottavasti törmätään!! :)

  • Kristaliina
   11.4.2014 at 12:53

   Joo, varmasti törmätään! Mä tuun sinne joskus puoli kasin aikoihin; bongaillaan toinen toisemme sieltä! Ainakin Phocahispida, Mindeka, FFFifi ja Verkkarimuija-Nina on meidän lisäksi varmaan paikalla, onkohan muita blogituttuja…?

 • Uuden elämän arvoitus
  11.4.2014 at 13:40

  Voi vitsi, ei oo todellista!!! :) Saa Ukkeli päheän hatun!

  Hatunnosto muuten siulle, että jaksat mennä sinne gaalaan! Mukavaa iltaa :)

  • Kristaliina
   17.4.2014 at 15:31

   Heipsan,
   Olethan kuulolla…? Laitatko muuten meiliä mulle päin – en onnistunut bongaamaan sun meiliosoitetta mistään… :) 

   • Uuden elämän arvoitus
    18.4.2014 at 08:03

    Joo, laitan tulemaan :)

 • Jelena (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 13:52

  Onnea arvonnan voittajille <3

 • Vierailija H (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 14:05

  Hienoa, olet kyllä reipas kun lähdet gaalaan! Mukavaa iltaa!

 • kao kao
  11.4.2014 at 14:53

  Mitää, oliko se tänään? mä olin aikonut tulla illalla jatkoille pyörähtämään, mut oon jo sopinut treffit.. hmm. voisikohan ne perua..

  • Kristaliina
   11.4.2014 at 16:02

   Meinasin sanoa, että siirrä deittisi sinne gaalaan – mutta ehkä se saattais olla vähän deittikumppanille too much :) Hei onko tää sama tyyppi kuin silloin jokin aika sitten, onko-onko-onko? :)

   • kao kao
    11.4.2014 at 20:02

    Ei oo, se meni aika pian vaihtoon. Mut tää vois olla pitkäikäisempi :) Tuolla se tekee mulle ruokaa. Hih. Mut se vois kato viedä mut sinne gaalaan autolla. Mut ootko sä enää siel esim kl 22 aikaan kun tällai normityypit saa tulla sinne? :)

    • kao kao
     11.4.2014 at 23:01

     Onneaaa!!! Paras niin voitti <3 

     (tääl mä oon kotona, treffit vähän venähti..)

     • kao kao
      12.4.2014 at 19:20

      luulin siis tähän asti et voitit.. :)

     • Kristaliina
      12.4.2014 at 20:33

      Hih voitin kolmannen sijan siis! Voitolta tuntui sekin! (niin paitsi sillä erotuksella, että en saanut sitä kylpylälahjakorttia :D )

 • Nannannaa
  11.4.2014 at 15:57

  Tsemppiä gaalaan! Pidän täällä peukut pystyssä sun puolesta! :)

 • Kath
  11.4.2014 at 16:28

  Täälläkin kaikki mahdolliset peukut pystyssä! Mukavaa iltaa! :)

 • Emmanna (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 18:20

  Jee! Kerrankin onni suosi! Tulin luvanneeksi tämän esikoiselleni mutta voisi olla tarpeen itsellekin, kun äitiyslomalla saa paljon lasten kanssa ulkoilla. Ehkäpä tilaan toisenkin. Tsemppiä gaalaan! Enpä ollut kyllä itse viikko synnytyksen jälkeen vielä juhlakunnossa…

 • hihihi (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 18:37

  Norsuvaippa pöksyissä :DDDD

 • Stellina (Ei varmistettu)
  11.4.2014 at 18:38

  Sä oot kyllä oikea asenne-mama, kun meet gaalailemaan! Respect ja hienoa! :) Mukavaa gaalailtaa ja toivottavasti lykästää äänestyksessä! :)

 • NoEsim.Ile (Ei varmistettu)
  12.4.2014 at 03:57

  Joel. You used to be cool.

  • Kristaliina
   12.4.2014 at 09:55

   :D

 • EevaE (Ei varmistettu)
  12.4.2014 at 14:47

  Norsuvaippa :D:D:D Tsemppiä gaalaan, sä olet kyllä uskomaton energiapakkaus!

 • Katie
  12.4.2014 at 18:54

  Hertsimaleijaa! Pääsin vasta nyt koneelle huomaamaan, että mähän voitin! Uu, miten hienon hatun! Eddie kiittää ja kumartaa. :)

  Lämpöiset onnittelut ja rispektiä myös sulle, että jaksoit lähteä sinne gaalaan, norsuvaippa eli ei! Ja palkintopallille vielä, hyvähyvä! Näytit muuten tosi hehkeältä, en mä vaan ois 11 päivää synnytyksestä… :)