Sopivasti sokea

”Miltä tuntuu saada blogiin sellaista negatiivista kommenttia?”, minulta kysyttiin.

”Ööö eeee”, minä vastasin.

Eihän täällä mitään negatiivista. Päinvastoin. Täällähän saa ihan huippuhyvää palautetta koko ajan…

”Ei kun onhan sulla paljon sitä negatiivista, tuntuu että enemmän kuin muilla bloggaajilla Lilyssä”, kysyjä jatkoi.

”Ai? Enks mä vaan huomaa?”

Tai sitten mä olen vaan niin tottunut siihen, että eri mieltä asioista saa olla. Olisihan se tylsää, jos kaikki maailman ihmiset olisivat ihan samanlaisia. Kiva, että blogin lukijoissa näkyy erilaiset ihmiset ja erilaiset elämäntilanteet. Se on tavallaan se rikkauskin.

Vai olenko vaan vihdoinkin oppinut sen jalon taidon, että onnistun jättämään muistikuvan vain niistä kivoista asioista ja ikävät unohtuvat saman tien. Siinä tapauksessa: Jee, hyvä minä!

On kai sitten hyvä olla sopivasti sokea.

PS. Lilyyyyyyyy, laittakaa mut takas siihen etusivulleeeee! Arvatkaas, oliko univelkaisella äidillä helppo päästä etusivulta omalle palstalle, kun ei tarvinnut muuta kuin klikata omaa lärviä. Nyt menee aina raks-raks-hetki miettiessä, että mitäs hemmettiä, missäs se mun naama nyt on…

Niin ja jos siihen banneriin tuli paljon klikkauksia, niin se olin siis   :D

 

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 10:57

  Ihan asian vierestä, miten teidän kissa voi? Oon pohtinut tätä jo pari päivää!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 12:10

  Mä oon varmaan sitten ihan yhtä sokea, kun omasta mielestäni saat vaan järjettömän paljon palautetta että blogi on ihana, te olette ihania, jatka samaan malliin ja piristä kaikkien päivää :D
  Ja samoilla linjoilla itsekin, olet loistava!!

 • kahden äiti
  17.11.2012 at 12:47

  No sokea olen sitten minäkin :D en kyllä oo huomannu että sulle olis tullu yhtään (ei ainakaan mitään niin tökeröä että olis mieleen jääny) negatiivista kommenttia :)

 • Laura S (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 13:09

  Munkin mielestä täällä keskustellaan todella hyvässä hengessä, enkä ole huomannut mitään erityisen negatiivista kommentointia. Olen törmännyt blogeihin, joissa kirjoittaja on saanut todella ilkeitä ja turhanpäiväisiä kommentteja, joka on musta aivan kamalaa. Eihän sitä blogia ole kenenkään PAKKO lukea, jos ei tykkää… Itse ainakin käytän vapaa-aikani niihin asioihin, joista tulee hyvä mieli :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 14:25

  Myös musta oli hyvä että se oli etusivulla niin pääsi kätevästi tänne, käyn aina tsekkaamassa! :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 14:34

  On ihmisiä jotka ottaa kaikki maailman eriävät mielipiteet ja erilaiset näkökulmat negatiivisena veetuiluna. Miehet kutsuu sitä myös jäkätykseksi. :(

 • Liisa
  17.11.2012 at 15:25

  Multakin on mennyt ne negat ohi, vaikka tämä on niitä harvoja blogeja joiden kommentteja luen aktiivisesti. Sulla on niin kivoja lukijoitakin. Ei mulla tosin ole edellämainitusta syystä kovin paljon vertailupohjaa.

 • Suvi_k (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 17:48

  Sama juttu, en ole huomannut ihmeemmin mitään negistä. 

 • Kristaliina
  17.11.2012 at 17:55

  Mä oon ihan samaa mieltä – täällä on huippulukijat!

  Ehkä joitain vähän ärhäkkäämpiä kommentteja on tullut noihin vanhempiin juttuihin, joita Lily mainostaa Facebookissa (mm. tää), mut jotenkin ne on vaan niin helppo jättää omaan arvoonsa.

  Tsihihi pakko poimia tuolta yks huippuärhäkkä lainaus. Eli jos joku kommentoi vaiks näin:

  ”Kyllä on pikkuäidillä nyt oikeasti pulma – lukaisin tämän läpi ihan vahingossa ja luulin ensin vitsiksi tai jotain. Kyllä oikeasti on liian hyvin asiat, kun ongelmia täytyy väkisin kehitellä olemattomista. Aina välillä hävettää olla nainen.”
  (…)
  ”Jos itkisin blogissani tasa-arvoa joka käänteeseen, en sitten enää elämään ehtisikään… Käsittäisit nyt pikkuäiti, että lapsi otetaan mukaan elämään tätä maailmaa – ei maailmaa pysäytetä vain katsomaan tätä lasta. Kauhea kohtalo lapselle on tuollaisten ”aikuisten” palvonnan kohteena yrittää oppia jotakin tästä elämästä.”
  (…)

  …niin heti on joku ihana ”vakkari” puolustamassa, että kuules nyt Vierailija :) Täällä koko Lilyssä on jotenkin ihan omanlaisensa henki, ja on kyllä ihan huippu-huippu kiva, että sitä henkeä puolustaa muutkin kuin minä – että ”hei täällä ei kuulkaas ole tapana kirjoitella tuollaisia” :)

 • Kristaliina
  17.11.2012 at 18:00

  Hihii, ja pakko poimia vielä tämä juhannusyönä tähän juttuun jätetty vanha helmikommetti:

  Onneks en ollu teidän hoitsu!!! (ei varmistettu) |

  22.6.2012 22:26
   

  Voi hyvä jumala!!!! tää blogi kommentteineen ois kyllä saanu jäädä lukematta!!! liian myöhästä… aivot tulee jo korvista… kannattaa tarkastella sitä omaa pulssia! ettei nyt vaan tuu sydäri tai ahdistus tai paniikkikohtaus….

   

  …että ei sitten ilmeisesti mun huumori oikein tähän kommentoijaan purrut :D

 • Kristaliina
  17.11.2012 at 18:02

  ps. Onks tää nyt väärin naureskella noille näppis sauhuten ja aivosuoni (?) pullottaen kirjoitetuille rähinäkommenteille…? :D

  Anteeksi :)

 • Suvi_k (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 18:52

  Siis en oo kyllä koskaan tajunnu mitä iloa joku saa siitä että menee keskustelupalstoille v*ttuilemaan ja haukkumaan, saati että lueskelee toisten blogeja ja tulee sinne (nimellä Vierailija) aukomaan päätä. Siis jumankauta nämä on ihmisten henkilökohtaisia blogeja, omia kirjoituksia, omia ajatuksia! Urrrrhhh… 

  Yst. terv. näppis+rintapumppu sauhuten, 

  Suvi 

 • Kristaliina
  17.11.2012 at 19:05

  Joo, no mä veikkaan, että jos joku vetää noin totaaliherneet nenään meidän perheen lastenhoitojärjestelyistä, niin vika saattaa olla jossain ihan muualla kuin meidän perheen lastenhoitojärjestelyissä :)

  Ai niin, ne kissakuulumiset!

  Tikru oli vähän tavallista vaisumpi vielä pari päivää, mutta lähti selvästi koko ajan paranemaan pahoinvointilääkkeen & tiputuksen jälkeen. Ruiskutettiin sille 3 kertaa päivässä sitä parafiiniöljyä, ja luultavasti se ultrassa näkynyt ”kökkäre” liuottui sillä itsestään liikkeelle. Ei ole ainakaan oksennellut sen jälkeen. Ollaan kuitenkin edelleen vähän varuillaan, että jos osoittaa joitain vastaavia oireita, niin sitten mennään uudestaan ja sinne leikkauspöydälle asti – saattaisihan se pahimmassa tapauksessa olla jokin kasvainkin.

  Eläinlääkäri veikkasi siis vierasesinettä, mutta itse arvelen vain tavallista sitkeämpää karvapalloa – vanhemmilla kissoilla kun kuulemma ne saattavat takertua ihan tuollaiseen jumitukseen asti.

  Ja nyt Tikru on taas oma kehräävä ja aavistuksen verran kärttyinen (se vanhoilla kissarouville suotakoon) oma itsensä <3 Onneksi ei suin päin sännätty leikkauspöydälle asti!

 • Tommi K
  17.11.2012 at 19:52

  Heh, onko tämä sama vai eri dialogi kuin se missä ihmettelit, että minä olen saanut niin paljon negatiivista kommentointia palstalleni, ja minä olin ihan että: ”Öö, ei kai… Eikös sulla ole sitä enemmän?” Taitaa olla samanlaiset laput silmillä täälläkin tai tosi hyvä selektiivinen muisti :D

 • Kristaliina
  17.11.2012 at 19:58

  Hih, joo oiskin pitänyt referoida se keskustelu :) Aamupöhnäisillä aivoillani tätä kirjoittaessani en sitä muistanutkaan. Mut joo, tämä oli suunnilleen samansisältöinen, mutta ei-bloggaavan (eikä itse asiassa edes kovin paljon blogeja seuraavan) ystävän kanssa :)

  Selektiivinen muisti rules!

 • Miitu (Ei varmistettu)
  17.11.2012 at 21:50

  No eipä kyllä kieltämättä oo tullu mieleen, että täällä olis hirveesti negatiivisia kommentteja ollu. Mitä ny vuorollaan ollaan kukin kerrottu, miten meillä toimitaan/on ajateltu/jne. eri lailla. Ja noi muutamat ärhäkät on jääny suosista vähemmälle huomiolle, mikä varmaan on se syy, miksi itekin oon tänne jääny notkumaan. Hyvä sinä ja me :)

 • Hannah90 (Ei varmistettu)
  18.11.2012 at 02:31

  Se PS. Se oli paljon helpompi lilyn etusivulta napsauttaa sinun palstalle :D Mutta kai toimituksen pitää olla tasapuolinen kaikkia kohtaan :D

  Toisessa kommentissa viitataan sinun blogiin :) (kirjoittajana Katie)

  http://www.lily.fi/juttu/jkmh

 • A. Sinivaara
  18.11.2012 at 10:25

  Eihän tuollaiset ihanat saa negatiivisia kommentteja <3 En kyllä ole saanut minäkään, ainakaan kovin montaa :)

 • Kristaliina
  18.11.2012 at 14:35

  Reps reps reps! :D Luin tuon ääneen Joelille ja hitsi että tuli täällä päivän totaalinaurut :D :D :D

  Mun toinen nimihän on siis Pauliina – tai sen ehkä tiesitkin? Mahtava alitajunta sulla, ei oo todellista, tshihihihi!

   

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.11.2012 at 22:11

  Hahhah kiva jos nauratti, ite heräsin kyl täysin pöllämystyneenä. :DD

  Ja ei, en tienny. Tai siis jos oot joskus sen täällä kertonu niin oon sen varmaan lukenu, mut ku on niin äitipää niin ei voi muistaa, onneks alitajunta pelastaa. :)

  -Ebba

 • 1 2