Portaikkohaaveilua

Pääsiäistäkö tässä nyt pitäisi syyttää? Vai kevätaurinkoa?

Katsoin aamulla tätä:

…ja ajattelin: keltaista.

Puutalon eteinen ja portaikko ovat viimeisiä paikkoja (no: yläkerran kylppärin lisäksi), joita emme vielä toistaiseksi ole pintaremontoineet omannäköisiksemme. Moni on kyllä ihaillut näitä harmaan sävyjä – jopa maalin väriä minulta on kyselty, valitettavasti en sitä tiedä. Monen makuun nämä värit olisivat tietysti just hyviä. 

Mutta me kaipaamme lisää lämpöä. Tai sellaista jotain… Sitä Jotain. Ehkä omannäköisyyttä on paras kuvaus.

Valkoisten osien maalaus on tässä elämäntilanteessa aikalailla poissuljettua – se aiheuttaisi aivan liian työlään ketjureaktion. Jos maalaisi kaiteet, pitäisi maalata seinä. Jos maalaisi seinän, pitäisi maalata portaikon katto. Jos maalaisi portaikon katon, pitäisi maalata koko hemmetin avotilayläkerran viistokatot.

Juu ei.

Mutta portaat sekä eteisen lattiat ja seinät voisi hyvinkin jossain vaiheessa maalata.

Kun googlasin ”staircase yellow”, päädyin jostain syystä myös googlaamaan ”staircase decoration”. Ja löysin ihanan-ihanan tämän. Oh en kestä, miten ihana.

Keltainen vai kuviot – mielipiteitä?
(en kopsannut ”inspiraatiokuvia” tähän, koska tekijänoikeudet – linkeissä siis kuvalinkit (ei kaupallisia kytköksiä) tyyleihin, mitä ajattelen)

Hehee saa sanoa myös ”harmaa”, mutta sitä en kuuntele :)

 

You Might Also Like

 • KaroliinaR (Ei varmistettu)
  8.4.2015 at 23:01

  Noita portaita kun katselin niin tuli mieleen että tuohon sopisi aika hienosti sellainen 1970-luvun retro-oranssi! Sellainen lämmin, hieman tummaan taittuva oranssi. Sen maalaisin portaissa askelille ja sitten noihin toisiin osiin portaita (mikskä niitä sanotaan? :D) maalaisin astetta tummemman oranssin. Siitä tulisi eläväinen ja sävyero tekisi hienoa kontrastia, mutta ei tekisi portaikolle mitään ihan mahdottoman isoa huomioo, mutta säväyttäisi silti koko kämpän sisustukseen sopivasti :)..

  • Kristaliina
   10.4.2015 at 21:54

   Mä näen tän silmissäni. <3

 • Rinkeli2 (Ei varmistettu)
  13.4.2015 at 09:52

  Tuli vaan mieleen, että remppahaaveiden herääminen on aika varma merkki siitä, että rankka vauvavuosi alkaa olla takana. Näin ainakin meillä :)
  Äänestän keltaisen puolesta, valkoisilla ornamenttikuvioilla (shabloonilla tehdyt). Voi vitsi, ei malttaisi odottaa, että näkee portaat valmiina!

 • 1 2