Päivän asu

Mitä siitä tulee, kun isi valitsee aamulla vaatteet, joihin äiti haluaa myöhemmin lisätä kesäisen mekon, jolloin isi nauraa vauvan näyttävän sammakolta, jolloin äiti lisää mukaan vielä ihan pari juttua…?

Meidän sammakkomme on tänään vähän kiukkuinen.

(äiti kuvausrekvisiittaa)

Voi vauva-parka. Anteeksi. Saat huomenna normaalimmat vaatteet.

1
Like

You Might Also Like

 • Neenee (Ei varmistettu)
  18.8.2012 at 21:19

  Ihana Silva-Sammakko:D Meillä on samanlainen mekko. Täällä Kuusamon helteissä se on vaan jääny aikas vähälle käytölle.

 • Miitu (Ei varmistettu)
  18.8.2012 at 22:00

  Mun lemppari on ehkä noi (omat) korvat, jotka painuu hitusen hörölleen tuon pipon reunan avustuksella :D Kieltämättä vain Silvan ilmettä katsomalla vois päätellä, että vaatemaku on jo kehittyny hieman erilaiseksi. Että odotelkaa vaan tätä päivää, ku lapsi villiintyy lähes jokasesta kauniista vaatteesta, nimim. neitiyksveejarisat sekä Me&I -kutsut…

 • Kristaliina
  19.8.2012 at 14:39

  Heh joo voi olla, että parin vuoden päästä ei enää sammakko kelpaa vaan pitää olla prinsessa :D

  Meilläkin on muuten kesämekkojen käyttö jäänyt ihan minimiin – harmi. Mutta kyllä nuo body-potkariyhdistelmät ovat vaan niin paljon näppärämpiä, niin ei tarvitse olla hame korvissa koko ajan (niin kuin näissäkin kuvissa) :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  19.8.2012 at 18:49

  Vitsi tää sun blogisi on ihan paras! T. kuukauden päästä äiti

 • Miitu (Ei varmistettu)
  19.8.2012 at 21:22

  Juu, eli siis meillä on nyt 1v 3 kk (tai 1 v 1 kk; miten sen ny ottaa), ja näköjään retrovärit, sammakko- ja siilikuviot nappaa myös. Sitä prinsessavaihetta odotellessa siis :)

  Kieltämättä noi hameet jääny kans täs vähiin, ku ovat vauvalla tosiaan aika hankalat (kävelykykyyn asti). Lisäks mun täytyy myöntää, et se hame ny vaa näytti vähä hassulta sen vauvamaisen ison pään kanssa. Vaikutelmaa ei myöskää parantanu se, että musta tuntui, että olin kutistanu miehen ja piruuttani laittanu mekon päälle… Nyt alkaa viimein mekot löytää tiensä meidän vaatevarastoon, joskin pääasias noi on vielä noita tunikamittaan jääneitä kokoa tai kahta pienempiä mekkoja. Legginsien kanssa kuitenkin toimii erinomaisesti.