Päivä, jolloin äiti melkein-laittoi korkkarit

Lähdettiin pähkäilemään tapetteja Tapettitaloon ja syömään uuteen afrikkalaiseen Tam-Tamiin. Ja äiti laittoi jalkaansa KORKKARIT!

Tai siis melkein-laittoi. Roudattuani kiilakoroissani Bugikset puutalon portaita alas pihalle tulin toisiin ajatuksiin. Äh, näillähän on vaikea kävellä. Tai ainakin paljon vaikeampi kuin näillä:

Ah, ihanat mokkaläpyskät.

…ja ennen mulla oli aina korkkarit. Siis AINA. Jalat itkivät verta ja rakkulat räiskyivät. Oi niitä aikoja.

3

You Might Also Like

 • Kallen äiti (Ei varmistettu)
  10.8.2012 at 15:46

  Samis :)

 • Peanut
  10.8.2012 at 16:25

  Niin tuttua. :D Mä olen miettinyt, että josko uskaltaisiin ristiäisiin laittaa ne korkkarit… VÄHÄN tosin pelottaa, että mahtuuko ne vielä jalkaan…! Ja jos ne EI mahdu, niin mitä sitten teen tuolle kaapissa majailevalle korkkarikokoelmalle?!

 • Pirpana81 (Ei varmistettu)
  10.8.2012 at 17:05

  Mä niin odotan, et mun jalkaan mahtuu muut kengät kuin nahkaiset varvastossut ;D

  Tänään alkoi rv 39 ja masuasukki tyytyväisenä vaan möngertelee masussa :)
  Aurinkoista vknloppua teille sinne puutaloon!!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  10.8.2012 at 17:14

  mulla suureni kengänkoko pysyvästi raskauden jälkeen numeroa suuremmaksi, todella ärsyttävää kun kengät sinänsä mahtuu muttei niillä voi ottaa askeltakaan… :D myyntiin vaan, onpahan loistava syy uusia koko kenkävarasto ;)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  11.8.2012 at 08:45

  Tuttua, kävelin puolipäivää kaupungilla korkkareilla tässä yksi päivä ja meinasin KUOLLA siihen kipuun! Tyytyväisenä sitten tassuttelen tasapohjilla toistaiseksi, juhlia lukuunottamatta.

 • Kristaliina
  11.8.2012 at 10:50

  Heh, no mä oisin ihan tyytyväinen, jos jalka ois vähän kasvanut: mulla on kengännumero 35-36 ja monet kolmikutoset lonksuu jaloissa – ja kolmivitosia ei normikaupoista oikein löydäkään. Paitsi lastenosastolta, josta muuten olenkin löytänyt useammat talvisaappaat; pitävät muuten vettä paremmin kuin aikuisten kengät :)

  Mä olin muuten nimiäisissäkin matalissa kengissä. Juhlat oli tuossa pihalla enkä ollut ehtinyt miettiä kenkävalintaa sen kummemmin, nappasin vaan ulos mennessäni ensimmäiset jalkaan osuneet lipokkaat (tai ne ainoat, joita ei oltu siivottu kaappiin) ja juhlin tyylillä niissä :)