On lähtöjä, on pikalähtöjä

Olen aina kuvitellut olevani nopea lähtijä: arkiaamuna puoli tuntia kellonsoitosta ulko-ovelle, illalla uloslähtö max. 45 min tukanlaittoineen, meikkaamisineen ja vaatevalintoineen.

Nyt ollaan kuitenkin ihan uudessa ulottuvuudessa: eilen Joelin kanssa treffeille lähtiessä pisimmän ajan käytin kenkien solkien kiinnittämiseen.

Perhanan soljet, mulla on kiire!

Mekko päälle, tukka auki nykeröltä > kiharat, ja korviin isot korvikset – ei kai kukaan silloin kiinnitä huomiota, että meikkaamiseen ei jäänyt aikaa…?

Luomusotkukiharat. Joskus toimii, joskus… …ei.

Joel kehui, että näytätpä nätiltä – rima on siis laskenut meistä itse kullakin.

 

3

You Might Also Like

 • Kristaliina
  8.6.2012 at 17:27

  ps. Suosittelen kyllä sitä Burtonin uusinta, Dark Shadows. Mun mielestä on jotenkin liikuttavan hienoa, että Burton ei edes yritä olla yhtään hienovarainen omassa goottiromanttis-kauhu-ilmaisussaan vaan vetää leffa toisensa jälkeen kaikki kliseet pokkana ja täysillä :) Kaunista.

 • Minuskis
  8.6.2012 at 20:48

  Ah, kuulostaa niin tutulta. Mä selvisin ennen puolessa tunnissa aamupalasta ja laittautumisesta; nykyään lähtöön tarvitaan ainakin pari tuntia, ja silti tulee kiire.

  Ihania treffejä! Mekin lähdetään huomenna miehen kanssa leffaan ekaa kertaa sitten kuopuksen syntymän. Lapsille ja hoitajille on varattu herkkuja ja minä mietin, pitäisikö repäistä ja laittaa oikein luomiväriä:)

 • Prismalainen (Ei varmistettu)
  9.6.2012 at 10:04

  Kappas vaan, täältähän löytyi tuttu kolumnisti Ässästä! Luin ensin vain tekstiä ja kuulosti niin tutulta, kuvan nähdessä homma oli selvä peli!

  Kiva lukea tekstejäsi näistä tutuista vauva-arkikuvioista!

  Nim. mamma”lomalainen” [hah!] ;)

 • Kristaliina
  9.6.2012 at 22:11

  Minuskis: Wou, luomiväriä – ehkä munkin pitäis repäistä joskus noin! :D

  Heh joo babyn syntymän jälkeen en ole tainnut kertaakaan olla ajoissa jossain: vaikka kuinka yrittää aikatauluttaa babyn/omia syömisiä/pukemisia, niin aina tulee joku hämmennys ja totean, että omaan pukeutumiseen on aikaa se 3 min ja lisäksi päädyn imettämään huutavaa vauvaa autossa/ulkovaatteissa/terveysaseman aulassa tms. :) Joku ihmeellinen äitiysaikavääristymä…

  Prismalainen: Ihan oikein bongattu! :) Jatkan vielä myös Ässälehden kolumnistina (joka toinen kuukausi niin kuin ennenkin), mutta näkökulma on tietysti vaihtunut työasioista vauva-arkeen. Seuraava lehti muuten taitaakin ilmestyä juuri ensi viikolla, jos oikein muistan.

  Kiva, että löysit tiesi lueskelemaan myös tänne! :)

 • Hertta
  9.6.2012 at 23:36

  Ei se look, vaan se feel :) -Mutta toisaalta, teillähän oli selvästi molemmat hanskassa. Vitsi kun tykkään tästä sun blogista, parhainta viikonloppua!

 • Kristaliina
  10.6.2012 at 12:28

  Oh kiitos, Hertta – ja samoin! :)