Omituisia oireita

”Mikä ihmeen vatsapöpö suhun on iskenyt, pitäiskö sun mennä lääkäriin?”

Joel alkoi jo huolestua. Olin ollut useamman viikon huonovointinen ja makasin muuttokaaoksen keskellä voimattomana peiton alla. Kello lähestyi yhtätoista syksyisenä sunnuntaiaamuna ja ohjelmassa olisi remppatöitä Toukolan-talolla. Minä olin jo Punavuoren-asuntoni myynyt ja muuttanut Joelin  luo Kamppiin. Kaikki tavarani olivat laatikoissa, jotka olivat talossa, joka oli laatikossa: Joelin asuintalon  julkisivuremontin takia emme olleet saaneet ikkunoita auki kesäkuun jälkeen. Toukolassa odotti lähes satavuotias talo remontointia ja muuttoa.

Mutta minä en päässyt sängystä ylös. Oksetti, väsytti. Tavallisesti kahvi saattaisi auttaa, mutta nyt pelkkä haju sai vatsan ylösalaisin. Toukolan remppatalokin haisi nykyään niin oudolle, heti ovesta sisään astuessa alkoi kuvottaa – toivottavasti siellä ei ole hometta. Yäk, ja miltä haisevatkaan ne maahan mätänevät omenat siellä pihalla! Rintoihin sattui, ja kuukautisetkin olivat olleet jotkut ihmeelliset tuhrut – ehkä tää ois jotain hormonihäikkää. Jokin puutos ehkä? Pari viikkoa sitten naureskelin Facebook-statuksessani, että tätä se lihansyöjän kanssa yhteenmuuttaminen teettää: vannoutunut kasvissyöjä napsii meetvurstiviipaleita suoraan paketista.

Het-ki-nen.

”Kulta, hei kuule…”

Raahustin peittoon kääriytyneenä olohuoneeseen, jossa Joel kyykisteli ainoalla muuttolaatikkovapaalla lattianeliömetrillä koneensa ääressä.

”Hei pitäiskö meidän tehdä raskaustesti…?”

Niin tehtiin sitten myöhemmin iltapäivällä remppatalolla. Tehtiin neljä.

Perhanan Clearblue. Kuka näistä symboleista nyt sitten ottaa selvää? Miksi nää jotkut viivat on paksumpia kuin toiset? Googlasin netistä erilaisia raskaustestitulosten kuvia. Miksi nää näyttää niin erilaisilta kuin ennen?

Kai ne nyt näyttää, kun on raskaana.

 

Punavuoren-kodin makuuhuone ennen….

 

…kaaosta.

3

You Might Also Like

 • annemi
  2.4.2012 at 19:58

  Haha, siis tätä se meetvurstin syöminen tiesi! :D

 • Kristaliina
  16.4.2012 at 13:55

  Jep! Mutta usko tai älä: silloin meetvursti-statuksen aikaan en itse todellakaan tiennyt olevani raskaana. Vasta pari viikkoa myöhemmin alkoi raksuttaa, että het-ki-nen… :)

 • annemi
  16.4.2012 at 15:00

  Ei kyllä mullakaan kellot soineet mutta ihmettelin kyllä suuresti että mikä ihme suhun on mennyt :D

 • Laluna (Ei varmistettu)
  4.7.2015 at 13:47

  Uusi blogisi lukija täällä uteliaana bongasi tuon uskomattoman kauniin seinän! Mistä tapetti on vai oliko se siinä valmiina?

  • Kristaliina
   4.7.2015 at 15:14

   Hihii, toi oli mun tapettirakkausoperaatio aikoinaan siellä Punavuoren-kodissa – ikävöin tuota seinää! Toi on itse asiassa tapettimosaiikki monesta palasta, kaikki nuo palat siis erillisiä. Suurin osa noista on Tapettitalosta, mutta osa myös K-raudasta.

   Taitava tapetoija tekisi tuollaisen varmaan itsekin, mutta itsellä ei riittänyt silloin aika eikä motivaatio, eli mulle teki tuon ammattilainen samalla kuin maalaili muitakin seiniä. Vähän se nikotteli kertoessani idean, mutta hyvin sitten toteutti kuitenkin :)