Minivink: se mun sähköautojuttu on ilmestynyt!

Sähköauto on nyt viety puutalon pihasta pois – voi niisk! Kerran jo ajoin pikkureissun tavisautolla, ja uhh miltä se sähköauton jälkeen tuntui. BRRRN BRRRRN BRRRRN, kauhea meteli ja kaasuttelu.

Autokuume on edelleen aika hurjissa sfääreissä.

Siihen sähköautotestaukseen siis liittyi, että kirjoitin samasta aiheesta myös kaksi juttua Tuulilasi.fi-sivustolle. Huomasin juuri, että ensimmäinen jutuista on tänään ilmestynyt! Tässä jutussa tarinoin yleisesti sähköautoilusta, ja myöhemmin (todennäköisesti ensi viikonloppuna) ilmestyy tarkempi ”koeajossa”-tyyppinen arvostelu siitä meillä käytössä olleesta mallista, Mitsubishi MiEV:istä.

Tuulilasi.fi:n tänään ilmestynyt juttu sähköautoilusta (kirjoittajana allekirjoittanut) löytyy siis täältä.

Käykääs tsek tsek, jos aihe vielä kiinnostaa! Tai jos haluatte vilkaista minun kirjoittamaani ehkä vähän ”asiallisempaa” (no ei kovin paljon kuitenkaan, heh heh) tekstiä Lilyn ulkopuolellakin :)

Niin joo, ja jos tuo MiEV kiinnostaa ja mun kokemukset ei jostain kumman syystä (tirsk) olleet tarpeeksi teknisiä, niin teknisempää tietoa kyseisestä autosta löytyy täältä.

 

 

PS. Täytyy kyllä sanoa, että tämä sähköautotestaus oli ihan huippumukava kaupallinen kampanja! Ei tosiaan pelkästään se, että sain ajella autolla reilun viikon – vaan samalla sain ihan ”työkeikkana” toimittajan työnä tehdä tällaiset Tuulilasi.fi:n jutut. Hoitovapaalaisen kiristetty kukkaro kiittää! :)

You Might Also Like

 • Marsikka
  20.11.2013 at 17:29

  Sen verran jäi aihe kiinnostamaan, että pitihän se käydä lukaisemassa! :)

  • Kristaliina
   20.11.2013 at 17:31

   Kiva! Osittainhan se on tietty samaa kuin blogissa – heh tietty kun onhan tuo testaajakin sama :)

   • Marsikka
    20.11.2013 at 17:33

    Nyt vaan sitten odotellaan että milloin teille tulee oma. ;)

    • Kristaliina
     20.11.2013 at 17:37

     Mä jo vähän katselin, että mitä tuosta meidän Hyundiasta sais, jos sen myisi pois :) No, jäis siinä aika paljon kuitenkin maksettavaa, jaiks! Toivottavasti nuo hinnat on edelleen laskusuunnassa!

 • Nannannaa
  20.11.2013 at 18:25

  Kävin lukemassa! Kivasti kirjoitit. Kyllä melkein itsellekin autokuume iskee. :DD

 • Katri Kaliforniasta (Ei varmistettu)
  26.11.2013 at 23:06

  Meidän toinen auto on sähköauto ja ainakin meidän poika (4 vee) nukahti heti koeajolla autoon, vaikkei tosiaan ole aikapäiviin edes enää nukkunut päikkäreitä! :D Ja myöhemminkin en ole meidän tytön kohdalla (joka siis nukkuu päikkärit) huomannut eroa nukahtamisen ja autojen välillä.. en ole kyllä edes sitä niin tajunnut ajatella. Keväällä meille on tulossa kolmas lapsukainen ja silloin ei koko perheenä (meillä on myös iso koira) mahduta enää sähköautoon, mutta toinen auto meillä on kolmipenkkirivinen, joten sillä mennään sitten, kun koko perhe on liikkeellä! :)