Äänestysmuistutus: tänään ehtii vielä!

Ääk sori jos jo kohta alkaa ärsyttää, mutta mun varmaan täytyy vielä kerran muistuttaa tästä – saa äänestää!
(ja sieltä löytyy Vuoden viihdyttävin blogi -sarja)

Ehdokasbanneri_800x200px

Oon kyllä ihan älyttömän innoissani tästä – mutta rehellisesti sanottuna enemmän kyllä harvinaisen bileisiinlähtömahdollisuuden kuin minkään realististen voittomahdollisuuksien takia. En siis mitään tulosvetoja lähtisi itseni puolesta tekemään; siellä on siis tooo-ooosi isoja blogeja ehdolla. Mutta hei koska tämä on puhtaasti lukijaäänestys (raadin esivalitsemista ehdokkaista), niin kaikenhan tietysti ratkaisee lukijoiden aktiivisuus!

Siksipä vielä kerran muistutan – tänään nimittäin viimeinen päivä äänestää!

Joo viimeksi mä tosiaan oon ollut minkäänlaisissa bilemeiningeissä viime blogigaalassa; nää on kyllä niiii-iiiin hyvä syy lähteä kerrankin ”tyttöjeniltailemaan”. Ja jesh ehkä parasta tässä on se, että ehdokkaat (ehkä muutkin? en ole ihan varma) saa ottaa sinne oman avecin mukaan, joten pääsen taas bilemeininkeihin ystävän kanssa, JESH. Haha, Joelia en tällä kerralla edes pyytänyt mukaan, vaan heti naputtelin viestiä ystävälle, että lähdetkö-lähde-lähde :)

Joten isit jää ens lauantaina lasten kanssa kotiin, ja äidit lähtee bileisiin eikä todellakaan tule kotiin ennen lasten nukkumaanmenoaikaa!

Ystävä sanoi, että ”tällä kertaa vois juoda vähän varovaisemmin” (viimeksi hurahdettiin seljankukkadrinkkeihin), johon minä vastasin, että ”KANNAT KATTOON!” :)

******

Oi kyllä, innoissani olen! Kerrankin hyvä sauma myös muuntautua väsyneestä kotiäidistä edes vähän hehkeämmäksi. Järkkäsin meille muuten vähän ekstraluksustakin: huhuilin paikallisessa FB-ryhmässä meikkaus- ja kampaustaitoisten perään ja – tadaa – yksi tosi taitava letittäjä tulee tekemään mulle hiukset ja tässä samalla alueella asuva blogituttu (Hakuna matata -blogin Anne) tulee meikkaamaan sekä mut että ystävän! Jeee-eeee-eee! Meitsit vaan hörppii etkosiideriä ja joku muu puunaa ja piilottaa silmäpusseja! Meillä kotona. Enehkäkestämitenmahtavaa!

Hahaa, ihan selvää suuren maailman meinigin matkimista siis äitiskenessä! Jea!

Ja mun asu… Ooh. Instaa ja Facebookia seuraavat tiedätte jo – muille väläytettäköön hieman:

mekko sovitus

Mun taitava ystävä siis suunnittelee ja ompelee mulle just mun näköisen gaalamekon – siitä VARMASTI lisää vielä myöhemmin.

Ja kyllä: mekkoon tulee myös helma ja raskausarvet eivät jää näkyviin :D

*******

Hahaa, tulipa hehkutuspostaus ihan spontaanina vahinkona – mun piti vaan tehdä pikabloggaus, että saa äänestää!

Täällä siis: http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/

Äänestys rekisteröityy suoraan, kun klikkaa ”äänestä”-painiketta oikean ehdokkaan (toivottavasti mun!) kohdalla joko siinä etusivulla tai sitten klikkaamalla tarkemmin noihin sarjoihin – Puutalobaby siis ehdolla Vuoden viihdyttävin blogi -kategoriassa.

Jee! Ääk! Jee! :)

11

You Might Also Like

 • -jenni-
  17.4.2016 at 12:28

  Sä et varmaan halua kuulla tätä mut hitto mä yritän tuolla äänestää sua mutta se ei ota sitä ääntä vaan hyppää tänne blogiin kääääääk!!!!

  • krista
   17.4.2016 at 12:47

   Eiiiih! :) Viimeksi (kun tein postauksen) oli ilmeisesti mobiiliäänestyksessä jotain häikkäää… Hahaa, jos en voita, voin tehdä väyryset ja syyttää mediapeliä :D

   Hei mutta katso vielä, että hiiri on varmasti just siinä äänestä-painikkeen kohdalla; oisko se ihan siitä kiinni…? Eli kun klikkaa kuvan päällä, se vie blogiin. Mutta kun klikkaa siinä päällä, missä lukee ”äänestä”, niin se rekisteröi äänen. Aika epäselvästi tehty toiminto kyllä… Mä itse asiassa yhdessä toisessa kategoriassa annoin vahinkoääntä, kun yritin alkaa katsoa, että ”mikäköhän blogi tää on” ja painoin vahingossa niin, että se se vastasi ”kiitos äänestäsi” :) No, ole hyvä vaan, tuntematon blogi :D

   • -jenni-
    17.4.2016 at 20:21

    Nyt mä menin uudestaan niin sun kuvan päällä lukee kiitos äänestäisi! Että ole hyvä :D

    • krista
     17.4.2016 at 20:40

     No niin, jesh! Kiitos! <3

 • piupali
  17.4.2016 at 13:26

  Mobiiliäänestys ei edelleenkään toimi. Tasapuolisesti ei anna äänestää ketään. :D

  • krista
   17.4.2016 at 13:28

   Perse! Mä laitoin silloin jo heti alkuun viestiä sinne, mutta ei ole ilmeisesti korjaantunut… :( Onneksi sentään hylkii ääniä tasapuolisesti :)

 • Vaahterakatu24
  17.4.2016 at 15:45

  Mä olin iPadilla niin ei ensin ottanut mutta onneksi tietokoneella otti. Toivottavasti voitat tämän kisan. Onnea!

  • krista
   17.4.2016 at 16:12

   Oi, onneksi viitsit nähdä vaivaa ja kokeilla uudestaan – kiitos! Mä tosiaan ilmoitin silloin heti tän käynnistyessä, että mobiiliäänestys ei toimi, mutta he kai ilmeisesti eivät olleet samaa mieltä, että vikaa löytyy :( Pöh! Mutta KIITOS! <3