Me käytiin vähän Raketilla kuussa! (ja käy säkin, tässä on arvonta)

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Ti-Ti Tuotannon kanssa.

Terveiset eiliseltä Porvoon-keikalta! Tämä syyskauden Ti-Ti Nallen konserttikiertue ei tällä kertaa tullut Helsinkiin asti, mutta kyllähän sitä helposti nallejen perässä nyt puoli tuntia Porvooseen ajaa! Harkittiin myös Järvenpäätä (tänään), Klaukkalaa, Hämeenlinnaa (sinne ollaan ennenkin menty nallekonserttiin) tai Lohjaa, mutta tämä Porvoo nyt näistä tuli ensimmäisenä – joten sinne!

Alkoi viikoloppu ihanasti!

Tässä vuosien varrella meidän perhe on päässyt tutustumaan ihanaan Riitta-tätiin, ja sitä kautta saimme kutsuvierasliput konserttiin – kaunis kiitos taas kerran Riitalle, ihan kaikesta! Lisäksi sain samanlaisen perhelippupaketin (4 kpl lippuja) myös lukijoille arvottavaksi ja teen niistä tällaisen pika-pika-arvonnan, siitä lisää tämän postuksen lopussa!

Mutta siis: raketilla kuuhun! Tämä on jo nallepoppoon 20. konserttikiertue, vau!

Tällä kertaa Ti-Ti Nallen perheen seikkailu vei siis avaruuteen asti – ja mitä kaikkea siellä tulikaan vastaan? No, ennen kaikkea tuttuja tanssittavia nallebiisejä! Mehän ollaan vuosien varrella ehditty nähdä näitä konsertteja monta. Ja on jotenkin kiva nähdä, miten erilaisilla kehyskertomuksilla on saatu konsertille uusi kiva juoni, joka jaksaa aina vaan kiinnostaa lapsia, useankin eri konsertin jälkeen. Ja sitten tosiaan sen kertomukseen on sitten näppärästi saatu upotettua paljon paljon tuttuja biisejä. Tällä kertaa oli muutama (meille) uusikin biisi myös.

Ja ainankin meidän lapsille ne tuhatkertaa kotona kuunnellut laulut ovat sitä just tärkeintä! Loppukonsertissa meidän toinen lapsi siirtyi ihan viereiselle väljälle käytävälle bilettämään. Niin siirtyi moni muukin, se oli siis ihan sallittua – ja Riittakin ihan kannusti, että ylös penkistä kaikki ne, jotka haluavat. Ja kyllähän lähes kaikki halusi! Kun katselin ympärilleni, niin perheiden pienimmät tanssiahytkyivät vanhempiensa sylissä. Niin suloista.

Ja isoäidit tanssittivat lapsenlapsiaan, käsi kädessä siellä bilettivät penkkien välissä (onneksi oli vähän tilaa) ja käytävällä  – niin hienoa huomata, että ”voikohan tätä aikuinen tanssia” -estot häviävät viimeistään isoäiti-iässä. Koska TODELLAKIN VOI! Ai että miten ihania hetkiä nähtiin!

Varmasti monen pikkuruisen tyypin onnenhetket.

Se, mitä aina jaksan ihmetellä ja ihastella, on se, että miten ne nallet pystyvät niin hyvin tanssimaan niissä puvuissaan! Täytyy olla hurja kunto ja paljon treeniä, että sen puvun sisällä saa sujuvat liikkeet. He kun eivät vain vähän heiluttele raajojaan, vaan todella vauhdikkaasti tanssivat. Voin kuvitella, miten itse kompuroisin tuollaisen puvun sisällä, ha! Mutta todellisia ammattilaisia, vau!

Samoin näin monessa konsertissa käyneenä (ja videoita katsoneena), bongaan usein muissa rooleissa ”tuttuja” tanssijoita, joista ainakin yksi on mun mielestä ollut tosi pitkään mukana, sekä videoilla että kiertueilla! Oisko ollut joskus Torsti Torakka, se mulla aina tulee mieleen. Mutta hurjalla vauhdilla vaihtavat kyllä vaatteita, ja mahtavaa eläytymistä ja tanssia. Veikkaan, että konserteissa ja nallepukujen sisällä on luottotyyppejä, niin saumattomasti kaikki jotenkin aina näyttää sujuvan.

Ja kyllä mä vaan ihastelen tuota Riittaa. Mikä monilahjakuus! Laulaa ja tanssii, säveltää ja sanoittaa, kirjoittaa satuja – ja ennen kaikkea on luonut tämän koko maailman, joka on jo yli 30 vuoden ajan ollut suomalaisille lapsille näin tuttu ja tärkeä. Ja merkittävää siinä on se, että Riitta tekee tätä kaikkea aidosti täydellä sydämellä.

Ja musta tuntuu, että se just näkyy tässä ihan kaikessa!

Konserttikäynnin peruskuvio on meidän lapsille jo ihan tuttu: ensin se itse konsertti, ja sitten konsertin jälkeen halailemaan nalleja ja Riittaa. Se halailu on ainakin yhtä tärkeää kuin se konsertti, sillä siinä lapset saavat vähän ”yksityisaikaa” nallejen ja Riitan kanssa.

Porvoossa oli Taidetehtaan isossa aulassa tässä halailussa ihanan väljää – ja meidän ”konkarivinkki” muutenkin on, että kannattaa odotella ensimmäisen ruuhkan ajan ihan rauhassa. Kun osa porukasta on poistunut, jää halailulle enemmän tilaa ja aikaa. Tällä kerralla me jäätiin jotenkin jumittamaan miettimään kiireettä, että missä syödään ja sen ansiosta lapset pääsivät vähän niin kuin vahingossa vielä ”ekstrakierroksille” nallejen kanssa hassuttelemaan, kun nallet jäivät hupsuttelemaan vielä viimeisten lasten kanssa.

Näissä kuvissa vielä enemmän porukkaa paikalla, kymmenen minuuttia myöhemmin oli väljempää.

Mun kokemus on, että nallet eivät häviä paikalta ennen kuin viimeisetkin lapset on halattu; toki poikkeuksia saattaa olla (jos vaikka kiertueen purkuaikataulussa on kiirettä tms), eli tätä en uskalla sataprosenttisesti tietysti luvata. Mutta meidän kokemuksella halailuruuhkaan ei ole kiirettä vaan voi odotella rauhassa väljentymistä. Nallet sitten vilkuttelevat, kun alkavat tehdä lähtöä.

Hauskaa muuten: Ti-Ti Nalle kaappasi meidän lapset niin niin niin tuttavallisesti ja iloisesti kainaloonsa. Ajattelin heti, että hei tämä on varmaan ”se sama Ti-Ti Nalle, joka oli meidän kanssa videokuvauksissa”. Sitten heti perään tajusin, että nämä kaikki nallethan ovat yhtä omistautuvia ihan kaikkien lasten kanssa. Ha, ei se ollutkaan vain me! Niin hienoa: joka ikinen pieni nallefani saa pienen hetken ihan omaa huomiota nallejen ja Riitan kanssa.

Tätä mä jaksan vaan aina ihastella. Vaikka Riitan luo on jonoa, hän jututtaa ihan jokaisen pienen nallefanin. Kiitos Riitta ja nallet!

Ja hei sain siis meille lippupaketin ja toisen samanlaisen paketin (4 kpl lippuja) arvontaan!

Teen nyt tästä pikapika-arvonnan, sillä Ti-Ti Nallen Raketilla kuuhun! -kiertue on jo alkanut – eli että voittaja varmasti sitten ”ehtii” lähimpään paikkaan keikalle ja että ei ole vielä (toivottavasti) ihan loppuunmyytyjä keikkoja! Kiertue kestää 10.12. asti ja päättyy pohjoiseen Suomeen.

Eli siis pikapikaa! Hihkaise pikaisesti tähän kommenttikenttään, jos haluaisit lähteä Ti-Ti Nallen kanssa raketilla kuuhun! Voit jo kertoa, mihin paikkakunnalle haluaisit (ei välttämätöntä, saa vielä miettiä) ja kenet veisit nalleja tapaamaan! Ja tietysti voit kertoa, mitä teillä tykätään nalleista ja oletteko nalleja tavanneet livenä <3

Arvonta on käynnissä vain ma 7.10. klo 14 asti. Palkinto koskee vain Raketilla kuuhun! -kiertueen konsertteja. Arvottavaan lippupakettiin kuuluu siis neljä lippua, kaksi aikuisille ja kaksi lapsille.

Raketilla kuuhun! -konserttikiertue on siis keskiviikkona käynnistynyt, ja pari ekaa keikkaa olivat jo. Ja nämä ovat tulossa:

5.10. Järvenpää, Sibelius-sali (tänään! tähän ei valitettavasti arvontapalkinnolla siis ehdi)
7.10. Klaukkala, Monikkosali (tähän hyvällä tsägällä ehtii arvontavoitolla, jos lippuja vielä siinä vaiheessa on)
11.10. Hämeenlinna, Verkatehdas
12.10. Salo, Urheilutalo
13.10. Lohja, Laurentius-sali
2.11. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
6.11. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
7.11. Imatra, Karelia-sali
8.11. Mikkeli, Mikaeli
11.11. Raahe, Raahesali
12.11. Ylivieska, Akustiikka
13.11. Kokkola, Snellman-sali
14.11. Vaasa, Vamia juhlasali
15.11. Rauma, Rauma-sali
8.12. Tornio, Lappia
9.12. Rovaniemi, Keltakankaan liikuntahalli
10.12. Levi, Summit

Kellonajat ja tarkemmat sijainnit täällä. Konsertin kesto on 1h 15min, ei väliaikaa. Lapsille just sopiva, ja näihinhän on matala kynnys mennä vaikka ihan pienempienkin kanssa!

Menkää konserttiin, menkää konserttiin! Ja osallistukaa arvontaan!

Mä vaan toivon kaikille perheille tätä nalleonnea. Meidän perheelle tämä nallerakkaus on antanut tosi paljon ja me ollaan niin niin niin iloisia, että se ei ole vielä ollenkaan hiipunut. Nallejen kanssa lapset saavat leikkiä, laulaa ja tanssia – ja olla lapsia! <3

10
Like
5

You Might Also Like

 • Jennimaaret
  6.10.2019 at 16:53

  Mukana. Kerran ollaan nähty nallet risteilyllä ja oli huippua. Mielellään mentäisiin uudelleenkin :)

 • Casper Nukari
  6.10.2019 at 17:31

  Mukana❤️Raumaan lähettäisiin perheen kanssa😀

 • Anna
  6.10.2019 at 17:42

  Minulla ja tyttärellä on jo liput ostettuna paikalliseen konserttiin, mutta olisi ihana ottaa myös isoveli ja lasten serkut mukaan!

  Eli mukana arvonnassa! Innolla odotetaan jo. :)

 • Päivi
  6.10.2019 at 18:10

  Mukana :) Tyttären kanssa tultaisiin Raaheen, otettaisiin kaverit mukaan. Fanitetaan kovasti nalleja, nyt olisi eka kerta päästä livenä katsomaan/kuulemaan!

 • MarjaKoo
  6.10.2019 at 20:17

  Mukana ja Mikkeliin!

 • Karkki
  6.10.2019 at 21:47

  Lohjalle 13.10.<3

 • Veera
  6.10.2019 at 21:49

  Veisin konserttiin omat lapset 3 kpl. Hämeenlinnaan voitaisiin hurauttaa.

 • Lauralis
  6.10.2019 at 22:01

  Meille hiukan vieraampaa musiikkia, eikä konsertissakaan olla koskaan käyty, mutta tuonne Rauman konserttiin mentäisiin mielellämme paremmin nalleihin ja musiikkiin tutustumaan. :)

 • Vilhil
  6.10.2019 at 22:17

  Olisi kiva päästä konserttiin Lappeenrantaan omien eskarilaisten kanssa. Puhetta on ollut aikaisemminkin, ei vaan koskaan vielä saatu toteutukseen asti! 😅

 • ennu
  6.10.2019 at 23:07

  Tämä menisi yllätyksenä kaverille 🙂

 • Henna Holappa
  7.10.2019 at 11:55

  Saloon tai Raumalle 3 ja 6 vuotiaiden kanssa mentäisiin, kolme vuotiaamme on selvästi fani, joka päivä katsotaan Ti-Ti Nallea dvd.ltä.

 • Emmi
  7.10.2019 at 13:14

  Mukana! omat lapset lähtis mukaan Lappeenrantaan. ❤️

 • 1 2 3