Viesti maailmankaikkeudelta (ja terveiset Aussie-tuomareille)

Kuvittele tähän alle nyt sellainen rennonrempseä eilen illalla baarissa otettu kaverikuva, jossa kaksi toooosi-tosi hehkeää äiskää (ja yksi laulajaiskä) poseeraa Kampin Memphis’issä mojitolasit käsissään. Taustalla ehkä Cheek.

Okei ja se kuviteltu kuva siis tässä:

 

 

                  

 

 

 

 

 

ja tää on kuvateksti: Jee, kun oli kivaa!!!!

 

Jepjep.

Intoiltiin siis jo kovasti etukäteen ystävän kanssa, että hitsi nyt kyllä kerrankin lähdetään ilmaisenviinanbil… eiku Kampin Memphisin synttärijuhlia viettämään. Esiintymässä siellä oli Cheek – jolta en kyllä tiedä yhtään biisiä, mutta ei kai sillä nyt niin väliä.

Ystävän mies Kaapo on siis se Voice of Finland -voitt… eiku osallistuja, ja oli saanut avec-kutsun sitä kautta. Ja minun nimenikin on tainnut unohtua jollekin kutsuvieraslistalle – huh eivät ole vielä huomanneet, että tätä mammaa ei ole viime vuosina paljon baareissa näkynyt; Silvan syntymän jälkeen tasan kerran. Ja silloinkin olin kymmenen jälkeen kotona. Ei ole tehnyt mieli.

Mutta nyt tuli innostus: Jee! Nää äiskät (ja yks iskä) niii-iiin lähtee baariin! Minäkin mukamas reippaana: lähden! lähden! joo ihan varmasti lähden!

No, koittaa bilepäivän aamu torstaina. Silva herää köhäisenä.

Laitan surullisen viestin ystävälle: Silva taitaa olla kipeä, mä en ehkä sittenkään raaski lähteä. Ystävä vastaa: niin taitaa olla meidänkin molemmat pojat. Hetki vielä pähkäillään, että jos ne eivät kuitenkaan niin kipeitä olisi… Kunnes tulee se viimeinen niitti: myös siellä, minne poikien piti mennä hoitoon, ollaan kipeitä.

Se sitten siitä. Maailmankaikkeus halusi kai lähettää viestin, että MAMMAT PYSYY NYT VAAN SIELLÄ KOTONA. Okei, okei. Pysytään, pysytään.

Eikä tietenkään päästä edes vauvajumppaan eikä muskariin.

Ei baariin eikä edes hemmetti vie muskariin. Kiva kiitti hei, maailmankaikkeus – perille tuli sit sekin viesti.

*******

Koska ehdin kuitenkin laittaa kosteisiin hiuksiin tukkanykeröt surffikiharoita varten, näytettäköön nyt tässä vielä mun torstai-iltaiset kiharat, meikitön naama ja imetyspaita.

Paitsi että OIKESTI tämä kuva on tietysti tarkoitettu piiloterveisiksi sen Aussie-blogiskaban tuomareille. Katsokaa, askartelin tuohon logot ja kaikki, wohoo! Eiks ois niinku tosi uskottavaa?

Hiukset! Hiukset! Hei katsokaa tuomarit: on mullakin hiukset!

Ja sitä paitsi: mun VAUVALLAKIN on hiukset:

Oooo, tuomarit tuomarit: tsekatkaa mitkä iiiiihanat vauvanhiukset!

JA: mun MIEHELLÄKIN on hiukset:

Vink vink tuomarit: meidän perheellä on IHAN VARMASTI enemmän hiuksia kuin KENELLÄKÄÄN MUULLA Newcomer-sarjalaisella!

Huomasikohan ne tuomarit tän? Me voitais muuten myös ihan mielellämme alkaa sellaisiksi Aussie-hiusmalleiksi. Pliis? Jos lupaan, että en kerro (enää) tästä kenellekään? Kuvausmatka Australiaan? Niinku Aussie, Australia, eiksjuu? Ja siitähän ois vaan niin lyhyt matka Uuteen-Seelantiin. Hei joo mennään kuvaamaan meidän hiukset sinne Uuteen-Seelantiin! Pliis?

Huh mä niiii-iiin oisin tarvinnut sen mojiton.
 

PS. Kaapo tänään Voice of Finland -battlessa. Hyvä Kaapooo-ooo-ooo!

 

Pakko laittaa vielä yks:

Pläts.

Mojito? Kotiinkuljetuksella? Anyone?

 

 

PSS. Eikä mua oikeasti harmittanut se baareilun väliin jääminen. Kyllähän niitä baareja on, ja niihin pääsisi jos haluaisi. Olisi ollut vaan edessä kiva ilta ja paljon tuttuja, joita ei ole nähnyt piiiitkään aikaan. Pieni iloinen väläys entistä, huoletonta elämää.

Tänä aamuna mun Facebook-newsfeed on pullollaan kuvia kivasta illasta ja Cheekistä. Itse taidan laittaa sinne kuvan tuosta kuumeisesta kultanaperosta. On se vaan rakas <3

 
Like

You Might Also Like

 • Liv
  8.3.2013 at 11:01

  Mä olen niin kade tosta Joelin tukasta :D 

 • Kristaliina
  8.3.2013 at 11:04

  Se on itse asiassa muuten paljon pidempi kuin tuo kuva näyttää – tuossa kuvassa auringonvalo jotenkin polttaa latvat puhki. Ihan hassun näköinen noissa kuvissa mun silmään, kun on tottunut erilaiseen :)

 • Marjia
  8.3.2013 at 11:23

  Mun pitäis lähtee huomenna ystävän 35-vuotis synttärijuhliin, mutta voi olla etten kerkiäkään pumppaamaan tarpeeksi maitoa, ni en mä ehkä lähdekään. Katsotaan sitten kun hän täyttää 40…. ;))

  P.S. Iiiiiiihanat hiukset!!

   

 • Kristaliina
  8.3.2013 at 11:32

  Joo kato ehditäänhän me juhlia sitten vaikka eläkk… eiku eipä ehditäkään, kun silloin hoidetaan tietty lapsenlapsia, että heidän vanhempansa pääsevät välillä tuulettumaan :D

  Jos saat pumpattua ja pääset lähtemään, niin hauskaa iltaa! Ja jos et pääse lähtemään niin kyllä niitä hauskoja juhlahetkiä on vielä varmasti tulevaisuudessa edessä paljon itse kullakin :)

 • Mindeka
  8.3.2013 at 13:20

  I feel for you! Kilistetään vaikka tuolla Aussie-gaalassa sitten (sun voittoa!).

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  8.3.2013 at 15:05

  Hyvää naistenpäivää :-)

 • Kristaliina
  8.3.2013 at 18:15

  Samoin, hyvää naistenpäivää kaikille! (sinne vaunumarssillekaan ei voitu tietysti kipeän vauvan kanssa lähteä)

  Mindeka, kiva että säkin tuut sinne – huh jee tuttuja mukana! Tai siisvirtuaalituttuja :) Vähänks jännittää, että kökötän vaan ihan orpona yksin jossain nurkassa :) Ja MITÄSINNELAITETAANPÄÄLLEEEEEEEEH?! :)

 • Jonna.H (Ei varmistettu)
  11.3.2013 at 08:49

  Näyttää ihan mun miehen tukalta ennenkuin meni leikkaamaan sen pois, oli kulma niin paksut, että oli hankala hoitaa. Toisaalta ymmärrän, edes oma käteni ei ylettynyt lähellekään hänen poninhännän ympäri. :o