Uusia kisuterveisiä Prismasta!

Tsihih tämä on jatkotarina sille viime perjantain ruuhkamarket-kertomukselle – käytiin nimittäin taas eilen illalla kyseisessä kaupassa ostoksilla. Pesuainetta, toinen potta alakertaan, ja viereisestä apteekista Tikrulle allergiaruokaa (josko auttaisi siihen oksenteluun).

…ja jos joku ihmettelee, että mihin tuo Top Katti on tuosta karannut…

…niin kerrottakoon, että tuollahan se meidän lelulaatikossa nykyisin asustaa!

 

Hih jäin miettimään, että onkohan juuri tuo laatikko päätynyt jatkokäyttöön sattumalta niin, että kukaan ei ole tuohon reikään kiinnittänyt huomiota – vai olisikohan aiemman kertomuksen myyjä ihan huvikseen päättänyt jättää sen kivasta kohtaamisesta muistuttamaan…? Aika kivaa arjen pientä huumoria siinä tapauksessa.

Meitä tuo bongaus ainakin kovasti huvitti!

1
Like

You Might Also Like

 • Meriannen (Ei varmistettu)
  7.11.2013 at 13:07

  Oi, miten ihana! Tää tarina herkistää miuta vieläkin.. :’) <3

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  7.11.2013 at 21:15

  Oletteko käyttänyt kissaa eläinlääkärillä? Meillä kissalla oli pari kesää sitten pissatulehdus ja oireili ainoastaan oksentamalla. Oli kyllä niin huonossa kunnossa ettei enää pystynyt päätään nostamaan ilman oksentamista. Koko kissa tutkittiin kunnolla ja eläinlääkäri sanoi, että joskus oksentelu johtuu virtsatietulehduksesta vaikka meijänkin kissa kävi ihan normaalisti laatikollaan.

  • Kristaliina
   7.11.2013 at 21:30

   Joo (huokaus), ja tosi monesti… Viimeksi ihan pari viikkoa sitten tutkittiin tyyliin kaikki. Verinäytteissä (tutkittu munuaiset ym. yleisimmät) ei ole löytynyt mitään, eikä ultrassakaan – muuta kuin että jotain krooniseen suolistotulehdukseen viittaavaa löytyi. Kisuhan on siis jo vanha. Tällä hetkellä me kokeillaan ensin noita allergiaruokia, ja jos ei kohta tunnu auttavan (ihan niin kuin se olisi oksennellut nyt vähemmän, hmm…), niin sitten aloitetaan kortisonikuuri – jopa puoleksi vuodeksi. Resepti jo on.

   Kortisonissa on vaan se huono puoli, että jos osoittautuisikin syöväksi (vaikka sellaisia merkkejä ei löytynyt, mutta ei sitä voitu kokonaan poissulkeakaan), niin kortisonien jälkeen kuulemma sädehoitoja ei voida tehdä/eivät tehoa tms. Siksi vielä tällä ruoalla ihan varalta kokeillaan ennen kuin aloitetaan tuo iso kuuri.

   Tosi jännä tuo pissatulehdusjuttu, eipä olisi tullut mieleenkään, että oksentelu olisi siihen oire. Mutta kissathan on kai tunnettuja siitä, että ne ”peitää” oireensa viimeiseen asti. Pissatulehdus olisi varmaan näkynyt verinäytteistä? Pari viikkoa sitten tosiaan otettiin sellaiset viimeksi, eli meillä ei taida johtua siitä… Olisikin tuollainen ns. yksinkertainen vaiva! Hienoa, että teille syy oksenteluun löytyi!

   • Kristaliina
    7.11.2013 at 21:43

    Joo, öljyä meilläkin on käytetty etenkin talvisin! Kisulla kun ilmeisesti kuivasta huoneilmasta johtuen alkaa iho vähän kutista (raaps raaps raaps), vanhuuttaan on tullut tämäkin vaiva. <3 Ja siihenkin tuntuisi, että tuo öljy auttaa.

    Täytyisikin ottaa taas pian kuuri, talvihan on ihan ovella!

   • Vierailija (Ei varmistettu)
    7.11.2013 at 21:54

    En muista näkyikö tulehdus verikokeissa, mutta nukutuksessa otettiin virtsanäyte niin oliskohan se sitten siinä näkynyt. Eläinten sairastelut on kyllä kurjia ja varsinkin kun selvää diagnoosia harvoin saa. Mekin käytettiin kahdessa eri lääkärissä ja vasta jälkimmäisessä löysivät tosiaan sen tulehduksen kaikenmaailman kokeiden ja ultrausten jälkeen. Toivottavasti teillä ruoka toisi helpotuksen.