Unta, unta, trallallaa! (rakkauslaulu Gavisconille)

Mitäs teillä tehtiin viime yönä? Meillä NUKUTTIIN! Ja enemmänkin kuin 15 minuutin pätkiä, trallallaa!

Eilen otettiin ensimmäiset huikat refluksiin saadusta Gavisconista. Ei sen vaikutus varmasti näin nopea voi olla, mutta silti… Unta!

Ihmejuoma?

Ihmeen merkittävyyttä lisää se, että Silva sai toissapäivänä rotavirusrokotteen, ja se voi sivuvaikutuksena aiheuttaa aika massiiviset vatsavaivat. Mutta ei – nyt on pikemminkin menty askel parempaan suuntaan. Tai no ainakin puolikas askel.

Tekisi mieli sanoa, että jee nyt olen pirteä ja reipas ja järkikin jo toimii. Mutta ei se ihan niin mene – ei muutaman tunnin uni vielä monen kuukauden valvomista korvaa. Tokkurassa olen edelleen, rai rai. Mutta nukkunut! Nyt aamukahvit! Jea!

2
Like

You Might Also Like

 • Sandels
  28.6.2012 at 12:07

  Vau! Upea juttu!

 • Neenee (Ei varmistettu)
  28.6.2012 at 16:51

  Jee! Tässä voi taas ihmetellä, miksei itellä tullu mieleen ehottaa teille refluksi dg:a o.O Meillä ku oli niin samantapaset oireet ja sama ihmeaine (ja porkkanan poisjättö) autto. Mutta tosi hienoo, et siellä tunnelin päässä näkyy valoa (ja et se on muutaki ku vastaan tuleva juna..) :)

  Kuusamo +4! Niin kylymä, et sääsketki tais delata:D Täällä ei satanu räntää, mut sitäki enempi vettä.

 • Kristaliina
  29.6.2012 at 09:48

  Kiitos!

  No, viime yö taas valvottiin – pitäähän maailman sentään tasapainossa pysyä :) Mutta ehkä tosiaan edes se suunta on oikea :) Mullakin oli pyörinyt mielessä, että refluksia se varmaan on. Silti en tajunnut itsekään tajunnut edes googlata mitään lääkitystä, vaikka tuo Gaviscon on tosiaan mulle entuudestaankin tuttu. Ajattelin vaan, että lähes joka vauvalla on jonkin verran refluksia niin kuin neuvolassa oli sanottu… No mutta nyt kokeillaan tuota!

  Huijui, kunnon kesäsäät siellä. Juttelin just eilen isän kanssa puhelimessa: Rukajärvellä satoi tosiaan räntää ja lämpötila +1. Mut hei – plussan puolella kesäkuussa! :D

 • Liisa
  29.6.2012 at 22:28

  Huraa yhdelle nukutulle yölle, toivottavasti niitä tulee lisää! :)

  Ja huraa myös Trip Trapin New born setille! Meillä äidin aamiaisen ja kevyet kotityöt, (pesuhuoneeseen kannettuna jopa saunomisen) on mahdollistanut Baby Björnin sitteri.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  12.10.2012 at 10:13

  Samasta ongelmasta samoilla viikoilla syntyneen keskosen kanssa kärsineenä kommentoin vielä näin jälkijunassa: meillä auttoi heti kun lisärauta (Niferex) jätettiin pois. Joten mikäli Silvalla on myös rautalääkitys käytössä, se saattaa aiheuttaa pahojakun vatsavaivoja.