Tissivako

Mulla on tissivako! Laitoin äsken vanhan tutun tunikan päälle, ja siinä se nyt on. Hämmentävää.

(…ja tadaa, taas saan luultavasti 1000 lukijaa päivässä niin kuin viimeksi, kun otsikossa mainittiin tissit. Voi voi niitä googlaaja-parkoja, jotka hakiessaan ”hippi” ja ”tissit” päätyivät tänne.)

Lähden nyt ulkoiluttamaan tissivakoani Tammiston Eurokankaaseen. Peitän sen kuitenkin huivilla. Huh huh jotain rajaa.

ps. Tähän postaukseen en liitä kuvaa. :)

(sori vaan googlaajat)

 

2
Like

You Might Also Like

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  23.5.2012 at 16:27

  Älä huoli, kyllä se siitä katoaa kun maidon tulo loppuu :D nimim. B:stä D:hen ja siitä A:han. Mies-parka kun sai vähän aikaa nauttia isommista ja sitten jäiki tollaset tyhjät koiran luppakorvat :D Nyt taas imetän niin saa nähdä onko jälellä mitään toisen kerran perästä :D

 • Peanut
  23.5.2012 at 16:48

  *Hirnuu ääneen*

  Mä tiputin just viikonloppuna ison muffinssipalan salakavalasti ilmestyneeseen tissivakoon. Ei riitä se, että vatsa toimii ruokalappuna, kun ei pääse enää lähellekään pöytää ruokaillessaan. Nyt tissivako toimii kaukalona, johon kaikki suun ohi eksyvä ruoka kerääntyy.

  En uskalla ajatellakaan millaisiin mittoihin tää oma tissivako venyy synnytyksen jälkeen…

 • Mindeka
  23.5.2012 at 20:41

  Juuri näidenlaisten juttujen takia, olen antanut sinulle Bloggerin puolella tunnustuksen. Käy lukemassa ja jatka samaan malliin! Olet mahtava!

   

 • Kristaliina
  23.5.2012 at 21:54

  Mindeka: Oijoi, puutalobaby punastuu, kiittää ja kumartaa! <3
  (no okei puutalobabyn äiti tekee ylläolevat – baby itse köllöttelee hoitopöydällä, kun iskä laulaa ja vaihtaaa vaippoja)

  Vierailija: Samanlainen kehitys todennäköisesti odotettavissa täälläkin! Joelkaan ei pääse yli tästä mun nykyisestä kuppikoosta. Se tuijottaa niitä ja hokee: ”Mä en oo IKINÄ nähnyt noin isoja tissejä, mä en oo IKINÄ nähnyt noin isoja tissejä.” :D

  Peanut: Hihihi ja ”vastahirnunta”, oi noita vatsaruokalappuaikoja! Oli tosiaan vaikea saada ruoka pysymään haarukassa niin pitkän etäisyyden takia…

  Oletko jo muuten törmännyt siihen tuskaan, kun ei itse ulotu leikkaamaan varpaankynsiään? :D Oi sitä itkun ja naurun sekaista tunnetta, kun piti pyytää miestä apuun… Ja sitä ihanaa vapautunutta tunnetta, kun se synnytyksen jälkeen taas onnistui!

 • Evelyn
  24.5.2012 at 07:10

  Reps :D 

 • MaijuS (Ei varmistettu)
  24.5.2012 at 10:30

  Olen ihan sanaton ja sen lisäksi koukussa blogiisi. Mulla pari viikkoa laskettuun aikaan ja käyn aina tältä tsekkailemasa että mitä (voi) olla tulossa. Mukava tietää, että synnytyksen jälkeenkin on mitä odottaa; varpaankynsien leikkaus ja tissivako. Mukavaa loppuviikkoa!

 • Peanut
  24.5.2012 at 19:50

  Kristaliina, varpaankynsituska on tuttua. :D Mies on myös joutunut opettelemaan, kuinka mun elefanttijalka sullotaan kenkiin, jotka joskus muinoin olivat sopivat (onneksi kesäkengissä ei ole vetoketjuja tai nauhoja!).