Talouspapereita testaamaan!

yhteistyössä: Serla

Kaikkihan lähti siitä, kun kirjoitin keväällä tiskirättifobiastani – ja siitä, että meidän talous pyörii talouspaperin ympärillä.

Hetken kuluttua tuli yhteydenotto Serlalta: haluaisitteko kenties lähetyksen meidän kevään uusia talouspaperimalleja? Ööööh. No, antaa tulla vaan. On niille ainakin käyttöä, kiitos. Mutta en mä nyt tietysti talouspaperista aio alkaa bloggaamaan.

Vähänpä tiesin.

*******

Sitten leikkaus tarinan seuraavaan kohtaukseen: Silvan ensimmäinen vatsatauti viime kesänä.

Minä pidän tuntikaupalla kurjaa ja oksentavaa taaperoa sylissäni, lavuaarin yllä. Välillä yritän epätoivoisesti oksennusten lomassa nyhtää yhdellä kädelläni rullasta irti talouspapereita, joilla pyyhkiä Silvan suuta. Ja lavuaaria. Ja peiliä. Ja itseäni. Joel vaihtaa lakanoita ja luutuaa lattioita, ja välillä käy repimässä minulle valmiiksi yksittäisiä paperita pinoon.

Huh, onneksi tauti meni ohi yhdessä yössä.

Ja kyllä, hetken kuluttua tuli taas yhteydenotto Serlalta: olemme juuri tuomassa markkinoille sellaista uutuutta kuin talousarkkia. Siinä on tiiliskiven mallisessa pakkauksessa yksittäisiä arkkeja, joita voi näppärästi kiskaista paketista vaikkapa yhdellä kädellä. Olisitteko kiinnostuneita testaamaan?

Täh? Onks noi meedioita tai jotain?

Haasteita perinteisen talouspaperirullan käytössä?

*******

Niinpä nyt sitten kuitenkin bloggaan talouspap… anteeksi: talousarkeista.

Homman idea on tällainen:

”Suuri talousarkkitesti” (ööö tota keksin tämän termin juuri äsken itse) toteutetaan neljässä äitiysaiheisessa blogissa: täällä Puutalobabyssä, sekä lisäksi blogeissa Onnistain on puolet sinun, Äitilandia ja Mami Go Go.

Serla lähetti meille pariksi viikoksi testiin jättipaketin näitä uusia talousarkkeja – ja samanlainen lähetys olisi nyt odottamassa myös viittä Puutalobabyn lukijaa. Ajatus on yksinkertaisesti kokeilla talousarkkeja lapsiperheen normaalissa arkielämässä ja testijakson jälkeen kertoa Serlalle rehelliset mielipiteet, että mitäs tykättiin.

Testaajaksi pääsevät saavat siis itselleen siis kahdeksan pakettia Serlan Talousarkkeja. Kaikkien testiryhmäläisten (viisi per blogi, eli yhteensä 20 testaajaa) kesken arvotaan myös 250 euron edestä kodin siivouspalveluita, jotka saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. (Wohoo!)

Niin joo ja pienenä (isona – toi on valtava!) pehmeänä bonarina kaikki testaajat saavat myös tällaisen. Rakkautta ensi silmäyksellä, terveisin Silva:

Palkintona siis tuo orava. Tirpan pidän itse.

Jos siis haluat mukaan testiryhmään, ilmoita itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, laitathan mukaan jonkinlaisen yhteystiedon, jolla saan sinut kiinni, jos/kun voitat! Voit jättää sähköpostisi vaikkapa sinne ”kommentointilomakkeeseen” sähköposti-kenttään; silloin se ei näy kaikille, ainoastaan minulle :)

Suoritan arvonnan nyt tulevana perjantaina 13. päivä (IIIK!) klo 16.

*******

Ai niin, ja meillähän on siis ehditty käyttää näitä jo muutaman päivän ajan. Ensikokemukseni… …no, enpäs vielä kerrokaan – testatkaa itse!

Tältä ne kuitenkin näyttävät:

Yhteen pakettiin on pakattu noin 2,5 rullallisen verran talouspaperia. Paketti sijoitettu puutalossa taktisesti suoraan Silvan ruokailualusen viereen.

 
Like

You Might Also Like

 • lmm (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:08

  Voi noi olis maailman kätevimpiä meidän neidin kanssa. Mulla on myös samanlainen fobia rättien suhteen mitä sulla, että talouspaperia menee ihan kamalasti. ;)

 • hanmaar (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:10

  Voi että miten mielenkiintoista olis päästä testaamaan noita arkkeja! Itse väitin talouspaperin olevan täysin turhaa rahanmenoa, kunnes Murunen alkoi maistella muutakin kuin tissimaitoa. Perinteinen rulla vain tuntuu toimivan jotenkin liian hitaasti, joten toisinaan olen korvannut talouspaperin nenäliinoilla. Ja ei, sekään ei toimi!

 • JennajaPiipu (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:18

  Olis ihan pakko päässä testaamaan jo oravanki takia! Meillä seikkailee pihalla pikkukurre ja lapsonen sitä aina innolla seurailee. Toinen tietenki se painavampi syy: lapsonen ja isoveljensä ja perheemme isä on aivan järkyttäviä räpiläitä! Helpottais aika paljon, ko sais siivoilla niitte jäljet tommosilla, eikä melkein mätänevillä räteillä, joita ei kukaan muista viruttaa :)

 • E&O (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:21

  Meilläkin pikkumies reenaa kiinteiden (ja talouspaperin) syömistä, joten tarpeeseen tulis! :)

 • Jonnaa
  10.9.2013 at 16:25

  Tämä olis ehkä paras testaus ikinä.tässä talossa meinaa paperia kuluu…onse ihanaa kun viisi vuotias osaa koiran vesikiposta läikkyneet vedet pyyhkiä ja oman nenän
  Mutta sitten kun sitä paperia kuluu ja kuluu…se rulla kun vaan jotenkin purkaantuu pöydälle koska poika ei yletä ottamaan sitä niin repii sitten koko rullan alas

 • Kaaoksen keskellä (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:27

  Mukana ollaan! Huonolla omallatunnolla käytän mieluiten talouspaperia – äitini on niin säästäväinen että jopa säästää kertaalleen käytetyt arkit, nehän kuivuttuaan on jälleen aivan käyttökelpoisia! Vihaan yli kaiken käytettyjä tiskirättejä ja niiden hajua, mies taas voisi käyttää samaa rättiä kuukausitolkulla. Yöks. Täällä hoivataan räkätaudissa olevaa naperoa, kuolaavia haukkuja ja katteja erinäisin keinoin, arkit olis loistava apu.

 • Kaisu81 (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:29

  Täällä testaajina olisi vauva, jonka mielestä kiinteät ovat karmeinta ikinä ja koira, joka nyt sotkee koko ajan siitä yksinkertaisesta syystä, että on koira. Talousarkeille olisi siis käyttöä :)

 • Jaiks (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:33

  Tänään meillä on pyyhitty pissat lattialta (tytön), kuolaa jääkaapin ovesta (koiran), kahvit eteisen lattialta/seinältä/ovesta (isäntä) ja joku on vienyt kaikki tiskirätit parempaan talteen (toivottavasti tyttö, en edes halua tietää mitä koira niillä tekisi) eli pliis niitä talousarkkeja tänne testaukseen, tarvetta olisi.

 • Ippe (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:34

  Täällä talkkaria mene rullatolkulla, kun poikaa syötetään. Hän pitää ruoalla maalailusta :D maalauskohteena on yleensä oma naama ja hiukset -.- :D

 • Kuikku
  10.9.2013 at 16:36

  Oho, mikä määrä ilmoittautuneita testaajia! Pakkohan minunkin on ilmoittautua, koska rakastan kaikenlaisia testejä, eikä meidän ikkunoita ole vieläkään kukaan pessyt tänä kesänä :)

 • Jenppi (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:37

  Käyttöä olis kahdella pojalla, joista toinen harjoittelee itse syömistä ja toinen seisaallaan pissimistä. Paperia menee…

 • Mille (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:43

  Tääl kuluu paperia ihan älyttömästi ja ajattelinkin et pitää testata nuo. Jospa pääsis testiryhmään. :)

 • poppaliini (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:44

  Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan! Meillä kyllä käytetään tiskirättiä, mutta talouspaperiakin menee, varsinkin kun nyt luovutan äidinmaitoa sairaalalle, niin hygienian kanssa täytyy olla todella tarkka, ja aina kun pesen lypsämistä varten käteni ja rintani, niin kuivaan talouspaperilla keittiöpyyhkeen sijasta.

 • Raleigh (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:47

  Mielummin ottaisin lisäparin käsiä estämään sotkuja, mutta kunnes joku valmistaja herää tähän tarpeeseen, voin testata myös papereita. Meillä on kokemusta mm. pannukakkutaikinasta tukassa ja käsivoiteesta matolla, uskallan luvata myös vastaavia kohteita talousarkki-testiin. Nyt tosin jo epäilyttää tuo pakkaus, vie jo ennestään vähäiseltä työtasolta enemmän tilaa kuin rulla.

 • Mustaa pitsiä
  10.9.2013 at 16:53

  Hei, tämähän on kun luotu meille ja TÄHÄN PÄIVÄÄN! Meillä ei arki pyöri ilman tätä ihmepaperia arkkimuodossa. Ja kun se sitten loppuu (kuten tänään) on paniikki suuri. Ps. herätin mieheni uniltaan kauppaan. Hah, kyllä! 

  Joten Kristaliina, et ole yksin tämän fobiasi kanssa! mutta pakko on myöntää. Tuossa se seisoo komiasti keskellä ruokapöytää. 

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 17:00

  Ihanaa! Meille! Heti!

 • humbe (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 17:05

  Mä niin tarvin noita papereita!sotkuiset uusperhekuviot nääs :D

 • Tarja-http://t-aikablogi.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 17:09

  JOO JOO JOO JA JEE! Kyllä ehdottomasti haluan mukaan testiryhmään! Nim. juuri nakkikeiton tytön sylistä ja mustikkakeiton nallen rinnuksista siivonnut 5 veen äiti.

 • M-M
  10.9.2013 at 17:14

  Me halutaan kans testata :)

 • LauraEm.
  10.9.2013 at 17:21

  Totta tosiaan mukaan innokkaaks testaajaehdokkaaks! Vaikka voinkin jo nyt kuvitella, kuinka jäätävästi tulisin hätkähtään joka kerta kun näkisin omassa kodissani tollasen jättiläisoravan :D

 • 1 2 3