Talouspapereita testaamaan!

yhteistyössä: Serla

Kaikkihan lähti siitä, kun kirjoitin keväällä tiskirättifobiastani – ja siitä, että meidän talous pyörii talouspaperin ympärillä.

Hetken kuluttua tuli yhteydenotto Serlalta: haluaisitteko kenties lähetyksen meidän kevään uusia talouspaperimalleja? Ööööh. No, antaa tulla vaan. On niille ainakin käyttöä, kiitos. Mutta en mä nyt tietysti talouspaperista aio alkaa bloggaamaan.

Vähänpä tiesin.

*******

Sitten leikkaus tarinan seuraavaan kohtaukseen: Silvan ensimmäinen vatsatauti viime kesänä.

Minä pidän tuntikaupalla kurjaa ja oksentavaa taaperoa sylissäni, lavuaarin yllä. Välillä yritän epätoivoisesti oksennusten lomassa nyhtää yhdellä kädelläni rullasta irti talouspapereita, joilla pyyhkiä Silvan suuta. Ja lavuaaria. Ja peiliä. Ja itseäni. Joel vaihtaa lakanoita ja luutuaa lattioita, ja välillä käy repimässä minulle valmiiksi yksittäisiä paperita pinoon.

Huh, onneksi tauti meni ohi yhdessä yössä.

Ja kyllä, hetken kuluttua tuli taas yhteydenotto Serlalta: olemme juuri tuomassa markkinoille sellaista uutuutta kuin talousarkkia. Siinä on tiiliskiven mallisessa pakkauksessa yksittäisiä arkkeja, joita voi näppärästi kiskaista paketista vaikkapa yhdellä kädellä. Olisitteko kiinnostuneita testaamaan?

Täh? Onks noi meedioita tai jotain?

Haasteita perinteisen talouspaperirullan käytössä?

*******

Niinpä nyt sitten kuitenkin bloggaan talouspap… anteeksi: talousarkeista.

Homman idea on tällainen:

”Suuri talousarkkitesti” (ööö tota keksin tämän termin juuri äsken itse) toteutetaan neljässä äitiysaiheisessa blogissa: täällä Puutalobabyssä, sekä lisäksi blogeissa Onnistain on puolet sinun, Äitilandia ja Mami Go Go.

Serla lähetti meille pariksi viikoksi testiin jättipaketin näitä uusia talousarkkeja – ja samanlainen lähetys olisi nyt odottamassa myös viittä Puutalobabyn lukijaa. Ajatus on yksinkertaisesti kokeilla talousarkkeja lapsiperheen normaalissa arkielämässä ja testijakson jälkeen kertoa Serlalle rehelliset mielipiteet, että mitäs tykättiin.

Testaajaksi pääsevät saavat siis itselleen siis kahdeksan pakettia Serlan Talousarkkeja. Kaikkien testiryhmäläisten (viisi per blogi, eli yhteensä 20 testaajaa) kesken arvotaan myös 250 euron edestä kodin siivouspalveluita, jotka saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. (Wohoo!)

Niin joo ja pienenä (isona – toi on valtava!) pehmeänä bonarina kaikki testaajat saavat myös tällaisen. Rakkautta ensi silmäyksellä, terveisin Silva:

Palkintona siis tuo orava. Tirpan pidän itse.

Jos siis haluat mukaan testiryhmään, ilmoita itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, laitathan mukaan jonkinlaisen yhteystiedon, jolla saan sinut kiinni, jos/kun voitat! Voit jättää sähköpostisi vaikkapa sinne ”kommentointilomakkeeseen” sähköposti-kenttään; silloin se ei näy kaikille, ainoastaan minulle :)

Suoritan arvonnan nyt tulevana perjantaina 13. päivä (IIIK!) klo 16.

*******

Ai niin, ja meillähän on siis ehditty käyttää näitä jo muutaman päivän ajan. Ensikokemukseni… …no, enpäs vielä kerrokaan – testatkaa itse!

Tältä ne kuitenkin näyttävät:

Yhteen pakettiin on pakattu noin 2,5 rullallisen verran talouspaperia. Paketti sijoitettu puutalossa taktisesti suoraan Silvan ruokailualusen viereen.

 
Like

You Might Also Like

 • aquila (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:38

  Oi, mielelläni testaisin! Kiinteiden syömisen harjoittelu on juuri aloitettu ja talouspaperia kuluu. Myös tuollainen vauvaa isompi pehmo-orava on ihan välttämätön omistaa. ;D

 • Mari T. (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:40

  Meille heti testiin näitä! =) Itse olen vannoutunut puoliarkin käyttäjä, mutta tämä pakkausmuoto saattaisi olla yhtä kätevä.

 • sannnnnni (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:41

  Ottaisin! Jos jonkin kulutus on taloudessamme lapsen (ja tulevien kaksosten) myötä eksponentaalisesti kasvanut, niin se on talouspaperin määrä. Sitä kuluu ihan huikeita määriä! Ennen lasta meni ehkä rulla vuodessa, nyt se määrä on kaks rullaa viikkoon.

  Ymmärrän nyt myös niin paljon paremmin talouspaperimainosten määrää.

 • DramaMama
  10.9.2013 at 15:43

  Sama täällä, tiskirättikammo ja talouspaperia kuluu rullittain – saisi Serla makutestaajan samalla, Elma tuntuu haistavan paperin kuin paperin ja mistä vain, jatkuvasti on paperimälli suussa ja sitä sitten kaivellaan..

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:44

  Meillä vois olla innostusta. Lapset (4kpl) kaatavat vähän väliä jotain. Luutu on kyllä käytössä, mutta paperi on kätevämpi ja ei niin haiseva…

 • Iksu
  10.9.2013 at 15:44

  Kuulostaapa juuri meille sopivalta testaukselta. Kyllä sitä talouspaperia kuluu täällä meilläkin aikalailla, tiskirätin lisäksi. Ja vihaan yrittää repiä sitä paperia rullasta yhdellä kädellä, argh!

 • MirvaK
  10.9.2013 at 15:44

  MINÄ MINÄ MINÄ! Voi että juuri tuskailin, kun en ollut repinyt neidin ruokailua ennen paperin palasia valmiiksi.

 • Tessa / eitaaskaankirjautunut (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:45

  Joo me testataan!! Kaikki ilmainen kelpaa ;)

 • Mippa (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:48

  Mahtavuutta! Meillä näitä ja heti. :) Talouspaperia menee tuon sottapytyn kanssa suunnattomia määriä ja juuri tuollainen ei revittävä versio varsinkin ruokailuhetkissä olisi loistava!

 • Aappa (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:48

  Ehdottomasti haluaisin mukaan testailemaan talouspapereita! Lapsen myötä paperin kulutus on, noh, kasvanut infernaalisesti :D

 • Lara78 (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:49

  Ehdottomasti haluan testata, talouspaperia menee muutenkin todella reilusti meidän taloudessa :)

 • VirpiK80 (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:49

  Täällä testiryhmään ilmottautuisi neljän hengen tehotalous, jossa testiryhmän ydinkärki on rakennettu kahden alle viisivuotiaan tyttölapsen ympärille. Testaajista yksivuotias on erikoistunut tällä hetkellä puuropommitukseen. Säännöllisesti ilta- ja aamupuuroja nauttiva yksivuotias aiheuttaa yleensä puurohetken päätteeksi puuroydinräjähdyksen, minkä tuhoja on tällä hetkellä paikkailtu kosteuspyyhkeillä, niillä ällöttävillä tiskiräteillä sekä kostutetuilla harsoliinoilla. Lisäksi yksivuotias heittää myös lounaalla ja päivällisellä pöydälle/ lattialle / syöttötuoliinsa / äitinsä naamalle x määrän elintarviketta, jonka poistamiseksi mainittu testiaineisto sopisi mitä loistavimmin. Nelivuotias testaaja on jo hieman maltillisempi sotkujensa kanssa, mutta erinäiset kokeilut vesivärien / kaakaon / rään yms kanssa tuottavat edelleen kiitettävästi sotkua ja siivottavaa talouden ylläpitäjille. Näin ollen testitapaukset on speksattu valmiiksi ja olemme valmiit raportoimaan testivälineistön toimivuudesta.
  Lisäksi taloudessa toimii bonustestaajana 10 – vuotias pappakoira, joka silloin tällöin saattaa aiheuttaa talouspaperiarkin mentäviä sotkuaineistoja.

  • Kristaliina
   10.9.2013 at 16:48

   Hihihi, voi apua mitä meininkiä :D

 • Pavepave (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:51

  Sotkujaakko täälläkin pöydän päässä. Lisää paperia ja pyyhkijöitä, kiitos!

 • jaimsey (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:55

  Hahaa!Testaajaksi ilmoittautuu kahden pojanviikarin äiti.Nuoremmalla ipanalla on tällä hetkellä hauska tapa hieroa iltamurot pitkin itseään,pöytää ja lattiaa ja toisinaan myös mehut lentelevät pitkin seiniä,koska hölmö äiti laittoi esim.väärän väristä mehua mukiin..joten kyllä,talouspaperia kuluu tällä hetkellä reilun laisesti ;)

 • Miina Myrskyluoto (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:59

  Ilmoittaudun. Oravan takia :)

 • Marjuska (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 15:59

  Todellakin haluan mukaan testaamaan! Tuo meidän sormiruokaileva napero saa aikaan sellaisen määrän sotkua, että tulisi kyllä tarpeeseen – niin paperit kuin siivouskin.

  Saisko mukaan vielä samanlaisen paketin vessapaperiarkkeja, kun ne ois niin paljon kätevämmät pottaharjoittelussa? Vink vink Serla.

 • Mimosa.
  10.9.2013 at 16:00

  Haluisin ehottomasti mukaan! Meillä menee tota talouspaperia niin älytön määrä viikossa. Sotkijoina on lapsi 9kk, äiti ja isä sekä ylivilkas haukku. Pojan lempipuuhiin kuuluu tällä hetkellä mm. ruuan muussaaminen ympäri keittiötä, ruuan viskominen lattialle ja oikeestaan kaikki ruualla leikkiminen.

 • -Kirsikka (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:03

  Mekin mielellään testattaisi paperia, koska sitä meilläkin hyvin paljon kuluu. Poika aloittanut juuri kiinteiden syömisen ja jälki on sen mukainen.. Sormiruokailu on kovin sottaista puuhaa!! :)

 • Paperin tarpeessa (Ei varmistettu)
  10.9.2013 at 16:03

  Kolmilapsisessa perheessä talouspaprua kuluu jo valmiiksi paljon ja ens viikolla olisi tarkoitus aloittaa nuorimmaisen kanssa kiinteiden maistelu. (IIK!!!) Paperin kulukki varmaan tuplaantuu!!
  Sun blogisi on muuten mahtava :) ihanan elämänmakuinen :)

 • Silkkitassu
  10.9.2013 at 16:04

  Ilmoittaudutaan testiryhmään! :) Meillä kuluu talouspaperia varmaan rulla per päivä. 

 • 1 2 3