Täällä kävellään!

No niin, ja nyt läks!

Otsikon muotoilu (ei: Silva kävelee, vaan: täällä kävellään) on muuten sitten ihan tarkoituksellinen. Kävely nimittäin vaatii vielä kokopäivätoimisen kopinottajan.

Tekniikka on siis sama kuin minulla itselläni 1-vuotiaana: kädet irti tuesta, valtava vauhti päälle ja täysi luotto siihen, että joku ottaa toisessa päässä kopin.

Wheeeeee – kops!

Wheeeeee – kops!

Wheeeeee – kops!

Puutalon pehmeiksi matoitetuilla lattioilla on hyvä harjoitella. Mutta toivottavasti tuo kops-osuus vähän vähenisi seuraavan kahden viikon aikana – sitten nimittäin kopsahdellaan siellä Italiasta vuokratun talon kivilattioilla, jaiks.

Sattuneista (kops) syistä todistuskuva-aineisto on erittäin vähäistä ja epätarkkaa. Mutta näin se lähtee:

Yy – kaa – koo…

Wheeeee!

 

Kaikki muu onkin sitten nykyisin Silvan mielestä täysmälsää paitsi tämä kävely. Pysyypähän äitikoppari kiireisenä.

 
Like

You Might Also Like

 • jjonaa
  16.4.2013 at 10:39

  Jee hyvä silva! Ei mene varmaan kauaan kun teillä kävellään ihan kunnolla! :) 

 • HelloAochi
  16.4.2013 at 10:39

  Hienoa hienoa onnea onnea!

  Hihi, Kainilla on päinvastainen treenitaktiikka: seisoo viisi minuuttia paikallaan, ottaa kaksi tai kolme varovaista mutta topakkaa askelta, seisoo taas muutaman minuutin ihan paikallaan, taas pari askelta, paikka. Jne.

 • Minshui
  16.4.2013 at 10:40

  Olet varmaan kuullut tämän 100 ja 1 kertaa mutta nyt täytyy sanoa että teillä on IHAN YLI SULONEN tyttö ^^)

 • Liisa
  16.4.2013 at 11:09

  Wau, mahtavaa! :D Ja parissa viikossa edistystä varmasti tapahtuu niin paljon, että Silvaa ei tarvitse kääriä kuplamuoviin loman ajaksi. :)

  Meillä taas liikkuminen alkoi vaudilla ja pysähtyi sitten. Ilo näyttää perineen äitinsä kunnianhimon: ”Miiiiitä tässä turhaan opettelemaan mitään uutta liikkumistekniikkaa, kun tällä vanhalla nelivedollakin pääsee ihan tarpeeksi nopeasti kaikkialle…” :D Kuusi askelta taitaa olla tämänhetkinen ennätys. Askelet otetaan muutenkin enimmäkseen houkuteltuna, harvemmin omaehtoisesti.

  Mutta kaipa tuo joskus kävelee.

 • Kristaliina
  16.4.2013 at 11:23

  Hih joo ja Silvalla puolestaan tämä äidiltä peritty into >taito :) Viimeiset pari viikkoa on ollut ihan hurjaa harjoittelua ja talon ympärikävelyä (tästä pääsee silleen sopivasti kiertämään huoneita ympäri) äidin/isin/mummin kädestä pitäen, enimmäkseen vielä kirjaa toisessa kädessä  kantaen. Ja siis mikään muu kuin kävelyleikki ei kelpaa, jos sen yrittää lopettaa, niin tulee NÄN-NÄN-NÄÄ! tai jopa BUM-PUM-PUM! (lue:protesti) ihan välittömästi :)

  Mäkin ihan mielelläni ottaisin tuollaisen Kainin tai Ilon harkitsevamman tekniikan. Kun sitä konttauskypärääkään ei ole tullut pidettyä :)

  Minshui: Kiitos <3 Hih tää on tää juttu, mistä Vuoden Mutsi -kirjassakin mainitaan: kun kehuu lasta, niin äiti jostain syystä kuvittelee, että häntä kehutaan :D

  Liisa, huomasitkos muuten paidan? Se on ihana, kiitos vielä! Ihan meidän näköinen. Yritän ottaa siitä vähän parempia kuvia tällä viikolla!

 • phocahispida
  16.4.2013 at 11:35

  Jee hyvä Silva! Siis täähän vaan tarkoittaa sitä että teillä skipattiin kävely ja siirryttiin suoraan juoksemiseen. M spurttaili kanssa viime viikolla – pihalla; Hiekoitushiekkq luisti jalan alla: Naamalleen rapaan ja nenä naarmuilla.

  Oletteko ti aamupäivästä varattuja vai uskaltautuisitteko ujon virnistelijän kanssa taidenäyttelyyn?

 • Kolmen äiti
  16.4.2013 at 11:35

  Hieno uusi taito, onnea siitä!

  Itse odotan jo kärsimättömänä, että meidän 1-vuotias alkaisi kävellä. Edelleen vaan ryömitään ja näin menty jo 5 kk. Jos siskoihinsa tulee niin saan odottaa kävelytaitoa vielä 2-4 kk…

   

 • Raks (Ei varmistettu)
  16.4.2013 at 12:17

  Go Silva go! On teillä ihana, mutta (uhka)rohkea ipana :D

 • Amma
  16.4.2013 at 12:31

  Juu, meillä meni aamun puolitoista tuntinen kerhoilu siten, että minä laitoin lapsen lattialle, lapsi nosti itsensä seisomaan käyttäen minun käsiä/jalkoja/paitaa ja seisoi siinä kunnes tämä toistettiin jotta pääsisin hakemaan kupin teetä tms. Ei mitään muiden vauvojen kanssa kommunikointia tai leikintynkää, seisotaan vaan kun se on niin kivaa.

 • Mindeka
  16.4.2013 at 14:38

  Jee!

 • ii-na (Ei varmistettu)
  16.4.2013 at 15:26

  Minne Italiaan meette? Mä asun Toscanassa, voin antaa vinkkejä tarvittaessa! :)

 • Liisa
  16.4.2013 at 16:14

  Huomasin! Se on tuo tiikerilauma joka ajaa Silvan juoksemaan! ;)

 • Marjia
  16.4.2013 at 17:06

  Jeee Silva!!

  Onneksi Italiassa voi sitten harjoitella pihalla nurmella kävelyä :)

   

 • Kristaliina
  16.4.2013 at 18:19

  Huh joo tänään on tosiaan kävely ollut in, mikään muu ei kelpaa kuin ympäri kämppää treenailu :)

  ii-na: Toscanaan mennään, eli vinkit tervetulleita! Mä en ole edes ihan varma, että mihin päin – Joelin vanhemmat ovat hoitaneet varaukset… Mutta ilmeisesti Firenze on lähin kaupunki, ja jossain ihan-ihan-ihan maalla ollaan…

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  18.4.2013 at 21:21

  Hej, pakko kysyä tuosta taustalla näkyvästä rukista. Onko se täysin toimiva ja oletko kehrännyt?:)

 • Kristaliina
  18.4.2013 at 22:05

  Hih, toimiva on, mutta kehrännyt en ole – siinä on isoäidin tuloillaan ollut lanka vielä muistona kesken… Rukki ja sellainen koristeellinen Singer ovat siis Posion-mummin perintöä, koristeina ja lapsuusmuistoina – mä oon vähän tällainen nostalgiatunneihminen :)