Syy, miksi kirjahyllyprojekti ei edisty:

Odotettavissa vauvateknisiä hidasteita.

 

*******

Puutalobabylandiassa palaillaan arkeen vasta huomenna – päivä lisäaikaa saatiin kiitos Joelin keskiviikkovapaan, joka näppärästi sijoittui tähän lomaputken perään. Tänään vähän rakennellaan kirjahyllyä.

Uudenvuodenlupauksia ei tehty, kun ei niitä pidettäisi kuitenkaan.

Huomiseen! 

 

ps. Déjà vu! Puutalon kirjastossa näyttää taas jotenkin yllättävän tutulta! Nurkkaan piiloon siirretyt laatikot ovat taas siinä – tiellä ja keskellä:

Meidän kirjat ovatkin jo tuossa pari kuukautta sitten viettäneet yksivuotismuuttolaatikossaolopäiväänsä.

 
Like

You Might Also Like

 • (Ei varmistettu)
  2.1.2013 at 11:49

  Rokkibeibi turvavaljas
  Tiina@weppi.net

 • Kristaliina
  2.1.2013 at 12:05

  Ooo mäkin heti innostuin ja menin katsomaan, että ai millaiset turvavaljaat siellä on myynnissä… :) Hih mut ei, Silvalla on tuossa ”hoitopöytä”(=lattia)-kuvassa päällä ihan vaan farkkumekko… Pisteet kuitenkin ihan mainiosta yrityksestä! :)

  Mutta niin kuin Tiina arvasitkin, Rokkibeibeilyt siis taas jatkuu näin arjenkin jatkuessa, tulossa vielä näillä näkymin kaksi bongausta – ei ollut kuitenkaan vielä tänään :)

 • Tilia
  2.1.2013 at 13:51

  Ei ainakaan pölyynny kirjat, kun pitää niitä laatikoissa! :)

 • Kristaliina
  2.1.2013 at 14:01

  Joo! Eivätkä kulu, kun niitä ei pääse lukemaan! :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  2.1.2013 at 16:21

  Sviidu, ei ollutkaan tänään. :) No, yrittänyttä ei laiteta, mitä se sitten tarkoittaakaan.
  Meillä muuten muuttaessa (ja muuttoja on ollut paljon) kootaan yleensä aina ekana kirjahylly. Ehkä sängyn jälkeen. Mies tykkää aakkostaa. :)

 • Liisa
  2.1.2013 at 20:53

  Meillä on kyllä kirjahylly pystyssä ja täynnä kirjoja (paitsi ne kirjat, jotka on Ilon pinniksen päätyä kohottamassa) mutta sitä vaivaa valtaisa kaaos. Sallan mies voisi tulla meillekin aakkostamaan.

  Mitä Silvan flunssalle kuuluu? Tuliko hampaita? Ilo ehti olla vissiin kaksi viikkoa suunnilleen terveenä ja sairastui jouluna uudelleen. Nyt bonuksena on karmean kuuloinen yskä. Mutta valoisana puolena yläetuhampaat puhkesivat eilen, mikä selittänee lenssun ainakin osaksi.

 • Kristaliina
  3.1.2013 at 12:34

  Hih joo, Salla, tuo hoitoalusta on siis ihan taattua Ikeaa… :D

  Meillä tuo hyllyasia on jäänyt venymään lähinnä siksi, että meidän vanhat hyllyt eivät tänne käyneet: mulla oli Punavuoressa sellainen about 200-kiloinen tiilistä rakennettu kirjahylly, joka (kröhöm) sattuneista syistä jäi sinne. Huh, onneksi ostaja halusi säilyttää sen, ois ollut aika kova duuni purkaa se… Ja Joelilla oli entuudestaan täpötäysi kirjahylly, eli tarvittiin uusi ja iiiiiiiso hylly, johon mahtuu kaikki meidän kirjat ja jossa ois vielä ”kasvunvaraakin”. No, mutta eilen tuo homma edistyi jo huimasti, varmaan viikonloppuna päästään jo hyllyttämään!

  Silvan flunssa alkoi just parantua (räkäisyyttä kesti noin viikon) ja eilen sitten veikkailtiin jo hampaita, mutta niisk – aamulla olikin huulessa huuliherpes. Flunssan jälkitautina niin kuin äidilläänkin. Voi kurjuuden kurjuuden kurjuuden kurjuus, nyt se on sitten vauvelilla loppuelämän riesa. Ja mulla on soittopyyntö neuvolaan vetämässä, että miten tuota voi nyt hoitaa, ettei se leviäisi silmiin ja ja ja ja YHYY!