Siitä Olennaisimmasta

Se vessahätäviestintä ei muuten tapahdukaan pelkästään vauvan ja vanhemman välillä – se on nimittäin näköjään myös tärkeä osa vanhempien keskinäistä kommunikaatiota.

Tekstiviestiliikennettä tältä päivältä:

Isi: ”Miten menee?

Äiti: ”Hyvin menee. Ollaan kotona, kun sataa. Tuli taas varmaan 8-osaiset kakat hoitopöydälle.”

Isi: ”Väistitkö?”

 
Like

You Might Also Like

 • Miitu (Ei varmistettu)
  24.8.2012 at 12:22

  Kuulostaa niiiiiiin tutulta :) Ja siihen voi palata uudestaan, ja uudestaan, ja uudestaan… Meillä taitaa olla kolmas vai neljäs kierros menossa.

 • MirvaK
  24.8.2012 at 14:44

  :D

 • Semi-Vierailija (Ei varmistettu)
  25.8.2012 at 10:12

  Ennen lasta meinas aina keikahtaa yrjövellit ulos, kun kuunteli kakkalätinöitä. Oman lapsen myötä on tajunnut sen tavaran tärkeyden. Mitä pienempi bebe, sitä tärkeämpi on tuotos. Jos sitä tulee, voi itkun syytä etsiä muualta, jos sitä ei tule, luultavasti mahaan sattuu, jos se on vihreää, se tulee liian nopeasti, jos se vetistä ja sitä tulee koko ajan -> päivystykseen mars jne jne jne. Että kyllä lapsi avaa oven monenlaisiin maailmoihin ja onhan se kakka loppujen lopuksi maailman luonnollisin asia, vain kauneimmat hollywood-tähdet eivät käy ikinä kakalla!

 • Liisa
  25.8.2012 at 21:48

  Millainen on 8-osainen hoitopöytäkakka? :D

  Minun piti tänään huutaa mieheni päiväunilta avuksi, kun kakkakepponen oli sen verran laajamittainen ja valui valtoimenaan omenanvihreän kestovaipan lahkeesta (minun käsilleni).

  Minua ei ole kakkajutut koskaan ällöttäneet. Enkä oikein ymmärräkään miksei siitä saisi puhua. Kun mahassa on ruokaa, unta saa tarpeeksi ja kakka kulkee, ihminen voi hyvin. Sekä lapsi että aikuinen.

 • MirvaK
  25.8.2012 at 23:00

  Mä muistan ikuisesti esikoisen ekan kakkavaipan vaihdoin synnärillä. Poitsulla oli haasteita homman kanssa ja hoitsut kakattivatkin häntä kuumemittarilla. Mutta kun ne ekat kunnon kakat tuli, niin sitä tuli kolme vaipallista. Sitä kun muutenkin jännitti vauvan käsittelyä, niin katsojilla oli varmaan ollut hauskaa seurata mun touhuja. :D

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  2.9.2012 at 06:31

  Kakkatouhuista aina puhetta :)

  Muistan meidän esikoisen ensimmäisen jumbo-kakan ja sitä oli niskahiuksista nilkkoihin asti, onneksi on äiskällä hyvä syrjä, isällä sitä taas ei ole ollenkaan :) Olen aina ollut meidän perheessä se joka vaihtaa kakkavaipat, miehelläni kun on hajun kestämisessä vähän vielä opettelemista, vaikka on se näin 3,5vuoden ja 2 lapsen aikana vähän helpottanut.
  Itse olen aina kehunut lapsia, että ”tulipas hieno kakka” jne. Niinpä meidän 3,5vuotias tyttömmekin sanoo aina vessassa käytyään ”äiti, kato. Tulipa hieno kakka” ja niinhän se on hyvä, että tulee niin tietää, että suolisto pelaa :)