Ruokaa & kakkaa

Meidän perhe kävi Satkarissa syömässä:

 1. Tilanne rauhallinen, Silva nukkuu turvakaukalossa, valitsemme hiljaisimman nurkkalooshin.
 2. Huuto! Isi ottaa vauvan syliin.
 3. Ruoka saapuu. Samalla hetkellä: PRÖÖÖÖÖTSH (aka. monsterikakka) numero 1. Heti perään: PRÖÖÖÖÖÖTSH (aka. monsterikakka) numero 2.
 4. Tilanteen kartoitus. Huh, ravintolan takaosassa pillkottaa invavessa. Isi lähtee vaihtamaan vaippaa. Ottaa mukaan vaipan, kertakäyttöhoitoalustan ja wipes-paketin
 5. Äiti ottaa palan naan-leipää. Isi palaa takaisin: niin oliko meillä niitä vaihtovaatteita? Tuli selkäkakka. Tuli myös mahakakka ja lahjekakka.
 6. Äiti syö, tarjoilija hakee isin ruoan pois ja pistää takaisin lämpimään.
 7. Isiä ei näy, invavessasta alkaa kuulua karjahteluita, jotka raikaavat yli tyhjän (onneksi) ravintolan.
 8. Äiti saa ruuan loppuun ja lähtee tsekkaamaan tilanteen. Isillä homma hanskassa (ja hanskat kakassa), mutta vauvalla nälkä.
 9. Äiti istahtaa invavessan pöydän reunalle imettämään, isi lähtee vuorostaan syömään, saa tarjoilijalta lämmitetyn ruoan.
 10. Isi on syönyt ja tulee tsekkaamaan tilanteen. Äidillä homma hanskassa (ja hanskat maidossa). Isi keräilee ympäri invavessaa levittäytyneet tavarat.
 11. Perhe palaa yhdessä pöytään ja tilaa jälkiruuaksi nepalilaiset teet.

Olipa kivaa, tullaan toistekin!

 

Tilanne ohi.

3
Like

You Might Also Like

 • Liisa
  5.6.2012 at 10:07

  Kerrankin näin: MEILLÄ EI

  ole vielä tullut kuin yksi selkäkakka ja yksi lahjekakka, ja nekin oli aika kesyä kamaa. Pienenpienet tahrat vain. Hoitopöytäkakkoja sen sijaan on tullut muutama. :D Ja hoitopöytäpissa tulee melkein joka kerta kun vaihdetaan vaippaa. Mutta kakan määrä tuntuu kyllä muuten melko infernaaliselta, ottaen huomioon duden ruokavalion.

  Tässä olivat aamun eriteuutiset, hyvää päivänjatkoa.

 • Kristaliina
  5.6.2012 at 10:23

  Tsihihi oon itsekin miettinyt, että alkaakohan nämä olla liian eritteisiä nämä mun postaukset – nytkin peräkkäin pierua ja kakkaa :D Mutta se ON tärkeää ja näköjään hyvin-hyvin keskeistä tässä vauvaelämässä :)

  Meillä tulee näköjään yli kaikista merkeistä ja vaikka miten huolellisesti laitettuna. No, tulipahan todistettua, että vaihtovaatteet todellakin kannattaa olla mukana!

 • Raakel
  5.6.2012 at 10:27

  Ihana madonna-ilme – kuvassa ei ole tietoakaan aiheutuneesta hämmingistä!

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.6.2012 at 14:22

  Pakko kertoa vielä tämä (kakkajutut on parhaita). Meidän vauvalla (nyt jo iso ihminen) oli imetysaikana 12 päivän ummetus. Olin soitellut neuvolaan jo 2 päivän ummetuksen jäälkeen. Käskettiin antamaan luumumehua (vaikka siis vauva oli pelkällä äidinmaidolla). Vauva alkoi olla aika turvonnut. Meille tuli vieraita ja tehtiin ruokaa. Sitten vauvalta alkoi tulla kakkaa. Menin pesemään ja vaihtamaan vaippaa. Painoin kevyesti vauvan mahasta ja voi hyvänen aika, mitä siitä seurasi! Valtava kakkakäärme valui vauvan sisältä eikä siitä meinannut tulla loppua. Vauva hymyili.

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.6.2012 at 17:03

  Kakkajutut ovat tuossa vaiheessa elämän suola ;) Esikoinen kakkasi koko ajan, vuorokaudet läpeensä. Koko ajan. Joka vaipanvaihdolle. Kuopus kakkasi muutaman päivän välein ja kärsi ummetuksesta. Milloin tahansa olisin vaihtanut hänenkin ”kakkamoodinsa” tuohon läpipaskoon. :D Ihana Suloinen Neiti on isänsä sylissä. <3 Kukapa ei helpotuksesta hymyilisi :)

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  5.6.2012 at 17:04

  P.s. Vierailija olen minä, JossuJohanna ;)

 • Allu (Ei varmistettu)
  5.6.2012 at 21:44

  Mahtavaa! Tuskin maltan odottaa, että oma pieni kakkiaiseni syntyy <3

 • Vierailija (Ei varmistettu)
  6.6.2012 at 08:03

  Oi Satkar! Meidän vauvalle tulee pahoja vatsavaivoja maustetusta ruuasta, joten en ole uskaltanut mitään aasialaista pitkään aikaan syödä.

 • Kristaliina
  8.6.2012 at 17:30

  Joo, kakkajutut ON parhaita. Myönnettäköön: harrastimme niitä kotioloissa ilman vauvaakin (Intian-reissuilta päälle jäänyt tapa), joten nyt vauva-aikaan ne saavat ihan uuden ulottuvuuden.

  Silva-parka varmaan oppii puhumaan kakasta normaalina ruokapöytäkeskusteluna – odotettavissa varmaan hienoja hetkiä päiväkodissa ja koulussa :D

 • Miitu (Ei varmistettu)
  11.6.2012 at 23:12

  Hehee :D Hieman saanu ilmeisesti teilläki ravintolareissut uutta sisältöä. Kirjaimellisesti :D Näkyy kuitenkin elämä maittavan, kun noin ihana kuvakin jäi reissulta mukaan.

  Mutta voi kakkajutut nyt vaan on niin keskeisiä tässä/tuossa vaiheessa. Jotain 2-6,5 kk ikäsenä meillä ei juuri muusta puhuttukaan, ku maha jumitti ja kipuili nii paljon keskoskorvikkeiden ja rautalisän takia. Muistan yhenki kerran, ku tuotos oli viimein saatu, ja oltiin siitä niin onnemme kukkuloilla, että piti facebookiinki laittaa päivitys ”lady on gagannu”, vaikken ny yleensä niin yksityiskohtasta tietoa meidän elämästä jaa julkisesti :D Muutenki noille kakkajutuille meillä on varmaan eniten omia ilmaisuja, kuten ”ydinjäte” ja ”ite tehty lahja”. Esimerkiksi jommankumman lähties ulos toinen huikkaa ”vietkö ydinjätteet samalla” ja juhlapäivinä tyttö lahjoittaa ihan itse tehdyn lahjan sankarille. Isänpäivänä oltiin jopa niin onnekkaita, että sekä isä että paappa sai tuon lahjan :D

 • jepjep (Ei varmistettu)
  2.11.2012 at 22:40

  tästä lähtien pakkaan muuten joka reissulle myös vaihtovaatteet mukaan. kiitos tästä :D :D :D